'Darbeci Kemalizm devletten kazınacak'

Kendi gibi düşünmeyen herkezi öldürülmeye layık gören bu ben merkezli tarih öncesinden kalma düşünce yapısı.İbreti alem bir hadise

aynen her gün köşeyazıları verdiğin Vakit gazetesinteki "meşhur" sürmanşetten 5 ay sonra Ahmet Taner Kışlalı'nın öldürülmesi gibi değil mi?
olmamış olayların üzerinden spekülasyon yapmakta yeni moda sanırım
zafere giden yolda herşey mübahtır ne de olsa

sizlere hiçbir şey demıyorum içinizde seçimden kalan o kadar bi acı var ki bunu burda ortaay çıkartıyorsunuz

ben bır muslumanım emınımkı ıszlerde oylesınızdır ama ben bırılerının oyununa gelmemiş bir muslumanım sizin gibi kemalıstım dıye dolaşıp kemalızmı kullanalrın oyunun agelmıyorum

mustafa kemal ın kendısı kemalıst mıydıde sı ortaya çıktınız kemastız dıye sız once kemalızmın ne olduğunu onunuze bı alın koyun kemalızım ataturk un düşünce tarzınıuygulamak değil mıdır? evet oyledır oz aman neye yorum yaptığınıza dıkkat edın ataturk osmanlı kulturu ıle yetişmiş bir subaydır osmanlı kulturuyle yetişmiş hiç kimse dınsız değilidr o zaman szı nıye dınsız gıbı davranıyorsunuz?
mustafa kemalın kendı annesıde turban veya başortusu veya tulbennt artık ne dıceksenınz ondan takıyordu bunu şimid bu tarıhte genç kızlasr takınca nıye karşı çıkıyorsunuz?

aklınızda anca darbe darbe kelımelerı vardarbe olunca rahatlıcaksanız 5 senede bır seçim yapıcağımızıa darbe mı yapalım bunu mu ıstıyosunuz?
sız once ınandığınız düşüncelerın tam olarak ne olduğunu belırleyın sonra o düşüncelerın gerçek kokunu araştırında burda gelın konuşun

sizlere hiçbir şey demıyorum içinizde seçimden kalan o kadar bi acı var ki bunu burda ortaay çıkartıyorsunuz

ben bır muslumanım emınımkı ıszlerde oylesınızdır ama ben bırılerının oyununa gelmemiş bir muslumanım sizin gibi kemalıstım dıye dolaşıp kemalızmı kullanalrın oyunun agelmıyorum

mustafa kemal ın kendısı kemalıst mıydıde sı ortaya çıktınız kemastız dıye sız once kemalızmın ne olduğunu onunuze bı alın koyun kemalızım ataturk un düşünce tarzınıuygulamak değil mıdır? evet oyledır oz aman neye yorum yaptığınıza dıkkat edın ataturk osmanlı kulturu ıle yetişmiş bir subaydır osmanlı kulturuyle yetişmiş hiç kimse dınsız değilidr o zaman szı nıye dınsız gıbı davranıyorsunuz?
mustafa kemalın kendı annesıde turban veya başortusu veya tulbennt artık ne dıceksenınz ondan takıyordu bunu şimid bu tarıhte genç kızlasr takınca nıye karşı çıkıyorsunuz?

aklınızda anca darbe darbe kelımelerı vardarbe olunca rahatlıcaksanız 5 senede bır seçim yapıcağımızıa darbe mı yapalım bunu mu ıstıyosunuz?
sız once ınandığınız düşüncelerın tam olarak ne olduğunu belırleyın sonra o düşüncelerın gerçek kokunu araştırında burda gelın konuşun

Laflara bak hizaya gel.Böyle yazılanları görünce insan kimlerle tartışıyoruz demekten kendini alamıyor.Neymiş "mustafa kemal ın kendısı kemalıst mıydıde sı ortaya çıktınız "Ya bu nasıl bir düşüncedir.MUSTAFA KEMAL kendisi KEMALİST miymiş pes biraderim yav Sizler nerelerde yetiştiniz.Sizlerin ögretmeni kimlerdi?Gerçekten Milli egitimin okulunda devletine milletine düşman yetişmez diyecegim ama yetişiyor demek ki?Okulda size Kemalizmin tanımını yapmadılar galiba o derslariniz boş geçmiş herhalde?Mustafa Kemal Kemalist degildir arkadaşım,Kemalist olan; onun düşüncelerini algılayabilen ve izinden gidenlere denir.Gerçekten sizleride yadırgamamak lazım çünkü Atatürk'e düşman olanları,Cumhuriyete düşman olanları,demokrasiden anlamayanları seçip başımıza sardıgınızdan dolayı,sizlerin Kemalizmi idrak edemediginizi zaten biliyoruz ve sizlerden daha fazlasını beklemek insafsızlık olur.

Hah bi siz Müslüman bi siz Kemalistsiniz zaten bizim neyimize hem Kemalist olup hem Müslüman olmak affınıza sığınıyoruz(!)....:vur

Hah bi siz Müslüman bi siz Kemalistsiniz zaten bizim neyimize hem Kemalist olup hem Müslüman olmak affınıza sığınıyoruz(!)....:vur

İnsanı gülmekten öldürürler diyesim geliyor ama insan gülemiyor degilmi?Utanıyorum Atatürk gibi lideri olan bir ülkede o öldükten 70 yıl sonra yetiştirebildigimiz nesile bak.Haksızmıyım?

İnsanı gülmekten öldürürler diyesim geliyor ama insan gülemiyor degilmi?Utanıyorum Atatürk gibi lideri olan bir ülkede o öldükten 70 yıl sonra yetiştirebildigimiz nesile bak.Haksızmıyım?

Sonuna kadar haklısın ne yazıkki bu durmlara geldik...Hazıra alıştırldık daha çok önümüze sunulmadan bulamıyoruz..Sadece tüketmek insanı aynı zamanda cahilde yapıyor..Birileri okuyor duyup gelip burada bize yazıyorlar..Keşke kendi düşünceleri olsa ozaman bukadar üzülmezdim...

Ahmet Altan Kim İçin Savaşıyor?

Bülent Esinoğlu

"Bir çift kadın memesi için vatan satabilecek" olan Ahmet Altan'ın yarın kaç memeye neyi satacağı belli olmadığından aslında sahipleri tarafından da çok da ciddiye alınmamaktadır. Bülent Esinoğlu'nun aşağıdaki yazısını, Yılmaz Dikbaş'ın yazısı ile beraber okumanızı tavsiye ediyoruz)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahmet Altan Taraf gazetesinde bir iç savaşın içinde olduğumuzu ifade ederek, bu iç savaşta Kemalizm'in kökünün kazınacağını belirtiyor.

İki hafta içinde "korkunç" bir olayla karşılaşacağımızı müjdeliyor.

İç savaşın tanımını yapan Ahmet tarafları belirtirken düşman olarak Kemalistleri hedefe koymuş.

Tamam, anladık düşman Kemalistler.

Peki, siz kimsiniz?

Kim adına savaş veriyorsunuz?

Sizin söylemediğinizi biz söyleyelim.

Amerika'nın iradesi adına savaşıyorsunuz. Bütün Kemalistler adına ben cevap verme yetkinse sahip değilim. Ama şunu söyleyebilirim. Gerçekten bir savaşın içindeyiz.

Bu savaşın Taraf'ları şunlar;

Amerika, AB, PKK, Haçlı irtica sizsin tarafınızdadır.

Milliyetçiler, yurtsever solcular Kemalistlerin yanındadır.

Korkarak savaşanlar kazanamazlar.

Daha kendi tarafının adını bile doğru dürüst söyleyemeyenler hiç savaşamazlar.

Demokrasi lafının arkasına saklanarak savaş falan yapamazsınız.

Savaş korkakların işi değildir. Bırakın onu başkaları yapsın.

Sana Kemalizm ile savaş talimatını veren emperyalist odakların bildiği ama senden sakladığı bir şey var.

Kemalizm Çanakkale'dir.

Kemalizm Kurtuluş Savaşıdır.

Kemalizm Bağımsızlıktır, Laikliktir, Milliyetçiliktir, Devrimciliktir, Devletçiliktir.

Bu savaş 84 yıl önce başladı. Kazanıldı.

Şimdi Amerika'nın iradesini temsil edenler tarafından yeniden başlatıldı. Yeniden kazanılacaktır.

Evet, emperyalizm ile savaş aynı zamanda bir iç savaştır.

Emperyalizmin uşakları ile vatanseverler arasındaki bir savaştır.

Bu savaşta ölenler ABD iradesi için öleceklerdir. Kemalistler ise vatanları için öleceklerdir.

Vatanı için ölenlere "şehit" deniyor. Amerika'nın iradesi için ölenlere ne isim vereceğiz?

Biz Kemalistler savaş istemiyoruz.

Hukuk ve o savunur gibi yaptığınız demokrasiyi hazmedeceksiniz.

Tayyip siyasete atıldıktan sonra 16 siyasi parti kapatıldı.

Neden o zaman bir tek cümle etmediniz. Şimdi Amerikan iradesine meydan okundu diye yerinizden zıpladınız?

Mustafa Yıldırımın ifadesi ile söyleyeyim.

Demokratik Padişahlık olur mu? Untmayın Hitler de seçimle iktidara gelmişti.

Evet, Savcı bir iradeye müdahale etmiştir. Bu milletin iradesi değildir. Amerika'nın Türkiye'deki iradesine müdahale edilmiştir. Ilımlı İslam ile Amerikan iradesinin yanında yer alanlar elbette yargılanacaktır.

Kapatma davası Dünya Borsalarını Çökertti!

Başlığa bakarak sakın kötümserliğe kapılmayın.

Demek istediğim Star, Bu Gün ve Zaman gazeteleri ekonomik krizi kapatma davasına bağlamış.

Eğer bu yayın organlarından insaf bekliyorsanız yanılıyorsunuz. Onlar kendilerini "sürekli cihat" içinde hissettikleri için doğruyu yazıp yazmamaları gaileleri değildir.

Yeter ki ellerinde medya silahından Kemalistlere kurşun sıksınlar.

500 milyar dolar borç ve 50 milyar cari açık, Savcının kapatma davasını açtığı anda mı oldu?

Ayıptır bu kadar yalanı Türk Halkına haber diye vermek.

Ahmet Altan Kim İçin Savaşıyor?

Ahmet Altan Taraf gazetesinde bir iç savaşın içinde olduğumuzu ifade ederek, bu iç savaşta Kemalizm'in kökünün kazınacağını belirtiyor.

İç savaşın tanımını yapan Ahmet tarafları belirtirken düşman olarak Kemalistleri hedefe koymuş.

Amerika'nın iradesi adına savaşıyorsunuz. Bütün Kemalistler adına ben cevap verme yetkinse sahip değilim. Ama şunu söyleyebilirim. Gerçekten bir savaşın içindeyiz.

Bu savaşın Taraf'ları şunlar;

Amerika, AB, PKK, Haçlı irtica sizsin tarafınızdadır.

Milliyetçiler, yurtsever solcular Kemalistlerin yanındadır.

Korkarak savaşanlar kazanamazlar.

Daha kendi tarafının adını bile doğru dürüst söyleyemeyenler hiç savaşamazlar.

Demokrasi lafının arkasına saklanarak savaş falan yapamazsınız.

. Şimdi Amerikan iradesine meydan okundu diye yerinizden zıpladınız?

Evet, Savcı bir iradeye müdahale etmiştir. Bu milletin iradesi değildir. Amerika'nın Türkiye'deki iradesine müdahale edilmiştir. Ilımlı İslam ile Amerikan iradesinin yanında yer alanlar elbette yargılanacaktır.

Kapatma davası Dünya Borsalarını Çökertti!

Başlığa bakarak sakın kötümserliğe kapılmayın.

Demek istediğim Star, Bu Gün ve Zaman gazeteleri ekonomik krizi kapatma davasına bağlamış.

Eğer bu yayın organlarından insaf bekliyorsanız yanılıyorsunuz. Onlar kendilerini "sürekli cihat" içinde hissettikleri için doğruyu yazıp yazmamaları gaileleri değildir.
Yeter ki ellerinde medya silahından Kemalistlere kurşun sıksınlar.

500 milyar dolar borç ve 50 milyar cari açık, Savcının kapatma davasını açtığı anda mı oldu?

Ayıptır bu kadar yalanı Türk Halkına haber diye vermek.

bu senin zoruna gitmiş galiba AHMET ALTAN haksızmı ki adam doğru söylüyor

Savcı bir iradeye müdahale etmiştir. Bu milletin iradesi değildir. çok güzel açıklamış tabii gerçekler zorunuza gitmesi normal

Star, Bu Gün ve Zaman gazeteleri kendilerini "sürekli cihat" içinde hissettikleri için doğruyu yazıp yazmamaları gaileleri değildir..

Ayıptır bu kadar yalanı forum Halkına post diye vermek​

Kemalizm kötü ideoloji dediler. / İysini göstemediler.

Kemalizm Din dediler. / Bunların dine saygısı bu kadar.

Kemalizm darbeci diyorlar. / Biz bu memleketin kuruluşundan beri buradayız.

Ahmet Altan ı da Kemalizmi biliyor sanıp buraya koymuşlar.

Hukukçular ona gereken cevabı verdiler.

Bırakın Ahmet Altan ı kandilde röportaj yapsın. Sonra bize onları övsün.

Kemalizm kötü ideoloji dediler. / İysini göstemediler.

Kemalizm Din dediler. / Bunların dine saygısı bu kadar.

Kemalizm darbeci diyorlar. / Biz bu memleketin kuruluşundan beri buradayız.

Ahmet Altan ı da Kemalizmi biliyor sanıp buraya koymuşlar.

Hukukçular ona gereken cevabı verdiler.

Bırakın Ahmet Altan ı kandilde röportaj yapsın. Sonra bize onları övsün.

Kimnle ropataj yapacak dogu perincek lemi veya ilhan selcukla mi adam kendi gazetesinn baombanmasına bile karşı cıkmadı burdakı amac neydi ? artik uyuyan bu cumhuriyet gazetesin bombanlamsı tamen tezgahti amac Akp yı halkın gözunde düşürmektii son günler de ortaya cıkan savcının akp yi kapatma davası bu gelişmelerin son aşamsı bir kaos ortamın dogmasını beklıyorlar bu sayede darbe olmasını beklıyor
cünku herkes biliyor eger akp kapatilirsa %50 den daha fazla oy alacağini

Kimnle ropataj yapacak dogu perincek lemi veya ilhan selcukla mi adam kendi gazetesinn baombanmasına bile karşı cıkmadı burdakı amac neydi ? artik uyuyan bu cumhuriyet gazetesin bombanlamsı tamen tezgahti amac Akp yı halkın gözunde düşürmektii son günler de ortaya cıkan savcının akp yi kapatma davası bu gelişmelerin son aşamsı bir kaos ortamın dogmasını beklıyorlar bu sayede darbe olmasını beklıyor
cünku herkes biliyor eger akp kapatilirsa %50 den daha fazla oy alacağini

Arkadaşım birileri ile röportaj yapacak tabi ama bize pkk yı acındırmasın.

Dediklerinin tezgah olduğunu senden başka bilen var mı?

Bazı insanlar denileni yapıyor bu her parti için geçerli.

Hukuk devleti isek, sağlam bir rejime sahip isek kimse korkmasın.

Oy bizi korkutmaz, biz satılmaktan korkarız.

ne diyon kardeş bi açıkla bakalım

acıklamamı istiosan herkesi suclanıo adam dinin arkasına gecio kendini savunuğu bu doğru diil herkes torpil peşinde akp millet vekilleri torpil yapıo sörekli sonrada biz sanki allaha hakaret etmişiz gibi karşımaza gecip bize dinsi denio dinsiz onlar asıl kafamıza eşarp takmıoz die dinsizmiyiz biz sizde cuval gecirin bakalım pek farkı yok türkiye bölünde kimin yönetiği belli diil ama biz bununda üstesinden geliriz

Arkadaşım birileri ile röportaj yapacak tabi ama bize pkk yı acındırmasın.

Dediklerinin tezgah olduğunu senden başka bilen var mı?

Bazı insanlar denileni yapıyor bu her parti için geçerli.

Hukuk devleti isek, sağlam bir rejime sahip isek kimse korkmasın.

Oy bizi korkutmaz, biz satılmaktan korkarız.

Dunyanın hiç bir yerinde tek başina ikdira gelen partıye kapatilma davası acilmaz savcin öne sürdüğü seylere bak delil olarak bu resmen bir komedi giibii halk seciyor yargi kapatıyor yok böyle bişi dunyada..resmen rezil oluyoruz.Cünkü gercek demokrasın oldugu yerde halkın getirdiğini anca halk alır kimse halkın kararında üstün değildir ( yargı bile ) Ataturk'un en cok istedği sey cok partli sisteme gecişti belki onun zamnında bu olamadı şimdi ozamn buzamana hala aynı şeyi yapiyorz yazik bu halka ileri gideceğine geriye dogru gidiyor
amacları 1940 ların tek parti sistemi

darbecilerin tasviye süreci başlamıştır hayırlı olsun

Dunyanın hiç bir yerinde tek başina ikdira gelen partıye kapatilma davası acilmaz savcin öne sürdüğü seylere bak delil olarak bu resmen bir komedi giibii halk seciyor yargi kapatıyor yok böyle bişi dunyada..resmen rezil oluyoruz.Cünkü gercek demokrasın oldugu yerde halkın getirdiğini anca halk alır kimse halkın kararında üstün değildir ( yargı bile ) Ataturk'un en cok istedği sey cok partli sisteme gecişti belki onun zamnında bu olamadı şimdi ozamn buzamana hala aynı şeyi yapiyorz yazik bu halka ileri gideceğine geriye dogru gidiyor
amacları 1940 ların tek parti sistemi

-gerçek demokrasinin olduğu yerde hukuk kuralları %100 uygulanır ve başta siyasi liderler olmak üzere tüm toplum hukuk kurallarına saygılıdır.Örneğin bu tip "demokrat" bir ülkede hiçbir yayın organı davayı açan kişinin özel hayatını tartışma konusu yapmaz ve başsavcıya "Zararı öde" cinsinden agresif yaklaşımlarla yaklaşmaz.
-gerçek demokrasinin olduğu ülkelerde, devleti en üst düzeyde temsil eden Başbakan hukuk kuralları ile şerait kurallarının birbirinden farklı olduğunu bilir
-gerçek demokrasinin olduğu ülkelerde, yargı süreci esnasında anayasa ve kanunlar değiştirilmeye çalışılmaz.
-Atatürk'ün en çok istediği şey çok partili sisteme geçişti ve çok partili sistem denemesinin Türkiye'de ilk yapıldığı yıllar Atatürk'ün dönemindedir ve bazı saltanat ve hailfe yanlıları yüzünden rejimin oturması beklenmiş ve de demokrasiye geçiş geç olmuştur

İnsanlığın rafa kaldırıldığı gerçek yüzlerin yavaş yavaş ortaya dökülmeye başladığı zamanlar geldi
Kendi gibi düşünmeyen herkezi öldürülmeye layık gören bu ben merkezli tarih öncesinden kalma düşünce yapısı.İbreti alem bir hadise

şu yorum yapana da bakın,avatarından verdiği imaj bile yetiyor gerçek yüzünü göstermeye
ibreti alemlik bir militan işte...

Geri