Darwin 150 yıl sonra haklı çıktı

Darwin teorisine göre büyük bir matbaanede büyük bir patlama sonucu 20 ciltlik bi kitabn oluşması gibidir ewrim teorisi aslında yoktur ömrünün sonlarına doğru buna kendiside inanmıo fakat öğrencileri tarafından bu saklanıo küçk bi bilgi

Darwin'in görüşü bir teoridir,kesin birşey değildir. eksik yanları bulunabilir ama her ne olursa olsun
bu teori genetiğin temel taşlarından birisidir..
Ayrıca Darwin insanın maymundan geldiğini asla söylememiştir söylediği ''İNSAN VE MAYMUNUN ATASI ORTAKTIR !!!
Darwinin teorisine bilip bilmeden laf atanlar acaba şu günlerde de gündem konumuz olan virüsleri nasıl
açıklamayı düşünüyorlar? her sene bir önceki aşının neden etkisiz kaldığını kendilerine nasıl açıklıyorlar?
Ve insanlar bilimin bütün uyarılarına rağmen neden akraba evliliği yapıyorlar?
Sonuç olarak BÜYÜK ADAMDI DARWİN..
İnsanlığa büyük hizmetleri dokundu.

Yarın ödeme yapacagım bunun bana faydası varmı düşünüyorum yok :D

demek ki darwin de bişiler bulabiliomus :D

Darwin teorisine göre büyük bir matbaanede büyük bir patlama sonucu 20 ciltlik bi kitabn oluşması gibidir ewrim teorisi aslında yoktur ömrünün sonlarına doğru buna kendiside inanmıo fakat öğrencileri tarafından bu saklanıo küçk bi bilgi

Bu teoriyi okudunuz mu acaba hiç ?
Darwin temel olarak sistemini raslantıya değil eleminasyon üzerine kurmuştur yani
sizin dediğini matbağa örneği bu konuda geçersizdir..
Evrim bir gerçektir!

evrimi iddia eden dinden çıkar ...1

denizde ben dahi bir dalganın bana değen kısmını etkiliyorsam milyonlarca canlı illaki etkiler...2

tüm çinlilerin aynı anda zıplayıp 3 şiddetinde deprem yapması gibi...3

bozuk bir saat bile günde 2 kere doğru gösterir...4

Geri