daylight video dersler indirmeden izle

esmus

New member
Reaction score
0
Daylight Video Dersler İndirmeden İzle

http://esmus.blogcu.com/Video+Dersler+_Daylight_/

DAYLIGHT VCD'Lİ GENEL İNGİLİZCE EĞİTİM SETİ
EVİNİZDEKİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ
İNGİLİZCE BİLMEYEN KİMSE KALMAYACAK !

Bu setle,İngilizce'yi detaylı olarak baştan sona öğrenebilirsiniz. Bu setin en önemli özelliği sınıf ortamında ve öğretmen anlatımıyla olmasıdır. Anlatım dili Türkçe'dir.

Kurslarda yabancı dil eğitimi kur esasına göre düzenlenir. Bu set, 5 kurdan oluşur ve adım adım İngilizceyi öğretir. 600 saatten fazla bir yabancı dil programını kapsar.

Öğrenci bu seti almakla birlikte kursta alacağı tüm bilgileri, 4 farklı eğitmenden alınan bir eğitimi evine taşımış olur.

Öğrencilerin en büyük sorunu olan kelime telaffuz problemlerini de bir İngiliz eğitmen ( native speaker) tarafından doğru ve akıcı şekilde öğrenerek aşmış olur.

Vocabulary denen video dosyalarını izleyerek kelime hazinenizi geliştireceksiniz, Vocabulary videolari görsel, sesli olduğu için kelimelerin anlamları, okunuşları ve yazılışları hakkında da bilgi sahibi olacaksınız.

2rzdpav.jpg

2cq17d0.jpg

http://esmus.blogcu.com/Video+Dersler+_Daylight_/

sağol dostum on numara paylaşım

çok makbule geçti bu paylaşımın

saolasın bu setle hiç öğrenemediğim kadar iyi ingilizce öğrenebileceğim.herkese tavsiye ederim.
are u check inderest ?
yes of courseee..

slm.. .. ben karışık izlemek istiyorum mesala 50. cd fakat izleyemiyorum. bu konunda yardımcı olursanız sevinirim.. emeğine sağlık

kardeş ulaşamadım ama yine de saolasın

HARİKA BİR EĞTİM SETİ.. İNGİLİZCE KURSLARINA GİTMEYE SON..
bu eğtim setini (80 ders full) e-kitapları ile birlikte 5 dvd şeklinde nereye isterseniz yollayabilirim..
İLGİLENENLER BENİM HO TM Aİ L ADRESİMİ EKLEYEBİLİR VEYA TEL. İLE BAĞLANTI
KURABİLİRLER..
mucahitustaoglu@ ho..........com 05354225763

açmaya çalışıcam eğer tam set varsa içinde bence 10 numara...teşekkür ederim emeği geçenlere:)

Evren okuşluğ keşke anlatsaymış derslerin tamamını ya :(

Geri