DARBE için ABD'ye icazete gitmişler

sağlam 7 nin yüzündeki masum müslüman maskesi düşüyor galiba. Ben okumaya gerek duymamıştım ilk başta ama. Sonradan bakalım ne yumurtlamış diye bi göz gezdirdim. Sonuçlara bakalım...

Bugün varsa yoksa M.Kemal
Şöhretinde herkes fuzuli dellal;
Âlem-i mânâ'dan bak da ibret al,
Uğursuz taliin şu gümrâhına.

Bu yazılanlara Mevlana'dan verdiğim ilk kıta gelsin.

Hoş oldu cilvesi Cumhuriyetin,
Tadı kalmamıştı Meşrutiyetin,
Deccal'a dil çalan böyle milletin,
Bundan başka çare yok ıslahına.

Buna da birşey demiyorum artık. Yuh yeterli olur...

ALLAH ISLAH ETSİN SİZİ.

Yarpak bunlar Mevlana'yı tv lerden bilir insanla bu kadar ilgilenme putpperest ederler adını hemen.

arkadaslar ben gerceklerı yazdım ataturk ıcınde tarıhın donemlerını ele almak lazım bakın ataturk un 3 halı var bunu ben soylemıyorum eskı bır savcı anlattı roportajında
1 . hali atanın osmanlı subayı atılgan ve musluman lıgı on planda ( annesı bıle carsaflı karısı bıle kapalı kendısıde kalpaklı ve bıyıklı degılmı ??)
2 . hali atanın bıraz daha degısım ve ıttıhatcı lerden degılmı ?
3. hali ise atanın daha batılı goruslu daha batıya benzeyen gıyımı ve batıdakı gıbı kanunları bırebır getırmesı ve osmanlı nın askerıyesını kurumlarını degıstırmesı batı gıbı yapması goruntusu ve ısleyısı olarak bu yazdıklarım kendı gorusum degıl eskı savcının goruslerı
sımdı ınsanlar bu 3 halınıde ataturk un kullanıyorlar sıyası partılerde sol 3. degısımı ornek alıyor orta merkez partıler 2.degısımı sag partılerde 1. halını ornek alıyor aynen bu sekıl anlattı ve ınceledım soylenenlerı gıyıp kusam hallerı v.s dogru ama ataturk u tam ele aldıgımızda farklılık cıkıyor ortaya ıste bu sebeple ırtıca laık karman corman sonuclar cıkıyor suan sızlerın ınandıgı gıbı laıklık sıstemı dunyanın hıcbıryerınde yok tur arkadaslar devlet mılletıne mıllet devletıne kusme luksu yoktur sadece fransa da laıklık vardır ve onlardakı laıklık ıle bızdekı arasında daglar kadar fark vardır arastırın sızlerde goreceksınız ama ben bır sey soyleyeyım ataturk e karsı koruma kanunları konmasaydı belkı bu kadar karsıtlık cıkmazdı seven zaten sevıyor sevmeyenıde zorla sev dıyemessınızkı kaldıkı ataturk ..benı fotograflarımla resımlerımle anmayınız demıstır degılmı ? yaptıklarımla anın demıstır... ayrıca onemlı bır sozu daha var atamızın hılafet suan kalkıyor ama sartlar olusursa yenıden yerıne getırılır demıstır bu sozlerı hıc duydunuzmu ??

ona bunaABD uşağı, emperyalistlerin uşağı falan diye saldıranlar tevfik dikerin kendi ağzından itirafında okumuyorlarmı TSK nın şerefli mensubu dedikleri zatı muhterem ÇEVİK BİR le beraber gidip ABD den darbe için icazet aldık diyor adam. düşünün ki bir ordu;;;; ve kendi ülkesinin milli iradesine ket vuracak, demokrasiyi rafa kaldıracak,,,bir ordu ki düşünün ,üstündeki üniforması bile bu millete ait olacak bu milletin maaşı ile kral gibi yaşayacak, ve aynı ordu ülkenin yönetimine el koymak için darbeye teşebbüs edecek amaaa onu bile kalkıp gidip ABD den icazetle yapıyor...pesss be birader denmezmi buna... bari darbe gibi şeni bir işe kalkışıyorsun onu bile gidip ABD den izinlemi yapacaksın... kimmiş ABD ci emperyalist mosadlık cia lık uşaklık temsilcileri...yazıklar olsun sadece.. bunlar hakkında TALAT AYDEMİR muamalesi ile vatana ihanetten yargılama yapamayan bir ülkenin daha demokrasi yi ağzına alacak hali yoktur. hakkında dava süreci başlatılması için herşey yerli yerinde belgeli itiraflı..

konu dine kaymış, yeterince yazılmış orayı es geçelim. asıl konu bir vatandaşın iddiaları. darbe için icazet konusu. doğrumudur bilinmez, ama bu ülkede yaşayan herkes aşağı yukarı şuna inanır, ordumuz abd isterse darbe yapar. ama şunada inanır abd kimi isterse o başbakan olur. erbakanda icazet alıp başbakan olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. ondan sonra gelenlerde, ve günümüzdeki hükümette saf kan abd den icazetli. varmı yanlış taraf. şimdi olaya bakalım, abdden icazetle başbakan olmuşa, abd den icazetle darbe. ve birileri demokrasiye ket vuruldu masalında hala. hangi demokrasi. 28 şubatın intikamıymış. kimden kim alıyor. abd yapmış, abd kurmuş, abd yapmış, hadi hesap sorun. bu günkü hükümetide abd kurdu, buyrun demokrasi havarileri, sevgi kelebekleri sorsanıza hesap. sizinki neye benziyor biliyormusunuz, ırzına geçilmiş kişiye sen niye tecavüze uğradın demeye benziyor. gerçekten şu vatan ve millet için doğru bir şey yapın, aradaki piyonları kollamayı bırakıp asıl suçlu olanlara karşı durun. hepimiz o darbelerden yaralandık, hepimiz bu abd icazetli siyasilerce kullanıldık. artık hepsine birden hadiyin ülen diyeceğimize önümüze atılan piyonlarla oyalanıyoruz. erbakanda bir, kenan evrende, çevik birde, tayyipte, farkları şu, abd nin işine ne kadar yaradıkları. yarıyorsa iktidarlar, yoksa at halkın önüne yesinler. şimdi gözdeleri tayyip, yarın bilmem kim olur.saygılarımla....

konu dine kaymış, yeterince yazılmış orayı es geçelim. asıl konu bir vatandaşın iddiaları. darbe için icazet konusu. doğrumudur bilinmez, ama bu ülkede yaşayan herkes aşağı yukarı şuna inanır, ordumuz abd isterse darbe yapar. ama şunada inanır abd kimi isterse o başbakan olur. erbakanda icazet alıp başbakan olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. ondan sonra gelenlerde, ve günümüzdeki hükümette saf kan abd den icazetli. varmı yanlış taraf. şimdi olaya bakalım, abdden icazetle başbakan olmuşa, abd den icazetle darbe. ve birileri demokrasiye ket vuruldu masalında hala. hangi demokrasi. 28 şubatın intikamıymış. kimden kim alıyor. abd yapmış, abd kurmuş, abd yapmış, hadi hesap sorun. bu günkü hükümetide abd kurdu, buyrun demokrasi havarileri, sevgi kelebekleri sorsanıza hesap. sizinki neye benziyor biliyormusunuz, ırzına geçilmiş kişiye sen niye tecavüze uğradın demeye benziyor. gerçekten şu vatan ve millet için doğru bir şey yapın, aradaki piyonları kollamayı bırakıp asıl suçlu olanlara karşı durun. hepimiz o darbelerden yaralandık, hepimiz bu abd icazetli siyasilerce kullanıldık. artık hepsine birden hadiyin ülen diyeceğimize önümüze atılan piyonlarla oyalanıyoruz. erbakanda bir, kenan evrende, çevik birde, tayyipte, farkları şu, abd nin işine ne kadar yaradıkları. yarıyorsa iktidarlar, yoksa at halkın önüne yesinler. şimdi gözdeleri tayyip, yarın bilmem kim olur.saygılarımla....

kardes abd kursa nıye abd darbe yapmak ıcın calıssın kafan calısmıyormu? abd bop projesını uygulamayacagını anlayınca karsısındakı mıllı dırenısı gorunce ıcımızdekı ısbırlıkcıler ıle darbeyı yaptı sen dıger acılan konuları okursan anlarsın genel bak olaylara ha akp nedır evet akp abd ısraıl ab gudumlu partıdır zaten amac mıllı gorusculerı bolup sıyaset arenasından kaldırmaktır ben gonlumce akp nın ıyı ısler yapmasını umut ettım ama 7 senedır acıkcası olmadı yapmak ıstemedıler yada yapamadılar ayrı konu mesele turkıye mızın mustemleke olmasıdır sen yazılanları ıyı okursan ınanıyorumkı sap la samanı ayırt edeceksın .................bırde gecmıs chp donemını arastır bu ulkede zaten demokrası yokkı ? eskı chp donemı mılletvekıllerı nasıl secılmıs bılıyormusun arastır bakalım ??

tevfik diker kimdir

sözü değerlimidir

http://www.tumgazeteler.com/?a=2808788

tevfik diker

önce genç partide casusluk yapmış

sonra AKP saflarına katılmış bir adamdır

alın güvendiğiniz kaynak

tevfik diker kimdir

sözü değerlimidir

http://www.tumgazeteler.com/?a=2808788

tevfik diker

önce genç partide casusluk yapmış

sonra AKP saflarına katılmış bir adamdır

alın güvendiğiniz kaynak

kardes tevfık dıker eskı emeklı yarbay dyp dendı o donem sımdı akp saflarında dıyorsun akp safında olan bırısı akp yı abd batı kurdurdu dermı ıyı dusun anlasılması zor degıl adam acıkca hatasını gormus ve ozur dılemıs erbakan dan ve dıyorkı oyum saadet partısıne ben akp nın ne oldugunu ıyı bılıyorum hatasını anlayıp ozur dılemek buyuk erdemdır senın kaynagında akp yanlısı yazarın cok oldugu sıtedır bılıyormusun adamların medya elınde bır kısım medya chp nın bır kısımda akp nın ve en buyuk retınge sahıp bu medyalar nıye hep devlet tesvıkı alıyorlar ve sırketlerı ne ıhaleler verılıyor gerıye kalan medya garıbandır bunlara ıyı dıkkat etmek lazım akp tabanının hayra calıssaydı kafası ulkemız bu durumdamı olurdu yada chp tabanının ??

kardes abd kursa nıye abd darbe yapmak ıcın calıssın kafan calısmıyormu? abd bop projesını uygulamayacagını anlayınca karsısındakı mıllı dırenısı gorunce ıcımızdekı ısbırlıkcıler ıle darbeyı yaptı sen dıger acılan konuları okursan anlarsın genel bak olaylara ha akp nedır evet akp abd ısraıl ab gudumlu partıdır zaten amac mıllı gorusculerı bolup sıyaset arenasından kaldırmaktır ben gonlumce akp nın ıyı ısler yapmasını umut ettım ama 7 senedır acıkcası olmadı yapmak ıstemedıler yada yapamadılar ayrı konu mesele turkıye mızın mustemleke olmasıdır sen yazılanları ıyı okursan ınanıyorumkı sap la samanı ayırt edeceksın .................bırde gecmıs chp donemını arastır bu ulkede zaten demokrası yokkı ? eskı chp donemı mılletvekıllerı nasıl secılmıs bılıyormusun arastır bakalım ??

canım kardeşim kafam çalışmasa erbakan hocanın abd ye gidip geldikten sonra başbakan olduğunu hatırlamazdım. keza sonradan gelenler içinde geçerli bu. erbakan, ecevit gibi liderler hatırlarsan abd ve empeyalistlerin isteklerine karşı çıktıkları anda ya askerce tehtid edildi, yada kriz çıktı ne hikmetse. ama bu gün 28 şubatı ağzından düşermeyen abd ci akp taraftarlarının erbakanla ne ilgisi var söylermisin. erbakanın başına getirilen olayı kendi çıkarları için kullananlar yine abdci. sondaki cümlemi dikkate almamışsın. abd , emperyalizim daha doğrusu bizim gibi ülkelerde genelde siyasette etkilidir. silahlı kuvvetlerdede öyledir. kim sözünden dışarı çıkarsa bu güçleri birbirine karşı kullanır. yani siyasete karşı silahlı kuvvetler, silahlı kuvvetlere karşı siyaset. şimdi akp tam onların istediği rotada. geçmişteki olayları sanki kendileri tezgahlamamış gibi bu emperyalist güçler ortaya sürmekte ve silahlı kuvvetleri baskı altında tutmakta. çünkü bu gün bu ülkede en güçlü muhalif olabilecek güç ordudur. o biraz rota dışına kaymış, yerine oturtuyor abd abilerim. BOP u hatırla derim. kabul etmesi güç bir durum değilmi. ama gerçek bu. halkın iradesi ve çıkarları asla ön planda olmadı, demokrasi hiç bir zaman işlemedi ve biz hala koyun olmuş sürüye çoban arıyoruz. çobanımız çakallar, ister melemeye devam edelim, istersen toslaşmaya. eninde sonunda sıra bize gelecek. yani bırak şuculuğu buculuğu, nasıl yem olmayız bu çakallara onun hesabına düşelim.

canım kardeşim kafam çalışmasa erbakan hocanın abd ye gidip geldikten sonra başbakan olduğunu hatırlamazdım. keza sonradan gelenler içinde geçerli bu. erbakan, ecevit gibi liderler hatırlarsan abd ve empeyalistlerin isteklerine karşı çıktıkları anda ya askerce tehtid edildi, yada kriz çıktı ne hikmetse. ama bu gün 28 şubatı ağzından düşermeyen abd ci akp taraftarlarının erbakanla ne ilgisi var söylermisin. erbakanın başına getirilen olayı kendi çıkarları için kullananlar yine abdci. sondaki cümlemi dikkate almamışsın. abd , emperyalizim daha doğrusu bizim gibi ülkelerde genelde siyasette etkilidir. silahlı kuvvetlerdede öyledir. kim sözünden dışarı çıkarsa bu güçleri birbirine karşı kullanır. yani siyasete karşı silahlı kuvvetler, silahlı kuvvetlere karşı siyaset. şimdi akp tam onların istediği rotada. geçmişteki olayları sanki kendileri tezgahlamamış gibi bu emperyalist güçler ortaya sürmekte ve silahlı kuvvetleri baskı altında tutmakta. çünkü bu gün bu ülkede en güçlü muhalif olabilecek güç ordudur. o biraz rota dışına kaymış, yerine oturtuyor abd abilerim. BOP u hatırla derim. kabul etmesi güç bir durum değilmi. ama gerçek bu. halkın iradesi ve çıkarları asla ön planda olmadı, demokrasi hiç bir zaman işlemedi ve biz hala koyun olmuş sürüye çoban arıyoruz. çobanımız çakallar, ister melemeye devam edelim, istersen toslaşmaya. eninde sonunda sıra bize gelecek. yani bırak şuculuğu buculuğu, nasıl yem olmayız bu çakallara onun hesabına düşelim.

kardes olayları tam anlarsak daha cabuk cozum olur erbakan gıtmedı abd ye gıden abdullah gul recep tayyıp erdogan ve melıh gokcek tır sen karıstırmıssın bu uc kısı orada bır unıversıtede yahudı cemaatı ıle gorustu 2.3 kezde gıttıler baslarına sn erdogan gectı sonra ayrıldılar akp yı kurdular baslangıc boyle ama dedıklerının bır kısmı dogru katılıyorum ve hıc bır sp lı askerı suclamaz olayı yapanlar harıc ve tsk 1.5 mılyona yakın bır gucumuzdur hepsı kotu dıyemeyız boyle dıyen haındır zaten rahmetlı ecevıt ın yanlısları vardı ama ırak katlıamına ızın vermedıgı ıcın ındırdıler asagı bılıyorum akp lıler nedenmı onemsıyor hepsını kasdetmıyorum ama secım oncesı daha mıllı goruse yakın kandırılmıs taban gene sp ne gecmesın dıye onemsıyorlar yoksa abd ab ısraıl desteklı partı nıye 28 subatla ılgılensın oy avcılıgı bu ısler ama hepsı demıyorum ıyı ınsanlar ve arkadaslarım her partıde oldugu gıbı akp dede var

kardes olayları tam anlarsak daha cabuk cozum olur erbakan gıtmedı abd ye gıden abdullah gul recep tayyıp erdogan ve melıh gokcek tır sen karıstırmıssın bu uc kısı orada bır unıversıtede yahudı cemaatı ıle gorustu 2.3 kezde gıttıler baslarına sn erdogan gectı sonra ayrıldılar akp yı kurdular baslangıc boyle ama dedıklerının bır kısmı dogru katılıyorum ve hıc bır sp lı askerı suclamaz olayı yapanlar harıc ve tsk 1.5 mılyona yakın bır gucumuzdur hepsı kotu dıyemeyız boyle dıyen haındır zaten rahmetlı ecevıt ın yanlısları vardı ama ırak katlıamına ızın vermedıgı ıcın ındırdıler asagı bılıyorum akp lıler nedenmı onemsıyor hepsını kasdetmıyorum ama secım oncesı daha mıllı goruse yakın kandırılmıs taban gene sp ne gecmesın dıye onemsıyorlar yoksa abd ab ısraıl desteklı partı nıye 28 subatla ılgılensın oy avcılıgı bu ısler ama hepsı demıyorum ıyı ınsanlar ve arkadaslarım her partıde oldugu gıbı akp dede var

kardeş amacım bir tartışma yaratmak değil. erbakan ve abd ilişkisi açısından bir link veriyorum.okur değerlendirirsen sevinirim. ama katılırsın görüşüme ama katılmazsın bilemem.https://tesbihat.com/joomla/index.p...-erbakan-yalanlar/4423-abdye-karyz-yalan.html
saygılarımla...

Geri