Değerli Hackhell;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yamakası

New member
Reaction score
0
Birtakim Olaylar Bana Bu Mesaji Yazma Ihtiyaci Verdi Birilerinin Sandiği Gibi mod. Olmak Için Bu Kadar Paylaşima Asla Girmedim..ama Hemen Hmen Her Gün Bu Konularla Karşilaşiyoruz..prog. Bölümünde Hep Ayni Sorun O Verildi Bu Verdildi Gerçi Jackal Da Elinden Geldiği Kadar Orasi Ile Ilgileniyor Ama Ben Yeterli Göremiyorum Ayni şey Yeni Başlayanlar Ve Yardim Bölümü Içinde Geçerli Ve Genel Bölüm Ile De Gecerli....

Ben Daha çok Prog.lar Bölümüne Ve Yeni Başlayanlar Bölümüne Ilgi Gösterdiğim Için Bu Bölümlerde Asistan Mod Ihtiyaci Oldugunu Düşünüyorum Burda Sadece Kendim Için Konuşmak Istemiyorum Ama Artik Kinaği Geldi Tartişmalar Benide çok üzdü Ve Böyle Giderse Hala Birileri üzülmeye Devam Edecek Bu Bölümlere Acil Takviye Edilmesi Gerektiğini Düşünüp Ben Kendi Adima Elimden Geleni Yapmaya Hazir Oldugumu Değerli Hackhell 'e Duyurmak Istedim..burda Kendine Görev Almak Isteyen Arkadaşlarinda Değerlendirilmesi Iyi Olur Ne Kadar Ilgilenen Olursa O Kadar Iyi Olacagini Düşünüyorum...

(bunun Altinda Kimse Bişeyler Aramasin Lütfen Bu Benim Için Dönüm Noktasi Neden Mi Gercekten çok Yiprandim Iki Gündür)

(bunun Altinda Kimse Bişeyler Aramasin Lütfen Bu Benim Için Dönüm Noktasi Neden Mi Gercekten çok Yiprandim Iki Gündür)

ßu işLer 2 Günde oLmaz Kardeş
:::-1:::

hackhell in iyiligini düsünen herkese kapısı acıktır o veya bu sekilde..

KeViN NasH' Alıntı:

Bak Sen Demek 2 Günde Olmaz.2 günde olmaz Diyene Bak Sen Kendi Modluk Başvurunu Hatırlamıyorsun Sanırım.Aklıma birden bi söz geldi.Dinime Çamur Atan müslüman olsa.Mod Olamadın Diye Kişileri Rencide Etmene Gerek Yok.Yazmayayım dedim Ama Canıma tak Etti Artık Bir Yere Kadar Sabredebilirim Bende İnsanım ya... Nedir Bu İnsanlara yorum yaptığın Abuk subuk mesajlar.Nerede biri modluk başvurusunda bulunuyor hooop diye bir taşı atıyorsun 40 kişi çıkaramıyoruz.Lütfen Seviyeli ol Yeter artıq.Sakın ola benle bir tartışmaya girmeye kalkışma senden bunu istiyorum ve buranın havasını bozma.Modluk başvurusunda Bulunan Arkadaşı tanımam 1e 1 ama paylaşımlarını severim.Benden +1907..Selametle

şunu Yeniliyim Arkadaşlar Yemin Ederim Tartişmalar Bana Tak Dedirtti Ama Bu Sitenin Gercek Bir Problemi Ve Ivesa Ya Yardimci şart Onunda Yükünü Hafifletecek Online Süresi Uzun Olan Birisi Lazim Fazla Yorum Yapmak Istemiyorum...

yamakasi haklısın bence dostum.hackhell gün geçtikçe büyüyor.bu büyümeye endeksli organizasyon yapısınında gözden geçirilmesi gerek.mod arkadaşların bazıları bu ara gergin.sanırım üstlerinde fazla yük var.kolay değil hemen hemen hergün otokontrol sağlamak boru değil..senide programlardan izliyor takdir ediyorum dostum..

paylaşımların bnimde işime yarıo.bi hackhell cı olarak değerlendirmem gerekirse;errrrrr...bnden +1 bilio musun bnde anket e a.mod olmak istiorm inşallah:D:D

paylasımlarını yakından takip eden biri olarak +1 diyorum ben

KeViN NasH' Alıntı:
o senden daha eski emin ol

kesinlikle +1 dier nickin şifresini bulursam ordan da +1 yazarım:mutlu:​

KeViN NasH' Alıntı:

Bunu senmı DıyorSun...Uzatmanın anLamı yoq..Yasına verıyorum Sadece...

Arkasın Modluq Bavurusuna geLınce Gayet gusel işler yapıor...Bende +1

haK ettiğini düşünüyorum.....
+13...

Yakışır neden olmasın?

bendende + ayrıca kevin nash esöyliyecek laf bulamıyorum.gereklki cevabı durex ve chuckies vermiş

Bundan Sonra Herkesin Her Lafina Eywallah Diyebilirim Başka Bişey Diyemem ..

KiZiLaKReP' Alıntı:

o senden daha eski emin ol

kesinlikle +1 dier nickin şifresini bulursam ordan da +1 yazarım:mutlu:​

Sana biraz teşekkür edeyim bari.. teşekkür sayın artsın kızıl muhahahaa :p

Sana yakışır yamakasi +1 ;)

oyumu + yönde kullanıyorum.isteğin olur inşalla.

şöyle söyleyeyim

yeni başlayanlar bölümünde

bazı programların nasıl kullanıldığını anlatan resimli anlatımlara ihtiyaç var

for example

winrar programı nasıl kullanılır nasıl şifrelenir

veya flashget nasıl kullanılır toplu indirme nasıl yapılır dosya seçenekli idirmeler nasıl yapılır veya ne bileyim genelde kullanılan bizim alıştığımız ama pek çok kişinin tam olarak kavrayamadığı programlar ve kullanımları :) bunun gibi şeylerin güzel olacağını düşünüyorum hackhell imzasıyla ...

biraz mesajlarını inceledim

bunun gibi

http://www.hackhell.com/showthread.php?p=537535#post537535

bunun gibi

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=537442&postcount=31

mesajlar haricinde mesajlar sorun yok...

300 e yakın mesajına baktım ;)

tartışmaları yatıştırmaya çalışmışsın....

paylaşımların güzel...

olabilir neden olmasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri