Dark_Angel we Yemin Töreni =)

Dark_Angel e hayırlı teskereler artık o da benim silah arkadaşlarımdan biri benim bu meslekte 4. yılım bitiyor üstelik o resimde görülen doğa ve tarih cenneti amasya benim memleketim ama Komando dan refüze olmasına üzüldüm....

yeri çok güzemiş

e görevide tam istediği cinsten daha nolsun abla =)...hemen geçer kendisi bile anlamaz walla =)

arkadaş antalyanın neresinde ??? ord. evinde ise bi kıyaamız olsun

arkadaş antalyanın neresinde ??? ord. evinde ise bi kıyaamız olsun

Düşündüğün için teşekkürler egelee35, ama torpile ihtiyac yok bulundugum yerde, Antalya Karpuzkaldıran (Lara) Özel eğitim Merkezi nde komutanlık karargahında s1 yazıcısıyım suan burası askeri bir kamp, kamp derken tenıs kortları, mavi bayraklı plajı, barları, pidecisinden nargile cafesine kadar sosyal bir tesis. Burdaki tek dert sıcaklar onuda odamdakı klima ile zaten aştım artık tek dert geçmek bilmeyen şafak, ona bir yardımın olursa geri çevirmem tabi =P

EN buyuk Asker Bizim AsKeR=)
Darısı teskereye;)

Düşündüğün için teşekkürler egelee35, ama torpile ihtiyac yok bulundugum yerde, Antalya Karpuzkaldıran (Lara) Özel eğitim Merkezi nde komutanlık karargahında s1 yazıcısıyım suan burası askeri bir kamp, kamp derken tenıs kortları, mavi bayraklı plajı, barları, pidecisinden nargile cafesine kadar sosyal bir tesis. Burdaki tek dert sıcaklar onuda odamdakı klima ile zaten aştım artık tek dert geçmek bilmeyen şafak, ona bir yardımın olursa geri çevirmem tabi =P

aga önce ısparta (okudugum yer) sonra antalya (asıl memleketim) çekiyomuyum seni nedir =)

karpuzkaldıranın plajı çok güzeldir ama ....izin günlerinde eger plajada izin varsa kaçırma...=)

son olarak Antalyada her türlü sorununa yardımcı olmaya çalısırım..şafak süresi hariç =)

Allah yardımcısı olsun...Bütün asker yolu gözleyenlere yardım etsin...

ya ben yemin töreni zamanında amasyadaydım :D orada da yakın komutan tanıklarım vardı yardımımız dokunurdu bora'ya :)

ben ençok sırtındaki dövmeyi merak ettim? (yanlış anlaşılmasın ipne felan deyilim sadece merak ettim okadar yanii)

hayırlı teskereler :D

Geri