David Trezeguet Fenerbahçeye doğru

black06

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
trezeguet-17894_501.jpg

Fenerbahçe, dünyanın sayılı golcüleri arasında yer alan Fransız yıldız için düğmeye bastı.
Juventus bu futbolcuyu 6 milyon euro'ya satmaya hazır.

Güçlü kadrosunu ara transferde yeni isimlerle takviye edecek olan Fenerbahçe bir dünya yıldızının peşine düştü. Bu yıldız, Juventus'un süper golcüsü David Trezeguet'den başkası değil. İtalyan kulübü, sözleşmesi 2011'de bitecek olan Trezeguet'yi elden çıkarma kararı aldı. Juventus'un bu kararını öğrenen Fenerbahçe ise kolları sıvamakta gecikmedi ve Fransız futbolcuyu Ocak'ta transfer etmek için çalışmalara başladı.

Daha önce sık sık "Juventus'ta mutluyum ve kesinlikle ayrılmak istemiyorum" diyen ancak ilk 11'de forma bulamayınca sıkıntılı günler yaşamaya başlayan Trezeguet'nin Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakacağı belirtiliyor. Juventus yönetiminin, 32 yaşındaki futbolcuyu 6 milyon euro'ya Fenerbahçe'ye satmaya hazır olduğu sızan bilgiler arasında. Serie A'da bu sezon 5 maçta forma giyen David Trezeguet'nin 3 golü bulunuyor.

KAynak: mynet

kumaşı çok kaLiteLi ama son yıLLarda sakatLıkLardan bi kurtuLamadı ve artık yaşLandı da.. geLebiLir..

neden mi olmasın yaşlandı ve bize gence süratli golcü lazım desek ...

Hayır geLmesin =)

Sevmiyorum bu adamı ve yaşLandı. . .

evet evet duydum ben o haberi vallaha 5 maçta 3 gol atan adamı gönderen bir teknik direktöre ben bişey demem

böyle adı duyulmuş adamlara milyondolar lar vermek yerine genç ve koşan oyuncular bulup onları oynatmayı tercih ederm..

faydaLı oLacağını sanmıyorum o paraya çatır çatır oynayan 2 tane genç aLınabiLir

Fener daha genç ve güçlü bir golcü almalı, reklam yapmayı çok seviyorlar.

zamanında juve fenerden semihi istiyor trezeguet yerine diye haberler yapıldı, şimdi fener trezeguete talip diye haber yapıyorlar. gülüp geçiyorum...

tmm beyLer,bazı mesajLarı siLdim..

Trezeguet gibi kLas bi oyuncuyu yaşLıLık değiL sakatLık durdurdu..

ünlü futbolcular genellikle bize yaşlanınca geliolar.. mesela roberto carlos. adam geldi en ufak bi fualde sakatlanıo... buda gelir kesin ya :D

fenere gelincec futbolcular biraz rahatlıyorlar ondan pek performans göremiyoruz

Geri