Dark Knight 3 Geliyor ! ..

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
johnnyriddler.jpg

philip.jpg

The Dark Knight'ın 400 Milyon dolarlık (şimdilik) hasılatından sonra yapımcılar yeni Batman filmi için oyuncu arayışına girdiler. Yapımcılardan birinin Johnny Depp'i yeni filmde bir düşman olarak görmek istediği söylentiler arasında.

Johnny Depp'in The Riddler rolünü oynayabileceğini söyleyen yapımcılar The Penguin'i de kadroya katmak istiyorlar. Bu rol için düşünülen isimse Philip Seymour Hoffman.
Angelina Jolie için Catwoman söylentileri olduğunu düşünürsek 3. Batman filmi için oyuncu arayışı başlamış durumda. Bu oyuncular da doğrulanırsa gerçekten iştah açıcı bir kadro olacak. Merakla bekliyoruz.

batman_photos_caine.jpg
johnnydepp.jpg
philip-seymour-hoffman_l.jpg

İnternette uzun süredir tartışılan yeni Batman filmindeki kötü kahraman kim olacak sorusuna bir yanıt da filmde Alfred'i canlandıran usta oyuncu Michael Caine'den geldi. Oyuncu Johnny Depp ve Philip Seymour Hoffman'ın The Riddler ve The Penguin rollerini canlandıracaklarını doğruladı.

Michael Caine'in konu hakkındaki tam açıklaması şöyle:

"Warner Bros.'la görüştüm ve yeni bir Batman filmi çekecek miyiz diye sordum. Onlar da evet cevabını verdiler. Onlara Heath gibi birinin yerine sükse yapacak nasıl bir kötü karakter oyuncusu koyacağımızı sordum ve evet Johnny Depp'i The Riddler, Philip Seymour Hoffman'ı The Penguin yapacağız dediler. Kahretsin, onlar bu iş için biçilmiş kaftan dedim [gülüşmeler]."

Evet sonunda beklenen oldu ve herkesin merakla beklediği yeni Batman filminin kötü adamları da belli oldu. Umarız ortaya The Dark Knight'tan da üstün bir film ortaya çıkar. Ben yine de filmi Joker'siz düşünemiyorum..

300px-Joker_1.jpg

Geçen Hafta Movieweb sitesinde yer alan bu haber birçok okuyucuyu meraklandırdı. Christopher Nolan ve Gary Oldman'la yapılan bu kısa söyleşide The Dark Knight'tan sonra çekilecek üçüncü Batman filminde Joker'in tekrar yer alıp almayacağı konuşuldu.

nolan.jpg

Bu öğlen The Dark Knight filminin yönetmeni Christopher Nolan ve oyuncusu Gary Oldman'la Batman serisinin üçüncü filmi hakkında küçük bir sohbet yapma imkanımız oldu.

Oldman, Heath Ledger'in ölümü üzerine Joker karakterinin bugüne kadar perdede gördüğü en çılgın ve korkutucu performanslardan biri olduğunu söyledi ve ekledi: "Sirius Black'le karşılaştıralım Sirius'tan 6 yaşındaki çocuklar korkmuştu ama 9 yaşındaki bir çocuk korkmuyordu. Fakat o herkesi korkutuyor. Bugüne kadar perdede gördüğüm en korkutucu performanslardan biri."

jkrscry.jpg

"Joker karakteri için üçüncü filmde başka karakter seçmeliler mi bilmiyorum. Bence başka bir aktör bunun altından kalkamazdı. Fakat Heath başka birinin Joker karakterini devam ettirmesini isterdi bana kalırsa. Aslında belki de üçüncü filmde Joker'e de ihtiyacımız yoktur, elimizde The Riddler var. Hatta Riddler'a nazaran Batman bile kötü karakter olabilir."

rdddlr.JPG
evilbatman.jpg

Nolan da Joker'in geri dönüp dönmeyeceğini bilmiyor. Biz de Nolan'a sorduk Joker'e yeni bir şekil vermeyi düşünür müsün? ya da yeni filmde gözükmeyecek mi?

Nolan : "Bilmiyorum. Dürüstçe şu sıralar neler olup bittiğini hiç bilmiyorum. Hatta zamanımı ayırıp düşünmedim bile bunun için. Basitçe, bilmiyorum."

Two-Face'in Akıbeti Ne Olacak?

TwoFace.jpg

The Dark Knight bittikten sonra herkesin merak ettiği sorulardan biri de Two-Face'in gerçekten ölüp ölmediğiydi. Filmde Two-Face'i canlandıran aktör Aaron Eckhardt bu sorunun yanıtını verdi.

Aaron Eckhardt'la yapılan röportajda Two-Face'in ölüp ölmediği ve ölmediyse yeni Batman filminde olup olmayacağı da kendisine soruldu. Eckhardt, Two-Face karakterinin The Dark Knight filminde öldüğünü ve Christopher Nolan'dan da Two-Face karakterini bir daha kullanmayacağını öğrendiğini belirtti. Yani Two-Face karakteri ölü ve yeni bir Batman filminde olmayacak. Tabi 30 yıl sonra çıkıp yeni bir yönetmen seriyi tekrarlamazsa : )

Bekliyoruz bakaLım

Geri