Dark_Angel'a açık mektup!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

x1ndll

Banned
Reaction score
0
Öncelikle belirtmeliyim ki bu siteye ilk açıldığı tarihten beri girmekteyim. Yani yeni kullanıcı değilim. Yani sitenin misyonunu az buçuk biliyorum. Aynı zamanda şunu da çok iyi biliyorum bu sitede herkese eşit davranılmıyor. Bu sitede bir ay kadar önce İslam bölümündeki dini sorularınız kısmında "Muhammed Ayşe ile evlendiğinde kaç yaşında idi, Ayşe kaç yaşında idi?" diye bir soru sordum ve beni direk banladılar. Bana cevap vermek yerine (tahminimce verecek cevapları yoktu) uyarmadan banladılar. Banlanma sebebi olarak ise "Dini değerlere saygısızlık" dediler. Sanırım oradaki banlanma sebebim Muhammed isminin başına "Hz" kelimesini yazmamamdı. Ama bu sitede benim dünya görüşüm olan Ateizm'e her türlü hakaret yapılırken kimse bu kişilere ses çıkarmıyor. Ceza vermelerini geçtim ses bile çıkarmıyorlar. Yani moderatörler tarafsız olması gerekirken kesin bir şekilde taraf tutuyorlar.
Birkaç saat önce Serbest Kürsü bölümünde “MHP’nin Kanlı Tarihi” diye bir konu açtım ve nette başka bir sitedeki yazıyı c/p yaparak siteye koydum; ayrıca Uğur Mumcu’nun bir yazısını koydum. Orada bazı ülkücü arkadaşlar cevap yazdı bende cevap verdim. Ve birkaç dakika sonra tekrar banlandım. Banlanma sebebim ise: “Başkalarının görüşlerini aşağılamak ve sitede kahve ağzı ile konuşmak” olarak gösterildi. Ve o başlıkta benim dışımda kimseye ceza verilmedi. Halbuki sitede Sosyalizm de aşağılanmakta, ve benim üslubumdan daha kötü üslup ile konuşanlarda var. Ama bu kişiler ceza almıyorlar.
Beni banlayan kişi hep aynı kişi “reactür” adlı mod. Bu kişi elindeki yetkiyi açık bir şekilde kötüye kullanmakta. Hiçbir uyarıda bulunmadan beyenmediği görüşteki kullanıcıları banlamkta.
Sizden tek istediğim herkese eşit davranılması. Eğer bir kişi İslamiyeti eleştirdi diye banlanıyorsa aynı şekilde Ateizmi eleştirenin de banlanması. Faşizmi eleştirdi diye banlanıyorsa, Komünizmi eleştirenin de banlanması. Sizden tek istediğim bu başka bir şey istemiyorum. Ayrıca “kodomaleko” adlı hesabımın da mümkünse tekrar açılmasını istiyorum.

Saygılarımla;

kodomaleko

garipsin kardeş sende iyi cesaret var ha :hadiordan

ayrıca sitenin kıdamli kişilerine böyle bi tavır yapman saçma bence hatalısın

SenDe hiç Hata yokmu yani
Reactor bu siteye en çok hizmet edenlerin en basında gelır
Sen ıkı defa banlandım dıyorsun bırazda kendını yargıla bakalım

yukardaki arkadaşın beliirtii gibi gelişmişse olaylar gercekden haksızlık yapılmış ama duzeltile bilir

yukardaki arkadaşın beliirtii gibi gelişmişse olaylar gercekden haksızlık yapılmış ama duzeltile bilir

Ben onun paylaşımlarına birşey demiyorum. Kendisin bu siteye emekleri çok büyük olabilir. Ama diyorum ki herkese eşit davranılsın. Benimde hatalarım olmuş olabilir. Direk dar ağcında sallandıracağına bi uyar önce.

arkadaş bana senin inandıklarına saygısızlık eden bir kişiyi söyle moderatorlerden
senin inandıklarına saygısızlık yapılması demek seninde aynı şeyleri yapman gerektiği anlamına gelmez.Özellikle gözlemliyorum aklın sıra bölümde aklınca sıkıştırmak için sorular soruyorsun o bölüm sıkıştırılmak için değil yardımcı olabilmek bilmediklerimizi birbirimizle kaynaklarıyla birlikte sunmak için açılmıştır.İnanmadığın bölüme mesajda atmazsın bu kadar basit.
Şunu da unutma senin iyi bir toplum oluşturmak için bir yol olarak düşündüğün kominizm islamiyetle boy bile ölçüşemez ve şuna da inan ki islamiyetin cevap veremeyeceği hiçbir konu yoktur.Tabi inanmak isteyenlere inanmayabilirsin ama benim inandıklarımada saygı göstermek zorundasın
ayrıca sen kimsin kesinlikle senin klon üyelik olduğunu düşünüyorum ve yöneticilerden ip taraması talep ediyorum...

thumb_116466123.jpg

kendine çok mu güveniyorsun... Satrançta beni kimse yenemez mi diyorsun :saskin İşte kendini kanıtlamanın tam fırsatı :goz:
4. Geleneksel hackHELL satranç turnuvası başlamıştır ve siz değerli satranç ustalarını beklemektedir. :victory
kayıt olmak için

TIKLAYINIZ...

burası askeriye diil.site sahibi,ve modları da subay değiller...
yani birbirimize katı saygıdan çok... samimi arkadaşça saygı duymalıyız..birbirimizi tanımasak veya tanıyıp sewmesekte.
knockout nik li arkadaş abartmayalım.komik olmayalım. birbirimize sadece saygı gösterelim..kırıcı diil yapıcı olalım...

Adamım senin Janın ßaşka bişi istiyo demiştim orda Kanlı Tarihte bana Özelden Adresini ßi atasana ;)

Arkadaşlar hemen yorum yapmayın
reacr0r abi gelsin herşeyi öğreniriz

olayı bilmiyorum kim oldugunuda ama react0r ün yetkisini kötüye kullandıgını söylüyosun bence
yetkisini en iyi kullanan yöneticilerden birisi bu yüzdün hatalı oldugunu düşünüyorum.

[bide özenti olarak konu açmasan açık mektup olarak daha iyiydi]

crazyboy_9999' Alıntı:
Şunu da unutma senin iyi bir toplum oluşturmak için bir yol olarak düşündüğün kominizm islamiyetle boy bile ölçüşemez ve şuna da inan ki islamiyetin cevap veremeyeceği hiçbir konu yoktur.

kominizm degil komünizm
ayrıca üyenin şikayetiyle yazdıklarının ne alakası var şimdi?
konuyu alakasız yerlere cekmemek lazım

Bundan 15-20 önce üniversite kampüslerinde bunlar konuşuluyordu hala bunlar konuşuluyor...
50 yıl önce forum olsaydı Türkiye'de yine bunlar konuşulacaktı...
Komünist kardeşim,Faşist kardeşim silahı hep aynı yerden aldınız...
İslamcı kardeşim,Ateist kardeşim aynı yerde yaşıyorsunuz...
Taşeronluğu bırakın birbirinize kenetlenin...
Yoksa hiçbirimiz yaşayamayacağız bu topraklarda...

çok alakası var bak hemen savunmaya geçtin komunizmi
bu benim görüşümdü elbetteki herkesin bir görüşü olacak
bu noktada aynı saygıyı bende arkadaştan bekliyorum ama olmuyor hep bi açık yakalamaya çalışmak
çalışsın bakalım =)

thumb_116466123.jpg

kendine çok mu güveniyorsun... Satrançta beni kimse yenemez mi diyorsun :saskin İşte kendini kanıtlamanın tam fırsatı :goz:
4. Geleneksel hackHELL satranç turnuvası başlamıştır ve siz değerli satranç ustalarını beklemektedir. :victory
kayıt olmak için

TIKLAYINIZ...

react0r,burada örnek aldığım başlıca kişilerden sadece birisidir. Burada hiç bir mod yetkisini kendi çıkarları için veya ona buna fırça atmak,sataşmak ve senin söylediğin gibi davranışlar için kullanmaz.. Heleki react0r bunu hiç yapmaz. Bu sitede ne kadar emeği olduqunu,ne kadar yükü bulunduğunuda biLiyoruz. Sana göre haksızlık yapılmıştır ama bana kalırsa söylediklerindede hata var. Bir kere İslamiyet bölümüne girip sorduqun soru hiç bir insan bunu kabul etmez bunu biL.. heleKi aynı tercümeyi o daha sonradan açtığın konu içinde yapsaydın seni linç etmek isteyen insan çok olurdu. Bana kalırsa haksızsın, Moderator var & Kural var & Super Moderator var ve sonuçta ban da var..

Saygılarla..

çok alakası var bak hemen savunmaya geçtin komunizmi
bu benim görüşümdü elbetteki herkesin bir görüşü olacak
bu noktada aynı saygıyı bende arkadaştan bekliyorum ama olmuyor hep bi açık yakalamaya çalışmak
çalışsın bakalım =)

Öyle bir amacım olsa idi çok daha farklı sorular sorardım. Ama bundan sonra o bölüme tek bir yazı bile yazmayacağım. Ayrıca o bölümde suç teşkil eden yazılar olduğunu düşünüyorum. Ciddi şekilde incelenmesi gerekiyor. Neyse konuyu daha fazla uzatmayacağım, tartışmanın yeri burası değil.

Türkiye Cumhuriyeti'ni hiç bir ateist kurmadı.. $u an HackheLL T.C ToprakLari içerisinde yaşayanLarın forumu.. Bu Forumu onLar Yarattı.. Forumun %99.99 'u MüsLüman Dini değerLerine bağLı türk örf adetLerine uyan insanLar.. isLam ve insan böLümü var forumumuzda.. Düşündünmü hiç neden ateizm böLümü yok diye ? Demekki AteistLerLe forumun içeriği uyu$muyor.. Webmaster'ımızda Düşünmemiş oLacakki istememiş böyLe bir$eyi.. Sen ama üsteLeyerek Ateizmi yaymak ister gibi adaLet bekLiyosun.. Benim fikirLerim düşünceLerimLe bağdaşmayan $eyLeri Bu Forumda tutmam "ki" Bana Bu görev veriLmiş LayıkıyLa yapacağıma inanıLdıgı için veriLmiştir.. Aynı $eyLer diğer Smod arkadaşım react0r içinde geçerlidir..

KonuyLa iLgisi oLan react0r arkadaşımızında görüşünü aLıcaz.. Konu kiLitLenmiştir

Arkadaşlar kusura bakmayın ama herkes istediğini söyleyemez tabii sen burada Ataya Türklüğe veya %95 i müslüman olan bir ülkede Hz. Muhammed'e laf atmakda serbest olabilir misin??? Komünizm olayına falan gelince ben o kadar savundum bu rejimi forumda bir kere bile banlanmadım.

Yaptırımların kimleri usullaştırabileceğini bir kez daha kanıtlamış oldun, madem böyle haksızlık edilen bir forum ve yöneticisi var, sen en basit olanı banının açılmasını talep ediyorsun, senin üyeliğinin banı kalkarsa ne olur ? hiçbirşey. Sadece sen tatmin olursun, sen böyle bencil bir davranışla savunduğunu zannetiğin davayı bile tam aksine daha fazla gözümüze gözümüze sokuyorsun.
Islam dininin esaslarının başında hoşgörü gelir , bizler görüşlerini adabıyla anlatan , kimseye sataşmayan , düşündüklerini empoze etmeye değilde sadece anlatmaya çalışan hiç kimseye aksi bir tavırda bulunmayız, bundan en az benim hakkımda güzel şeyler düşünen arkadaşlarım kadar eminim.
Taraflı dediğin şahsiyet yani ben oluyorum bu, hani kendi savundugun akıma karşı olarak gördüğün , anlayışsız , karşı tarafın ne düşündüğünü umursamayan kişi olarak gösterdiğin kişi,hani tarafsız değil diyerek adalat aradığın olayın baş kahramanı.. bundan 3 ay önce komunizm ile ilgi yazdıgı bir yazı ;

react0r' Alıntı:
Fikirlere saygi duymak erdemdir.
Bende erdemli bir insan olarak komunizm ozumseyerek basarili olan bir yonetim gostermenizi istiyorum?
ama kacamak cevaplarla,altI bos kalan sozlerle degil,
komunizmin bir gorevide rejim sorgulamasidir ve Turkiyede guclu bir muhalefet yoksa eger,
neden komunizm ulkemizde en azindan soz sahibi olamamistir diye sorgulamak gerekir ?
kestirip atmak dunyanin en kolay isi, `Rusyada Çıkan bir düşünce` diyerek kendinden farkli dusunenleri acikca asagilamak TC de yani Demokrasiyle,fikir ve hak ozgurlukleriyle yonetilen bir ulkede ne kadar dogrudur?
Yunanistan bir cogumuz icin her zaman potansiyel dusmandir ama bugun kabul etmeliyizki uluslarasi meydanda bizden ziyadesiyle guclu diplomatik iliskileri ve kabul edilebilirligi soz konusu,
Yunanistan da her zaman guclu bir muhalefet vardi,
o kadar gucluydu ki halkin sesi olmayi becerebilmisti,
onlar komunist bir partiydi, komunizmi savunuyorlardi ama
`ulkecilik` bilinciyle `komunizm`in gereklerini birlestirdiklerinde mukemmel bir guc unsuru oldular..
neyse isin ozunde komunizm her zaman tehlike olarak goruldu,devam ediyor..
Isin ozune inen , gercekten inmek isteyen herkes bilinmeyen carpitilan gercekleri gorecektir,
Korkmayin `Komunizm`i arastirmak at gozluklerini cikartmak degildir :)

yazımın ait oldugu başlıgın adı "Komunizm nedir? Ne değiLdir?" , açan arkadaş komunizmin esaslarını belirtmiş kendince savunmuştur, başka bir düşünceye saldırmayarak, gayet tabi bizlerde sahip olduğumuz hoşgörüyle cevaplarımızı "adaplı" bir şekilde bilgimiz dahilinde yazmışız, tartışmışız, sence yukarıda ki yazıyı yazan benim, senin görüşüne kastım olabilmesi ihtimali nedir ?
Sebepsiz sonuç olmaz demişler sende hakkettiğin cezayı almış bulunmaktasın, profilinde tavsiye eden üyeler kısmında;
Clipboard02.jpg

yazıyor,
Dinlerin taraftarlık güdüsüyle desteklendiğini düşünüyor olman ile yukarıdaki yine sana ait olan nick bağdaşıyor,görüşlerimize anti çözümler üretmeye kalktığın için elbette ki sana dur diyecekler, iki sefer ben olmuşum , üçüncü sefer bir başkası olur,uzun lafın kısası yine görevim gereği islam karşıtı oldugunu bağıran o nicki ve bu clon nickini sınırsız banlıyorum, başlığıda açıyorum, clon üye almaya alışkınsın, yine gelir kendini savunursun belki :)

Mısyonermısın sen??

Yoksa Ataizmi yaymayamı calısıyorsun....?!?!​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri