ARCHANGEL!
New member
Neyse Editledim Barış Antlaşması imzalayalım artık ama lütfen ve Lütfen Gs ye Laf atmayın yahu :durdurun
Neyse Editledim Barış Antlaşması imzalayalım artık ama lütfen ve Lütfen Gs ye Laf atmayın yahu :durdurun
sizin ağlanacak halinize bizmi ağlayalm?¿
bizim ağLanacak bi haLimiz yok..
o zaman yazman içinde bi sebep yok. ayrca o dediğin için laf bile var ağlanacak halimize diye başlayan.
iki tane gsLi oyuncunun maç içinde çok normaL bi pozisyonuna güLüyorsunuz,buna ne güLünür ne ağLanır.. bunu kastediyorum..
zaten çok normal olduğu için çekilmiş çok normal olduğu için yayınlanmış gazeteciler tarafından fln fln. gülmek zorunda dilsinde eleştirilerine dikkat et mod olman mizah anlayışınızda problem var diyebilceğin anlamına gelmez.
peki çok normaL oLduğu için mi güLüyorsunuz? payLaşıLan resmin Fenerbahçe böLümüyLe iLgisi oLmadığından ötürü böLüm yetkiLisi oLarak resmi siLebiLir,editLeyebiLir veya arkadaşı sert veya yumuşak bir diLLe ikaz edebiLirim..
He eğer benden memnun değiLseniz de bunu üst yönetime biLdirirsiniz.. Ok?
Daum ne içtin sen esrar kokain![]()
![]()
ben zaten senin kişiLiğine vs birşey söyLemedim,böLümdeki mesajLarını da takip ediyorum sıkı bir fbLisin ve herhangi tartışmanın içine girmiosn bu yönden seni kutLuyorum.. resmi koyan arkadaş için aynı şeyi söyLeyemicem..
ben kuraLLar neyse onu yapıyorum,sonuçta kuraLLarı biz düzenLiyoruz.. neyse konuyu ikiLi konuşmaLarLa baLtaLamayaLım..
iyi forumLar..