sevgili komunist kardesim...sen ve senin gibiler yuzunden sosyalizm ve komunizm ateistlerin dini olarak kafalara kazınmıştır ve bu hareketinle de bu forumda ( ve bilmem kactane forumda daha yazmışssındır) oyle kalmaya devam edecektir..
komunizm ile ateistligin alakası yoktur..komunizm bir insan tarafından ortaya atılan bir devlet sistemi bir yonetim seklidir..eger komunizm i savunacaksan buna din i katmayacaksın..
sırf senın gorusunu haklı gostermek icin diger insanların ahlaki degerlerine hakaret kustahlık etmeyeceksın..saygı gostermek istiyorsan saygı duymayı ogreneceksın..eger burda senın gorusune saygı gosterılmedıgını hakarete ugradıgını dusunuyorsan ilgili arkadaslara bildirebilirsin..
dedigin gibi taraflı bir yonetim oldugunu dusunuyorsan neden BAN lı nick inin acılmasını talep ediyorsun ???
bunlar bir çelişki değilmidir??? istemiyorsan sana uymuyora ceker gidersin..
Ayrıca muhteşem derecede bir ateist abimin soyledigi sozleri buraya yazayım( buyugum oldugu icin abi diyorum akrabam degildir

)..ki bu adamın gorusu beni enterese etmez sırf insan oldugu icin saygı duyarım ve muhabbet ederim..soyle demistir:
ya kardeşim aklıma akılıyor bazen.eger biz haklıysak ( ateisler olarak).dine inananların hiç bi kaybı yok..nasıl yok sadece yaptıkları ibadetleri boşa geçen zaman olarak düşünürüz hepsi bu.. ama YA ONLAR haklıysa tüm ateistler...ku yedik be

..bir ateist in sozleridir bunlar..reactorun mod lugu seni kesmediyse kötü..digerleri onun kadar inisiyatifli olmayabilir

)