Cumanız hayırlı olsun Mümin kardeşlerim. Aldığım istihbarata göre buranın admini olan Dark_Angel benim kondularımdan birine yaklaşık 10-20 k arası botnet ile şuanda saldırı yapıyor. Az önce loglar gönderildi. Sevgili Dark_Angel, elimizde sen de ki botnetin 10 katı kadar sadece Türkiye içi zombie var. irc botnet gibi de değil. Eğer Hackhell.com üyelerini ve verdiğin emeğini seviyorsan o saldırıyı bu mesajı okuyana kadar durdur. Çünkü o sunucunun sahibinin ekmeği ile oynuyorsun. Buna belli bir yerden sonra haddini aşarsan izin vermem. Sunucu sahibinin eminim ki bu işle alakası bile yoktur. Bizim elemanla da niye tartıştığınızı bilmiyorum. Sorun ne ise çözelim. Benim için önemli değil giden bir site olsun zaten düz html yapmış oradan gelecek zombie den ne olur.. Eğer sende benim gibi umursamıyorsan söyle. ikinci botnet açık.
Bu konuya Dark_Angel haricinde kimse mesaj yazmasın. Diğer yöneticilerde dokunmazlarsa sevinirim. Özel mesaj göndermek isterdim ama belli bir mesaj sayısı gerekiyor.
Bu konuya Dark_Angel haricinde kimse mesaj yazmasın. Diğer yöneticilerde dokunmazlarsa sevinirim. Özel mesaj göndermek isterdim ama belli bir mesaj sayısı gerekiyor.