Değerli hackhell.com Üyeleri Tanışıp Kaynaşalım

deag

New member
Reaction score
0
Mrb. Arkadaşlar Ben Doğan Namı diyar { ßy FaLCoN [45] } sizleride tanıyalım yani kaynaşalım :D

Bide size bir sorum olacaktı ya ben hackhell.com u çok seviom bu sitede itibarımın artması yani rütbemin artması için ne yapabilirim görüşlerinizi bekliyorum...

Aramıza Ho$gELDin..

Aramıza Hoş Geldin

Gel ßi Sinerji yarataLim :p
Aramıza hoşgeldin :goz:

Hoşgeldin ii Forumlar...

aramıza hoşgeLdin
rütbe aLman için çok çaLışman gerekLi ;)
yani ne kadar para o kadar köfte :)

namının yürümesi için kaliteli ve sağlam paylaşımlar yapman yani ilgili bölümlere konu açman lazım. bu konularında diğer üyeler tarafından beğenilip teşekkür edilmesi gerekiyor...

sadece post atarak rütbe kazanırsın, ama teşekkür alarak itibar kazanırsın. benim nickimin altına bak...
8 aylık üyeyim 3200 mesaj olmuş... ama rütbe kazanmak için devamlı içi boş mesajlar mı yazmışım? HAYIR... neredenmi anlayacaksın... aldığım teşekkür sayısına bak. birde ettiğim teşekkür sayısına bak...
iyi bir üye iyi paylaşımlar yapan ve herkesin taktirini kazanan üyedir. iyi forumlar...

slm yeni geldim ve site hakkında hiç ibşiş bilmiorum desm yeridir.heralde yardım cı olursunuz? =)

eeee bu kadar kişi mi kaynaşmak gerektiğini düşünüyorum :D :D

aramıza hoşgeldin iyi forumlar bol paylaşımlar

hoşgeldin , sömürücü değil paylaşımcı ol. paylaşımlarını bekliyoruz..

Aramıza hos geLdin ..
Umarım kaLıcı ve payLasımcı olursun =)
Ozaman rütbe ve itibar arkasından geLicektir ..

bende yeniyim :) cwp weremicem ama lütfen sayfa 8deki konulardan birinde arkadasımız youtube den bi link koymus türkler we atatürk hakkında lütfen bi bakın cok çirkin bişi bu sitede herseyi yapabilicek programlar war yapabilenlerde cok lütfen bi bakın we çözüm bulun :S

HoŞ GördüK !!!!

Geri