Davetiye Şenliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TurkTracker(Torrent-Plus)
[email protected]
teşekkürler

Başarılı
Teşekkürler. Davetiyeniz başarıyla yollandı: [email protected]

bende alabilirmiyim arkadaşım şimdiden teşekkürler [email protected]

bende leechturk yada bittürk olabilir alabilirmiyim arkadaşım şimdiden teşekkürler
[email protected]

Hata
E-Posta Adresi gecersiz, cunku sistemizde kayitli durumda. Click here to go back

Daha önce bittukr'e üye olmuşsun.

Leechturk gönderdim.

Başarılı
Teşekkürler! Davetiye kodunuz ilgili kişiye gönderildi : [email protected]

dostum lechturk davetiyesi bitane demişssin ama bana o yada torrentlech lazım bi şekilde bakliyorum şimdiden teşekkürler naftali__hotmail.com

kardeş teşekkürler Demonoid davetiye kodları kullanılmış emeğim için teşekür

mümkünse bende davetiye alabilirmiyim arena-tr hariç çünki üyeliğim var.yada leeecturk davetiyesi varsa sevinirim diğerleride olabilir :D.şimdiden teşekkürler dostum..
[email protected]

¢ıℓqıη;3531864' Alıntı:
HdTracker
Arena-Tr

[email protected]

bekLiyoRum

Malesef arena silver user kullanıcı grubu ve aşağısının davetiyelerini iptal etti. Sana Hdtracker.ru gönderiyorum. Geniş arşivi ve baya hızlı. eğer mail ulaşmaz ise aşağıdaki linki kullan.

Подтверждающее письмо было отправлено. Через несколько минут (обычно сразу) Ему прийдет письмо с дальнейшими указаниями. Ссылка(на случай потери письма): http://hdtracker.ru/invite.php?id=4351&secret=97fb09d37a0f603cf119bf40c8052f3f

Link: http://hdtracker.ru/invite.php?id=4351&secret=97fb09d37a0f603cf119bf40c8052f3f

mümkünse bende davetiye alabilirmiyim arena-tr hariç çünki üyeliğim var.yada leeecturk davetiyesi varsa sevinirim diğerleride olabilir :D.şimdiden teşekkürler dostum..
[email protected]

Ramazan ayı sonuna kadar üyelikler açıldı, bilginize...

Merhaba

demonoid davetiyesi alabilir miyim acaba?

[email protected]

sanırım önceki mesajım es geçildi :(

kıskandım doğrusu :)

Merhaba

demonoid davetiyesi alabilir miyim acaba?

[email protected]

sanırım önceki mesajım es geçildi :(

kıskandım doğrusu :)

Dostum demonoid davetiye olarak mail adresine gelen bir site değil . Dikkat edersen demonoid için 3 adet davetiye kodu ve bu davetiye kodunu kullanarak üye olabileceğin demonoid üye kayıt sayfası linkini verdim. Ama talihsizmişsin ki kodlar kullanılmış. :melek

Dostum demonoid davetiye olarak mail adresine gelen bir site değil . Dikkat edersen demonoid için 3 adet davetiye kodu ve bu davetiye kodunu kullanarak üye olabileceğin demonoid üye kayıt sayfası linkini verdim. Ama talihsizmişsin ki kodlar kullanılmış. :melek

:( ok teşekkürler.

Napalım artık ay başlarını bekliycez.

bazen açıyolarmış sanırım üyeliği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri