nerede olduğum seni ilgilendirmez siyah kuyruğunuza bastım heralde yine acıyla cevap vermişsin bilimle uzaktan yakından alakan olmadığı kesinleşti verdiğin kaynakçanın hepsi boş hepsi yalan iftira haber... hatta bu haber alıntı, yazman gerekir aşağıya...
çünkü şeriat yanlısı evrimyalanımı ne öyle bi siteden copy paste etmişsin araştırma duyuların araştırma şevkin googledan 2kilit sözcük girip bulduğun sana en mantıklı şeyi copy paste yapmak sanırım...
sana tavsiyem madem bu şekilde yapıosun arştrmalarını "Tiktaalik rosea " bu 2 kelimeyide arat bakalım neler çıkacak karşına hoş sen araştırır onada bi kulp bulursun eminim ya neyse bu kadar yazmam bile fazla umarım susarsın vede ben cvp yazmak zorunda kalmam bu konu kapansın istemem herkes "medeni"bir şekilde üsluplarına dikkat ederek tartışsın yani senin tam tersin davransınlar.. bir dahada bana efendi falan die hitap etme saygılı ol
aman ne bilimsel yaklasım ...darwinin kendisi bile teorinin zorlukları kısmında komplex yapıların detaylarını o zamankı sevıyeyle ınceleyıp ulan bu nasıl oluyo yaa dıyerek ıtıraf etmıstır.kaldıkı hucre ıcın jolemsı bır sey demıstı herhalde o zamanlar elektron mıkroskobu olsaydı sakalını uzatıp hacca gıderdi