daredevil_off

sohbetinise muhabBetinise sağlık .. çeneni en sonunda eşek arısı sokmuş dare :D hiç konuşmamışsın terbiyeli çocukk ehhe ..
hiç aramısdan gitme pis yolukum
:durdurun :p

aahahah bu ne ciddiyet bea :D:D vah yazık qünah keçisinee :D:D hep snn başının altından çıkmıştır :p :D:D

bLue__qirL' Alıntı:
aahahah bu ne ciddiyet bea :D:D vah yazık qünah keçisinee :D:D hep snn başının altından çıkmıştır :p :D:D

hehe benim başımın altından çıkmıyodu, ne zaman onunla takılsam kendimi okul idaresinde buluyodum:durdurun :durdurun

innfnnty' Alıntı:
çeneni en sonunda eşek arısı sokmuş dare :D :durdurun :p

o bi kere çene diil :hadiordan :hadiordan :hadiordan

innfnnty' Alıntı:

hiç aramısdan gitme pis yolukum
:durdurun :p

gitcem işte banane:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

o da snn sorunun :D:D:D demekki bişeler yapıodunda snde onla beraber qidiodun :D:D:D yapmasan qitmezsn :D

bLue__qirL' Alıntı:
o da snn sorunun :D:D:D demekki bişeler yapıodunda snde onla beraber qidiodun :D:D:D yapmasan qitmezsn :D

hehe o kadarını karıştırmasak:durdurun :durdurun :durdurun

meslektaşın olcam bende büyüyünce keyifli bir çalışma olmuş elinize sağlık

sahtekar bu adamya dedikleriyle alakası yok, kendisi yurtta oda arkadaşım olur.okulda kimse sevmez onu,hatta arkadaşların diline şu cümle yapışmıştır'iso git başımdan yaa'.yarmaz bu adam yaramaz:p

Not:gerçekler saptırlımıştır:)

Nutrygina' Alıntı:
sahtekar bu adamya dedikleriyle alakası yok, kendisi yurtta oda arkadaşım olur.okulda kimse sevmez onu,hatta arkadaşların diline şu cümle yapışmıştır'iso git başımdan yaa'.yarmaz bu adam yaramaz:p

Not:gerçekler saptırlımıştır:)

evet bi de gerçekleri saptırmadan anlatsan:vur :vur

veya hiç anlatma uzak dur...:melek:melek

dare yi de tanıdık..

2 nizinde ELine sAGlık =)

Güzel roportaj olmuş diye her yazdığıma başlamaktan bıktım ama güzel olmuş ben napiim? :D
Lem ne cevherler varmış içimizde de haberimiz yok yaf. Demek BOUN de elktronik okuyon.
Arda diye bi bayan hocanız var mı sizin? Varsa onu ben tanıyom. İşin felam düşer haberim olsun kardeşim. :D
Herifin cin gibi olduğu her halinden belli. Ama ne tuhaftır ki insan kafasında bazen çok alakasız tarzda canlandırabiliyor.
Bu yazıları okıyunca vay be diyosun. Ben de sana vay be diyorum DAre'cim. :D
Herşey gönlünce olsun kardeşim sevgiler. :)

Çok ciddi gördük seni dare =)
ikinizede teşekkürler...güzel bir röportaj olmus =)

Geri