Daum Fener'de!!! [Tek BaşLık]

KLüpLerimizde Vizyon Yok... Büyümek İçin DeğiL Yerinde Saymak İçin UğraşıyorLar... Her Konuda Transfer YapıLıyor... Keşek Birazda Dışarıdan Yönetici Transfer EdebiLsek... Neyse HayırLı OLsun...

Tamamda bu Daum ne yapacakki ?
Kulübede Gogo Çekmesin sakın .
:durdurun

Köln gibi vasat bir takımı çalıştırdı PARASıZLıK canına Tak etti - Gelip Biraz Feneri Sömürecek diğerleri gibi .
Hayrını görün diyeceğim ama bence Pek Hayırlı olmucak
:hhmanD

'Aragones gidiyor, Daum geliyor'
İspanya basını teknik direktör Luis Aragones ile Fenerbahçe'nin yollarının ayrıldığını duyurdu. Almanya'nın ünlü gazetesi Bild, Köln Teknik Direktörü Christoph Daum'un Fenerbahçe ile anlaştığını yazarken, Köln Başkanı da yaptığı açıklamada bu haberi doğruladı
Bu sezon Fenerbahçe ile hem ligde hem de Avrupa'da hayalkırıklığı yaşayan teknik direktör Luis Aragones, Madrid'e geri dönüyor.

İspanyol teknik adamın durumunu görüşmek üzere toplanan sarı-lacivertli yönetim, Aragones ile ilgili net bir açıklama yapmasa da İspanyol medyası ve dünyaca ünlü haber ajansı Reuters tecrübeli teknik adamla Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığını duyurdu.

El Mundo Deportivo ve Marca gazeteleri Aragones'in Türkiye macerasının sonuna geldiğini yazdı.

Almanya'nın ünlü gazetesi Bild de, teknik direktör Christoph Daum'un Fenerbahçe ile anlaştığını manşetten duyururken, Alman teknik adamın sarı-lacivertli kulüpten yıllık 3.5 milyon Euro alacağını yazdı.

Yaşananan bu gelişmelerin ardından bugün Köln Kulübü de, teknik direktör Christoph Daum'un Fenerbahçe ile anlaştığını doğruladı.

Köln Başkanı Wolfgang Overath, Daum'a Fenerbahçe'de çalışması için izin verdiklerini açıkladı.

Overath, "Daum ayrıldığı için çok üzgünüz. Kendisi bize, sportif ve finansal açıdan Fenerbahçe'nin teklifini geri çeviremeyeceğini söyledi. Gösterdiğimiz anlayış için teşekkür etti" ifadelerini kullandı

Köln Başkanı Açıkladı

Almanya'da Bundesliga takımlarından 1.FC Köln'ü çalıştıran ünlü teknik direktör Christoph Daum (55) bu görevinden ayrılarak Fenerbahçemiz ile anlaştığı açıklandı. Köln kulübü başkanı Overath'ın Reuters'e yaptığı açıklama : "Daum, Fenerbahçe ile anlaştı. B

Ülkenin en yüksek tirajlı gazetesi Bild'in haberine göre, başkanımız Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım, Mallorca'da tatil yapan Daum'u ziyaret etti. 1.FC Köln'de sezon başına 2.4 milyon Euro brüt ücret alan Daum'a sezon başına net 3.5 Euro teklif edildi. Bu cazip teklifi kabul eden Daum, FC Köln'den ayrıldı. 2010 yılına kadar FC Köln ile sözleşmesi bulunan Daum'un kulüpten ayrılma nedeni olarak Köln'de istediği takımı kurma şansı olmaması da gösteriliyor. FC Köln'de Daum'un isteği üzerine Almanya'nın en iyi futbolcularından Bayern Münihli Lukas Podolski önümüzdeki sezon için transfer edilmişti. Ancak Daum tek başına Podolski'nin transferinin takımı ileriye götürmek için yeterli olmadığını söylüyordu. Bild Gazetesi, Daum'un ayrılmasının FC Köln'de deprem etkisi yarattığını da iddia etti. Türkiye'ye çokta yabancı olmayan Teknik Direktör Christoph Daum, 1994-1996 ile 2001-2002 yılları arasında Beşiktaş'ı, 2003-2006 yılları arasında Fenerbahçemizi çalıştırdı. Daum, 1995, 2004 ve 2005 yıllarında Türkiye'de şampiyonluk sevincini yaşadı

Kaynak : http://www.fenerbahce.com/haber/33931/koln-baskani-acikladi.php

Aziz Yıldırım soyunma odasına rahatça inebileceği hocayı seçmiş,3 yıl şampiyonlar ligine gideceğimiz doğru ama gidince yapacaklarımız tam bir muamma..

Fener'i uçuracağım

Fenerbahçe, teknik direktör Christoph Daum'la anlaşma sağlarken, Alman hocayla yapılan görüşmenin perde arkasında ilginç diyalogların yaşandığı ortaya çıktı. Fotomaç'ın ulaştığı bilgiye göre, Daum geçen hafta İspanya'da kendisine transfer teklifinde bulunan yönetici Ali Yıldırım'a sitemde bulundu. Tecrübeli teknik adam, Yıldırım'a "Beni B planı, C
planı olarak düşünmemeliydiniz. Teknik direktör ararken beni liste başına yazmalı, ilk önce bana gelmeliydiniz. Çünkü ben F.Bahçe'yi ve Türk futbolunu çok iyi tanıyorum. F.Bahçe'nin taraftarını, tesislerini biliyorum; odalarına, kapı numaralarına kadar her şey ezberimde" ifadesini kullandı.

CF7627CAF500B944A6C4AAA0x.jpg

Ali Yıldırım ise bu sözler karşısında hem şaşırdı hem de Daum'un F.Bahçe'ye gelmeye hazır olduğunu söylemesiyle sevindi. Daha sonra Daum, üç yıl üst üste şampiyonluk için güçlü bir kadro gerektiğini dile getirdi. Ali Yıldırım da transfere ciddi bir bütçe ayırdıklarını belirterek, "Başkanımız kararlı. Müthiş bir kadro kuracağımızı garanti ederiz" deyince, Daum "Ben de size F.Bahçe'yi uçuracağımı garanti ederim" dedi. F.Bahçe'nin Daum ile Köln arasındaki tazminat sorununu da çözdüğü kaydedildi. Bu arada yönetimin, Daum'un da onayıyla Leverkusen'in 24 yaşındaki İsviçreli sağ kanat oyuncusu Barnetta için girişimlere başladığı belirtildi.

Bild Gazetesi ece yarısı duyurdu
Almanya'nın en büyük gazetelerinden Bild dün gece yarısı internet sitesinde Daum'un F.Bahçe ile kesin olarak anla.tığını yazdı. Gazeteye göre, Alman hocayı G.Saray'ın elinden kapan Fener, Daum'a yıllık 3.5 milyon euro ödeyecek.

FotomaC

her haber sitesinde yazıyor doğru olma olasılığı yüksek........

ona delinin biri kuyuya bii taş atmış 40 akıllıda arkasından gitmiş denir:D

Antu ve fenerbahce.org da birşey yazmıyo.doğruluğu tartışılır.

"Teklif beni cezbetti"
Alman 1. Lig takımlarından 1. FC Köln'den ayrılan Christoph Daum, ''Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinden'' reddedemeyeceği bir teklif aldığını ve bu kulüple anlaşma imzaladığını bildirdi. Daum, avukatları vasıtasıyla yaptığı bir yazılı açıklamada, ''Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinden cumartesi günü sportif ve maddi açıdan çok iyi bir teklif aldım. Avukatlarım hafta sonunda uzun vadeli bir sözleşme hazırladı, ben de bunu dün imzaladım'' şeklinde ifadeye yer verdi.

Adının şimdilik açıklanmasını istemeyen kulüp ile her zaman istediği gibi uluslararası alanda maçlara katılma imkanı bulacağını ifade eden Daum, kendisine söz konusu kulüpte verilecek imkanlarla gelecek yıllarda Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı elde edeceğini kaydetti.

Kararının 1. FC Köln'e karşı alınmış bir karar olmadığını, sadece teklifin kendisini çok fazlasıyla cezbettiğini belirten Daum, daha önce de yaptığı açıklamalarda söylediği gibi Köln'ü düşme hattından çıkartarak ligin ortalarına getirdiğini ve gelecek için de böylece iyi bir temel yarattığını ifade etti.

Köln kulübüne, taraftarlara teşekkür eden ve Köln'e gelecek için de başarılar dileyen Daum, ''Kalbimin bir kısmı her zaman burada kalacak'' şeklinde ifadeye yer verdi.​

kaynak:sporx​

eğer bu haber doğruysa ( ki bana da öyle geliyor inşallah değildir) bu feneri nerde olursa olsun tutup desteklersem cümle alem ..... ..........
amk bu kadar adilik olmaz

Sanırım ŞampiyonLuk Daha Çoookk YarınLara KaLıcak.. Daum ßizi Kokainci Yapppp... =D

Maç ßi ßaşLıyor aLex Kendı KaLesıne Koşuyor.. Hepsının Kafa 10 Numara.. :hhmanD

2003/2004 ---->76
2004/2005 ---->80
2005/2006 ---->81

Daumla 3 senede ortalama 79 puan toplamış takım.Maç seçme alışkanlığı yok.Lig için sorun yok ama Avrupa'da başarı için 3 sene sonrasını beklememiz gerek sanırım.

Kim Gelirse Gelsin Değeri Bilinmiyoki

Zico Mesela Adam Daha Ne Yapsın

Almanya'nın ünlü gazetesi Bild de, teknik direktör Christoph Daum'un Fenerbahçe ile anlaştığını manşetten duyururken, Alman teknik adamın sarı-lacivertli kulüpten yıllık 3.5 milyon Euro alacağını yazdı.

Yaşananan bu gelişmelerin ardından bugün Köln Kulübü de, teknik direktör Christoph Daum'un Fenerbahçe ile anlaştığını doğruladı.

NtvSpor

DoGruymu$ HayırLı oLsun!!

Hani çok büyük hayaLLere kapıLamayız
ŞampiyonLar Lişginden bu senede birşey bekLeyemeyeceğiz anLaşıLdı,
Ama en azından Yaşayan Cesetten kurtuLduk,Bunuda bir adım oLarak saymak Lazım =)

Şampiyonlar Liginde bi şey yapamayacağımız belli o dönemki Fenerbahce yok çünkü...
Ama en azından 3 senelik Şampiyonluk garanti :D :hhmanD

Daum sevgilisiyle buluştu

Fenerbahçemiz ile anlaşarak, FC Köln'ün teknik direktörlük görevini bırakan Christoph Daum'un bu karırının yankıları sürüyor.

Alman medyasında, "Daum eski sevgilisine geri döndü" yorumları yapılırken, "Daum'un Türkiye sevdası alevlendi" manşetleride atıldı. FC Köln Menajeri Michael Meier, "Daum'un ayrılığı bizim için sürpriz oldu. Üzgünüz ama kararına da saygı duyuyoruz" dedi.

Öte yandan Daum, Bild gazetesinde yer alan habere göre Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile İsviçre'nin Zürih kentinde buluşup transfere son noktayı koydu. Daum'un bu toplantıda başkandan, Real Madrid'te forma giyen Hollanda Milli Takımı'nın golcü futbolcusu Ruud van Nistelrooy'un da arasında olduğu birçok yıldız futbolcu transferinin sözünü aldığı belirtildi. Daum'un Avrupa'da ses getirecek başarılı bir Fenerbahçe yaratmak için transferde 50 milyon Euro harcama yapacağı da haberde yer aldı.

Kaynak
http://www.fenerbahce.com/haber/33970/daum-sevgilisiyle-bulustu.php?ref=ABM1

Geri