Dark_Angel'a açık mektup!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevgili komunist kardesim...sen ve senin gibiler yuzunden sosyalizm ve komunizm ateistlerin dini olarak kafalara kazınmıştır ve bu hareketinle de bu forumda ( ve bilmem kactane forumda daha yazmışssındır) oyle kalmaya devam edecektir..
komunizm ile ateistligin alakası yoktur..komunizm bir insan tarafından ortaya atılan bir devlet sistemi bir yonetim seklidir..eger komunizm i savunacaksan buna din i katmayacaksın..
sırf senın gorusunu haklı gostermek icin diger insanların ahlaki degerlerine hakaret kustahlık etmeyeceksın..saygı gostermek istiyorsan saygı duymayı ogreneceksın..eger burda senın gorusune saygı gosterılmedıgını hakarete ugradıgını dusunuyorsan ilgili arkadaslara bildirebilirsin..
dedigin gibi taraflı bir yonetim oldugunu dusunuyorsan neden BAN lı nick inin acılmasını talep ediyorsun ???
bunlar bir çelişki değilmidir??? istemiyorsan sana uymuyora ceker gidersin..
Ayrıca muhteşem derecede bir ateist abimin soyledigi sozleri buraya yazayım( buyugum oldugu icin abi diyorum akrabam degildir :) )..ki bu adamın gorusu beni enterese etmez sırf insan oldugu icin saygı duyarım ve muhabbet ederim..soyle demistir:
ya kardeşim aklıma akılıyor bazen.eger biz haklıysak ( ateisler olarak).dine inananların hiç bi kaybı yok..nasıl yok sadece yaptıkları ibadetleri boşa geçen zaman olarak düşünürüz hepsi bu.. ama YA ONLAR haklıysa tüm ateistler...ku yedik be :) ..bir ateist in sozleridir bunlar..reactorun mod lugu seni kesmediyse kötü..digerleri onun kadar inisiyatifli olmayabilir :))

hem eski üyeyim diyorsun hemde react0run adilliğine laf atacak kadar siteden bihabersin..
ayrıca her ne kadar dinsizde olsan bu bir insanlık saygısıdır sadece bu dine değil her dinin değerlerine onların görmek istediği gibi saygı duymak zorundasın eğer insanlık saygın varsa.. milyarlarca insanın saygı duyduğu peygamber efendimize bugün askerlik arkadaşıymış gibi hitap edersen burda diğer insanların yararlandığı şikayet hakkını kullanılan insani değerdede gözükmezsin!

React0r iLe SiyasaL dü$ünceLerimiz uyu$masa ßiLe Kendisini Forumda Gördüğüm KadarıyLa Gayet Ki$iLikLi we Tarafsız ßir Smod...

Yani HackheLL'da Kimseye ayrıcaLıkLı DawranıLmaz...En ßasit Örneği ; PKK'Lı ßirisi Geçen AyLarda Foruma Girmi$ we Rahatsız eden TopicLer Açmı$tı...Lazish AdLı aRkda$ımız ßu Ki$iye Küfür Etti we ßanLandı..{AnLayaßiLdin mi..?}

ßen Sitede 5 Kez ßanLandım...Ama Hepsinde SuçLuydum Suçumu İnkar Etmedim...HataLarım wardı!

$imdi Sen Ateizmi Sawunuyosun öLemi..? Ateizm ßir Din DeğiLdir ki..! Ateizm ßir FeLsefik Yapıdır. ! Ateizmi KötüLemiyorum Ama ßana Göre Saçma.. ! $imdi ßunu Dedim Diye Ateizme Laf mı Atıyorum.? Sen ''antislam'' Diye ßir KLon açmı$sın...Ama ßak ßurda Kasten ßiR Dü$ünceye SaLdırı war..!!

Ateizm Tekrardan Diyorum ßir Din DeğiLdir..! Ateizm iLe İsLamiyet we Diğer KutsaL DinLeri Bağda$tırmak YanLı$tır...Çünkü 4 KutsaL Dindede Hepsinde AhLak,Ho$görü ws ws AmaçLanıyor...
Ama Ateizm İse KuraLLarı oLmayan ßir Yapıdır!! ßu ßağLamLar içinde Ateizme Kimse İnanamaz we Onu Tam AnLamıyLa Ya$ayamaz..!! Çünkü Ateizm ßir Din DeğiL ki..!!!!

Neyse GeLeLim SosyaLizm we Komünizm'e...
SosyaLizm ßnm Sempatizanı oLduğum Siyasi Yapı...Ateizm'Le SosyaLizm 'in Ne Alakası war?
SosyaLizm'in Adı Ne Yazık ki Senin GißiLer Yüzünden LekeLeniyor...ßu Hataya ßirdaha Dü$me.!!!

$imdide GeLeLim SodLarımıza...
Hepsi Gerçektende SüperLer...ßazıLarını özeLden Tanırım...Ki$iLikLi İnsanLar we Forumda Gerçektende SmodLuğu Hakeden Ki$iLer...
Hepsi Dürüst adiL we oLdukça Sıcak KanLı Ki$iLerdir...

FORUMDAKİ ORTAMI BEĞENMİYORSAN ATEİST FORUMUNU TERCİH EDEBİLİRSİN...!!!

bence biraz daha sakin olmalısın dostum moda karşı suçlamalar yöneltmişsin fakat burdaki modlar senin anlattıklarını yapacak kdr boş adamlar değiller illaki dayandırdığı sebepler vardır reactorun.hepimizin bazen modlarla sorunu oluo ama birazda hatayı kendimizde arayalım o adamlarda kaç kişiyle uğraşıolar kolay değil.
ateistlik konusuna gelince madem Allah'ın varlığını kabul etmiosun neden bilgi sahibi olmak istiosun demekki bi birikimin,dayandığın şeyler varki ateist olmayı tercih etmişsin

smod arkadaşların lütf edip cevap vermesi bile senin için çok fazla aslında

allahın izniyle bişeyler anlayabilmişindir umarım

ateist diye diye ezdiniz adamı sonuçta o da insan bizden biri sadece inanışları düşünceleri farklı. bende müslüman değilim ama inanki bu forumda herhangi bir dine laf atanı görürsem küfürü ilk benden yer. sana bu siteyi tavsiye eden arkadaş anti islam nicknii kullanyıo bu zaten açık bu sitenin kuralları var bu kuralların biride hiçbir dine inanca fikire düşünceye karışmamak tır bilmem anlatabldim mi?

inanclar dusunceler farkli olabilir kiii buna kimsenin itirazi olamaz..bu kimseyi ilgilendirmez..senin dinin de beni igilendirmez..senin hayatin kimseyi ilgilendirmez aslında..
ama her toplumun etnik ve kulturel degerleri vardır..işte bunlar herkesi ilgilendirir ki bunlara saygısızlık edemezsin..ha edersin istersen ama sonuclarına katlanacaksın hocam...
ayıptır ya..tum insanlıgın saygı duydugu bir degere saygısızlık edeceksin..e ondan sonra hak hukuk arayacaksın...başka ne denir ki.. rabbim affetsin..

Contract Killer' Alıntı:
gebzeli iyi özetlemiş, başka söze gerek yok. danke.

Ya Contract. Karde$im...ßu we ßunun GißiLer Yüzünden Forum ßu HaLe GeLiyor..DostLar Dü$man HaLine GeLiyor...
SmodLarımıza Laf Attığı Yetmezmi$ Gißi Siyaseti Dine aLet Ediyo...iLginç Ya...
ßide O Yüzü Nerden ßuLupta ßurda ''Dark Angel'a Açık Mektup'' Konu Açıyo...

Rezaletten başka birsey değil...Bence artık kimse bişeyler yazmasın yaa olaylar daha da çirkin bi hal almadan kapasın.Merak etme reactor biz seni biliyoruz...

x1ndll' Alıntı:
Ama bu sitede benim dünya görüşüm olan Ateizm'e her türlü hakaret yapılırken kimse bu kişilere ses çıkarmıyor. Ceza
kardesım ıznınle senın dunya gorusune gayet +18 adult mudahalelerde bulunabılırmıyım:D:D
yaw allah askına cok ıyı olmus banlanman dunya gorusunu sole sana kım oldugunu solıım:D
senın dunya gorusun ateıstlıkse sen hafıf kafayı sıyırmısın anam:D

Yahu Biriside bana sitede Aşk Mektubu yazsa yahu :)

dark abi ne şanslısın :)

BAk Ne güzel anlatmışsın kardeş Ama sende eğer bir dinin Liderine ismini Kullanırken Hz. Yazmak Sorundasın... !

MHP'nin kanlı tarihi açmışsın konuyu Eğer elinde kaynak varsa kimse kapatmaz onu sen merak etme...

Eşitlikten yanayım diyorsun sen eşitlik yapmıyorsun.. saygılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri