DDR2 mi? DDR3 mü?

DDR2 mi? DDR3 mü?

• DDR2 Kullanıyorum.:)

Kullanılan: 70 80.5%
  • DDR3 Kullanıyorum.:)

Kullanılan: 17 19.5%

• Kullanılan toplam oy
    87

Blade

BaBaCaN
Reaction score
0
Arkadaşlar aradım bulamadım konuyu açmamın sebebi ise Anakartımın 6 slotlu olması ve bunların 4'ünün ddr2 - 2'sinin dd3 olmasından kaynaklanıyor, yani kararsızım. bende merak ettim acaba HackHeLL ailesi olarak yoğunluk hangisinde karar sizin

dediğim gibi arama yaptım bu sonuca ulaşamadım açılmışsa kusura bakmayın.:goz:​

tabikide ddr3

baktımda dd2 800mhz ile dd3 1333 mhz arasında pek bir fark yok 2gb'lıklarda 50tl oynama yapıyor.

acaba toplam 4gb ddr3 1333 mhz alsam ileriye dönük olur mu ?:D

benim bildiğim kadarıyla DDR3 DDR2'den %30 daha verimli ve daha az enerji tüketiyor dolayısıyla laptoplar için ideal

Tabi ki DDR3

ben dd2 kullanmaktayım ama her zmn ust sevıye daha ıyıdır :)

acer aspire 3935 4 gb ddr3 1066 mhz çok başarılı...

ddr 3 tabii 2 daha iyi olsaydı neden 3 ü çıkarsınlar ki akıl var mantık var

he ddr3 kullanıyom performansında da çok memnunum herkeşe tavsiye ederim bütün paranızı ddr3 yatırın...

ddr 3 ün tam randımanına oturmadığını söylüyorlar..anakartının kalitesine bağlı..bence bütün slotları ddr3 olan ve tam anlamıyla destekleyen anakartın olursa kullanmalısın ddr3 ü..ama bölünmüşse sltlar ddr2 de kal derim..zira fazla performans alamazsın..4gb ocz 1066 - 1333 mhz DDR2 taş gibi yapar aletini..

Arkadaşlar aradım bulamadım konuyu açmamın sebebi ise Anakartımın 6 slotlu olması ve bunların 4'ünün ddr2 - 2'sinin dd3 olmasından kaynaklanıyor, yani kararsızım. bende merak ettim acaba HackHeLL ailesi olarak yoğunluk hangisinde karar sizin

dediğim gibi arama yaptım bu sonuca ulaşamadım açılmışsa kusura bakmayın.:goz:​

ANAKARTIN ASUS P5KC Mİ

DDR3 en iyisi son ram teknolojisi ben bilgisayar teknisyeniyim eğer ram alacaksan DDR3 al biraz pahalıdır ama çok performans gösterir sistem en düşük donanıma göre çalışır ram yavaşsa bütün sistem onun hızında çalışır istersen 4 çekirdek işlemci kullan...

Geri