infatuate
İstirahatte
hemen hemen tanıdığım herkes onun ne kadar iyi bi insan olduğundan bahsedio =) İslam we insan bölümümüzün yöneticisi DayWalker'ı tanımaya hazırmısınız ?
infatuate:
slm daywalker =)
DayWalkerr:
a.s esra..
infatuate:
nasılsın ? nasıl gidio ?
DayWalkerr:
Çok şükür iyi..Soranlar sağolsun.. : )
infatuate:
Sen de sağol =) ismini we yaşını öğrenelim mi hemen ?
DayWalkerr:
İsmim Gökçe...yaşım 24 civarı işte.. : )
infatuate:
neler yapar Gökçe ? tam 1 günü nasıl geçer ?
DayWalkerr:
Aslında genelde ailemle birlikte olmayı tercih ederim ama bu aralar biraz okulla haşir neşirdim..Sanırım artık aileme daha çok vakit ayırabileceğim..Boş zamanlarımda da ara sıra nete takılıyorum işte..
infatuate:
okuomusun ?
DayWalkerr:
Hayır ben okulu bitirdim..Çalıştığım okuldan bahsediyorum.. : )
infatuate:
hmm ne yapıosun orda =)
DayWalkerr:
Resim öğretmeni olarak çalışıyorum ama grafik tasarım işleri, bilgisayarla ilgili teknik yardımlar ve bu aralar dergi çıkarma çabası içindeyim..
infatuate:
çok güzelmiş, war mı okulda güzel kızlar ya da bi sewgilin :melek
DayWalkerr:
Okuldaki bayanların hepsi güzeldir eminim ama biz bir sevgili bulmakta beceriksiziz galiba.. : )
infatuate:
beceriksizmisin istemiyomusun =)
DayWalkerr:
Neden istemiyelim...İnsan bir aile kurmayı istemez mi..Allah var ya bir sevgilimden çok bir çocuğum olsun daha çok isterdim..Kısacası Ailem olmasını fazlasıyla arzularım...Ama olmayınca olmuyor işte.. : )
infatuate:
gerçi senin için daha erken bana göre, 30 ideal olurdu bence =)
DayWalkerr:
: ) ...o yüzden biraz rahatım...Gene de şimdiden bir girişim fena olmazdı..
infatuate:
ahah belli olmaz bu işler, kısmet =) nerelisin peki ? kardeşlerin war mı ?
DayWalkerr:
ISpartalıyım ve bir erkek kardeşim var...Üniversiteye girme çabası içerisinde..İnşallah bu sene girecek...Ispartalıyız ancak Antalyada ikamet ediyoruz 4-5 yıldır..
infatuate:
Boranın ordasın yani
misafirliğe gelebilirmiyim size :melek
DayWalkerr:
elbette..
infatuate:
olleeyy =) seni mutlu eden we sinirden delirten şeyler nelerdir ?
DayWalkerr:
beni birinin mutlu olması mutlu eder..Bunu yanında düşünmek ve yanlız kalmak sinirimi aldığı için onu da mutlu eden şeyler arasında sayabiliriz...
Ancak sinir eden şey sadece sevgimin görmezden gelinmesi sanırım..değilse diğer şeyler için sabrımı iyi kullanırım..
infatuate:
haklısın sewginin görülmemesi kötü bi durum olsa gerek .. hayattan asla yapmam we asla affetmem dediğin şeyler war mı ? nelerdir onlar ?
DayWalkerr:
Affetmem diyeceğim pek bişey yok..sanırım ard arda tekrarlanan bir hainliği affederim ancak artık güvenemem...Keza asla şunu yapmam demek de yanlış olur..Büyük konuşup o duruma düşmek istemem.. : )
infatuate:
anlıorum =) peki hayatında gelmek istediğin son nokta neresi ?
DayWalkerr:
sanırım son noktadayım..Nirvanada yani..
...fazla büyük şeyler düşünmeeye gerek yok..eğer gelceksem bir yere zaten istemesem de orda olurum diye düşünüyorum.. : )
infatuate:
eheh =) son sewgilinden neden ayrıldın :saskin
DayWalkerr:
: )...kimse duymasın ama ben birini hiç bulamadım...BElki beni beğenmiyolardır..))
infatuate:
beğenilmicek bi yanın olduğunu sanmıorum kısmet olmamıştır sadece =)
DayWalkerr:
Muhakkak öledir.. : )
infatuate:
pekii gelelim hackhell'e =) nasıl tanıştın ? senin için anlamı nedir ? anlatırmısın bize ?
DayWalkerr:
Açıkçası ilk google den bir arama yaparken buldum...Ancak sonradan üyeliğin heycanı ile kopamadım....Edinilen arkadaşlıklar güzel ve keyifliydi..Değilse forumlar hep aynıdır..Önemli olan ortam sanırım...hackhel de bir ortam var...iyisi ile kötüs ile güzel bir ortam..
infatuate:
birgün forumu bırakacak olsaydın bunun sebebi ne olurdu ?
DayWalkerr:
Sanırım Ailem ve çevremdeki insanlar...
infatuate:
sitede tahammül edemediğin şeyler war mı ?
DayWalkerr:
Yok...sadece kişilerin birbirine sataşmaları...Sanırım şahsıma olmaması beni daha çok üzüyor..yani başkalarının başkalarına sataşmaları...
infatuate:
Smod olsaydım şunu saniyesinde banlardım dediğin biri war mı =)
DayWalkerr:
banlamak taraftarı değilim hiç düşünmedim..
infatuate:
peki son olarak bana we hh'ye söylemek istediğin bişeler war mı ?
DayWalkerr:
İnsaları ve doğayı sevin..Çevrenizdekileri kırmayın ve daima hoşgörülü olun diye bir mesaj vermek isterdim ancak eminim bunu okuyanlar püff saçma deyip geçeceklerdir..sanırım böyle güzel mesajlar artık bize saçma geliyor..Diyeceğim tek şey sevgisiz kalmamaya çalışın..
infatuate:
bence de =) tşk ederiz bizde sana bu içten sohbetin için, görüşmek üzere ..
edit: Gökçe'den üniwersite yıllarından kalma bi anı dinleyelim mi =)
DayWalkerr: üniversite zamanında bir arkadaşla biraz şehir dışında olan evimize yürüyerek gitmeye karar vermiştik...Arkadaş biraz köpeklerden çekindiği için yusuf yusuf gidiyor tabi..O sıra da otların arasında yatan bişey gördü..Arkama saklanarak bana sordu gökçe şu köpek mi diye...Ben de bilmiyorum herhalde değildir..Diye yavaş yavaş bir yandan da yürüyorduk...Ama arkadaş o kadar korkmuş olmalı ki ben otların arasında yatan şeyin köpek mi yoksa başka bir şey mi olduğunu öğrenmek için "Hoşt!" diye bağırdığımda arkadaş korkudan öle yazdı...sonra köpeği felan bırakıp bana bağırmaya başladı...=)..Hoş otların arasında ki de zaten köpek değil koca bir taşdan başka bişey değilmiş...O gün bu olayı tekrar tekrar anlatıp gülmüştük...
the end :clap

infatuate:
slm daywalker =)
DayWalkerr:
a.s esra..
infatuate:
nasılsın ? nasıl gidio ?
DayWalkerr:
Çok şükür iyi..Soranlar sağolsun.. : )
infatuate:
Sen de sağol =) ismini we yaşını öğrenelim mi hemen ?
DayWalkerr:
İsmim Gökçe...yaşım 24 civarı işte.. : )
infatuate:
neler yapar Gökçe ? tam 1 günü nasıl geçer ?
DayWalkerr:
Aslında genelde ailemle birlikte olmayı tercih ederim ama bu aralar biraz okulla haşir neşirdim..Sanırım artık aileme daha çok vakit ayırabileceğim..Boş zamanlarımda da ara sıra nete takılıyorum işte..
infatuate:
okuomusun ?
DayWalkerr:
Hayır ben okulu bitirdim..Çalıştığım okuldan bahsediyorum.. : )
infatuate:
hmm ne yapıosun orda =)
DayWalkerr:
Resim öğretmeni olarak çalışıyorum ama grafik tasarım işleri, bilgisayarla ilgili teknik yardımlar ve bu aralar dergi çıkarma çabası içindeyim..
infatuate:
çok güzelmiş, war mı okulda güzel kızlar ya da bi sewgilin :melek
DayWalkerr:
Okuldaki bayanların hepsi güzeldir eminim ama biz bir sevgili bulmakta beceriksiziz galiba.. : )
infatuate:
beceriksizmisin istemiyomusun =)
DayWalkerr:
Neden istemiyelim...İnsan bir aile kurmayı istemez mi..Allah var ya bir sevgilimden çok bir çocuğum olsun daha çok isterdim..Kısacası Ailem olmasını fazlasıyla arzularım...Ama olmayınca olmuyor işte.. : )
infatuate:
gerçi senin için daha erken bana göre, 30 ideal olurdu bence =)
DayWalkerr:
: ) ...o yüzden biraz rahatım...Gene de şimdiden bir girişim fena olmazdı..
infatuate:
ahah belli olmaz bu işler, kısmet =) nerelisin peki ? kardeşlerin war mı ?
DayWalkerr:
ISpartalıyım ve bir erkek kardeşim var...Üniversiteye girme çabası içerisinde..İnşallah bu sene girecek...Ispartalıyız ancak Antalyada ikamet ediyoruz 4-5 yıldır..
infatuate:
Boranın ordasın yani
DayWalkerr:
elbette..
infatuate:
olleeyy =) seni mutlu eden we sinirden delirten şeyler nelerdir ?
DayWalkerr:
beni birinin mutlu olması mutlu eder..Bunu yanında düşünmek ve yanlız kalmak sinirimi aldığı için onu da mutlu eden şeyler arasında sayabiliriz...
Ancak sinir eden şey sadece sevgimin görmezden gelinmesi sanırım..değilse diğer şeyler için sabrımı iyi kullanırım..
infatuate:
haklısın sewginin görülmemesi kötü bi durum olsa gerek .. hayattan asla yapmam we asla affetmem dediğin şeyler war mı ? nelerdir onlar ?
DayWalkerr:
Affetmem diyeceğim pek bişey yok..sanırım ard arda tekrarlanan bir hainliği affederim ancak artık güvenemem...Keza asla şunu yapmam demek de yanlış olur..Büyük konuşup o duruma düşmek istemem.. : )
infatuate:
anlıorum =) peki hayatında gelmek istediğin son nokta neresi ?
DayWalkerr:
sanırım son noktadayım..Nirvanada yani..
infatuate:
eheh =) son sewgilinden neden ayrıldın :saskin
DayWalkerr:
: )...kimse duymasın ama ben birini hiç bulamadım...BElki beni beğenmiyolardır..))
infatuate:
beğenilmicek bi yanın olduğunu sanmıorum kısmet olmamıştır sadece =)
DayWalkerr:
Muhakkak öledir.. : )
infatuate:
pekii gelelim hackhell'e =) nasıl tanıştın ? senin için anlamı nedir ? anlatırmısın bize ?
DayWalkerr:
Açıkçası ilk google den bir arama yaparken buldum...Ancak sonradan üyeliğin heycanı ile kopamadım....Edinilen arkadaşlıklar güzel ve keyifliydi..Değilse forumlar hep aynıdır..Önemli olan ortam sanırım...hackhel de bir ortam var...iyisi ile kötüs ile güzel bir ortam..
infatuate:
birgün forumu bırakacak olsaydın bunun sebebi ne olurdu ?
DayWalkerr:
Sanırım Ailem ve çevremdeki insanlar...
infatuate:
sitede tahammül edemediğin şeyler war mı ?
DayWalkerr:
Yok...sadece kişilerin birbirine sataşmaları...Sanırım şahsıma olmaması beni daha çok üzüyor..yani başkalarının başkalarına sataşmaları...
infatuate:
Smod olsaydım şunu saniyesinde banlardım dediğin biri war mı =)
DayWalkerr:
banlamak taraftarı değilim hiç düşünmedim..
infatuate:
peki son olarak bana we hh'ye söylemek istediğin bişeler war mı ?
DayWalkerr:
İnsaları ve doğayı sevin..Çevrenizdekileri kırmayın ve daima hoşgörülü olun diye bir mesaj vermek isterdim ancak eminim bunu okuyanlar püff saçma deyip geçeceklerdir..sanırım böyle güzel mesajlar artık bize saçma geliyor..Diyeceğim tek şey sevgisiz kalmamaya çalışın..
infatuate:
bence de =) tşk ederiz bizde sana bu içten sohbetin için, görüşmek üzere ..
edit: Gökçe'den üniwersite yıllarından kalma bi anı dinleyelim mi =)
DayWalkerr: üniversite zamanında bir arkadaşla biraz şehir dışında olan evimize yürüyerek gitmeye karar vermiştik...Arkadaş biraz köpeklerden çekindiği için yusuf yusuf gidiyor tabi..O sıra da otların arasında yatan bişey gördü..Arkama saklanarak bana sordu gökçe şu köpek mi diye...Ben de bilmiyorum herhalde değildir..Diye yavaş yavaş bir yandan da yürüyorduk...Ama arkadaş o kadar korkmuş olmalı ki ben otların arasında yatan şeyin köpek mi yoksa başka bir şey mi olduğunu öğrenmek için "Hoşt!" diye bağırdığımda arkadaş korkudan öle yazdı...sonra köpeği felan bırakıp bana bağırmaya başladı...=)..Hoş otların arasında ki de zaten köpek değil koca bir taşdan başka bişey değilmiş...O gün bu olayı tekrar tekrar anlatıp gülmüştük...
the end :clap