David geldi, Rezillik diz boyu

Portal Servisleri

New member
Reaction score
0
Portal Servisleri Merkez Bürosu - Giderken sağda,
Ya bugün David Coulthard geldi Türkiye'ye ve hani boğaz köprüsünden geçti. İzleyniniz oldu mu? Yollarımız ne harika bizim öyle :D

Adam 50 ile gidiyor, araba zıplaya zıplaya hareket ediyor. Sanki bi ara patates tarlası sandım güzelim boğaz yolunu :p

Hadi onu boşver, trilyonluk arabanın motoruda yandı adam hız yapamadığı için :D

Siz ne diyorsunuz bu işe millet? :)

Türkiyenin genell ahli sen gel bide manisayı gör her taraf kazık bir biçimde duruyo :(

kusur bizde mi araba da mı sürücü de mi anlayamadım :rolleyes:

ksuur bence bizde yollar tarla gibi adam surat yapsa parça parça olcak

rezalet diyorum ben izledim...çok komik projeydi zaten...yere açaklığı 10cm. dolayında olan bir formula aracının bizim bozuk yollarımızdaki kullanımda bir sorun çıkacağını tahmin ediyordum...üstelik 385km./s hıza çıkabilme kapasitesine sahip bir aracın dolmabahçe tarafından başlayan ve köprüye gitme,köprüdeki birleşme bölgelerindeki zıplayışları çok komik görüntüler oluşturdu...pistte kişisel şov yapsaydı daha çok göz doldururduki birkaç anlık görüntüsü var o şekilde...ben eski bir yarış hakemi olarak federasyonun buna karşı çıkabileceğini düşünmüştüm ama reklam olsun diye yapıldı daha önce boğaz köprüsünde tenis maçı yaptırdıkları gibi...

fernando nun ki iyiydi :)
cok uykusuzdum bunu izLerken uyumusum :)

f1 gelcekmıs

at seyınde sınek gıbı durmassa bende neyım

gt nude yırtsan bu yonetım bu zıhnıyetle bosuna bosuna bosuna

chamfer' Alıntı:
Türkiyenin genell ahli sen gel bide manisayı gör her taraf kazık bir biçimde duruyo :(

cham sen manisalımısın hemşerim :D
Manisalıdır delidir, ne yaparsa yeridir euha..

abi adam zaten sarayın bahçesinde gitti yol tabi bozuk olcak orası bahçe lem çakıl kum dolu alla alla zaten o arabanın 90'ın altında gitmemesi gerek bizimkilerde düşünememişler bunu adamın motor yandı

Geri