Değerli Üyelerimiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mühim olan insanlık avatarın ne önemi war

çok kötü görünüyor, hız bakımından forumda bi değişim de görmedim açıkçası

Avatar Forumun Biberi Tuzuydu ): Ben OLmasını Cok İstediğim Birşey Fakat HH daha önemLi Oldugu İçin ...

hız olarak aynı hiç bi fark yok ayrıca avartar kaldırarak mı fark yaratacaksınız?????

yaw bende diorum benim resim nereye gitmiş yine..

ama hız mı avartar mı derse sapına kadar hız...

şaka bi yana tabi HH için daha iyi olacaksa eğer avatar kullanmayiz boşver :p :D

vBSeo'ya geçilmesi akıllıca olmuş her nekadar yeni siteler linklerinin değerini arttırmak ve daha fazla kitleye ulaşmak için kullansada sitedede belirtildiği gibi akıllıca kullanımda çok fazla maddi gelir sağlayabileceğide örneklenmiştir.HackHell adına çok güzel olmuş arada ki farkı zamanla herkes hissedicektir =)

ya aslında avatar formu güzelleştiren bir parça hala alışamadım bu görüntüye
ama hh için yarırlıysa alışırız be abi ne yapalım ama umarım bu sorunuda hh çözer

Bencede avatar çok önemli değil fakat bu olaydan sonra nedense reklamlarda bi o kadar abartıldı ..
Yani bu sitede reklam mutlaka olacak fakat bu abartı bence hackhell e yakışmadı..
özellikle giriş sırasında acılan sarı sayfa ve şifre girmeyi- zorlaştırıyo hatta yanlış şifre girmeme neden oluyor..beni avatar olayı ikna etmedi..
vbseo nun siteyi kastıgını herkes biliyo tamm ama hareketli reklamlarda bi o kadar çogaldı bunlarda bi etken ..
reklama karsı değilim ama özellikle site giriş sayfası çok önemli siteye giriş çıkış sorunsuz ve net olmalı tıkladıkça baska sayfa acılınca sinir bozucu oluyor..
Yinede hayırlı olsun diyelim.

Avatarsız aşırı derecede silik ve renksiz bir forum ortamı oluşmuş, insanın mesaj yazası gelmiyor düzeltilmesi elzem gibi geliyor bana hayırlısı.

şimdi şöyle birşey var, SEO'nun avatarla olan ilgisi nedir ki?
ayrıca koskoca HH yönetimi kendi seo'sunu kodlayamıyor mu ki de, vbseo falan kullanıyor.
altı üstü htaccess ve php içindeki linkler, kasmaya bence hiç gerek yok.

+ yine de siz bilirsiniz, fakat avatarlar forum için önemlidir, foruma ayrı bir renk katar.
çalışmalarınızın devamını dilerim, sorunsuz çalışmalar..

silver

şu rewrite ayalrını yapsanıza

bazen istemedigimiz şeyler başımıza gelebiliyo bunu ne kadar istemesekte çözüm bulmak istesekte o anlık olmaya biliyo bir çogunuz bunu anlayışla karşıladı bir çogunun hoşuna gitmedi ama sonunda avatarlarımız eski haline vbseo ile çalışabilicek bi hale getirebildim bu sorunu hala vbseocular bile çözememişken bizim yavaşlık yaşamadan problemlemsizce çalıştırabilmemiz çözülebilmiycek sorunları bile ugraşarak çözebilicegimizi göstermiş oldu geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri