Danimarka'dan Hz. Muhammed'e yine hakaret

biz Hz. İsayı Hz. Musayı bole karikatürize ediomyz ki onlar bizim Peygamberimizi aşşağılasın. herşeyi gectik. Allah inancı olan biri peygamberin hiç birini karikatür konusu yapmaz sanıyorum...

Danimarkayı yaptıgı hareketten dolayı kutluyorum.Sanat özgürdür kimi neyi nasıl cizecegime veya herhangi bi sanat eserini görüp göremeyecegime kimse karısamaz.

Roj tv konusunda da Yılmaz Özdilin 9 nisan 2009 tarihli yazısını okumanızı tavsiye ederim.

arkadaşım sen ne söylediğinin farkındamısın ? :eek:ha:eek:ha

senin sanat anlayışına göre sana hakaret edilmesi yada seninle alay edilmesi normal biseyse bende sana burda hakaret edeyim bunuda sanat say o zaman ? olurmu ?

birde söz konusu peygamber olursa bırak hakaret etmeyi alay etmeyi en ufak bir saygısızlık yapamazsın ..senin babana birisi küfretse veya alay etse zoruna gitmezmi ? benim gider .babam oldumu dayanamıyorsam birde peygamberimize yapılan saygısızlığa müslümanım diyen hiç kimse tahammül edemez ..

müslümanmısın ve yaşın kaç bilmiyorum ama bu yazdığın bir müslümanın yazacağı şey değil buda benim görüşüm .

Dış PoLitikadaki Gücümüzün Ekonomik GeLişmişLikle vbe Bunu Düzgün KuLLanmakLa OrantıLı OLduğu Tespitini Yapmak Sanırım YanLış OLmaz.KartLarı Doğru Oynamak, Gücünün Farkında OLmak, MenfaatLeri Gözetmek, DengeLeri Gözetmek Zorundasınız.Dış PoLitikada Yukarıda Bahse Geçen Konu İLe İLgiLi Pek FazLa Yaptırım Gücümüzün OLmadığını ELeştiride BuLunan MuhaLefet LiderLeride BiLiyor Ama PozisyonLarı Gereği Burdan Vurmak ZorunDaLar.

Şu Herkes Tarafından Kabul EdiLmelidir ki; Dış PoLitika, Hükümetleri OLuşturan PartiLerin Görüş ve AnLayış Farkına Göre ŞekiL VeriLen Bir OLay DeğiLdir.ŞekiLLenmiş, Karara BağLanmış, SınırLarı ÇiziLmiş ve Menfaaat-Çıkar İLişkisine Göre TasarLanmış Bir Bütündür.HükümetLer Değişir,Hükümet PartiLeri Değişir Ama PoLitikaLar Değişmez.ABD Irak'a Girme Kararını ALdığında Meşhur Üçlü KooLisyon Vardı.RahmetLi Ecevit Bush'a Türkiye Üzerinden AçıLacak Cephenin Sözünü Verdi.Fakat Hükümetin Ömrü Yetmedi, AbduLLah Gül Başbakan OLunca Aynı Söz Ondan ALındı.Tezkere OyLamasında Hükümetteyken Söz VerenLerin MiLLiyetçiLik Duyguları Kabardı.Tezkereye Hayır Cevabı Verdi.Tezkere Geçmeyince ABD İşgaLden Vacgeçtimi, Ypayacağını Yine Yaptı.Daha Fazla Para HarcadıLar, Daha FazLa İnsan ÖLdürdüLer, Savaş Daha Uzun Sürdü.Savaş Zamanı ABD aleyhine Naralar Atanlar Obama MuhaLefetle Görüşmek İstediğinde Hayır DiyemediLer.PoLitikada Dün KuraLı Yoktur Çünkü.AskerLerin Başına ÇuvaL Geçirilmesi MeseLesinde ABD'yi ve Hükümeti Yerden Yere VuranLar, KinLerini Unutmuş OLacakLar ki Hiç Gündeme GetirmediLer.Fakat Görülüyor ki Burda ÇuvaL OLayı HaLa Gündeme Getiriliyor. Ey MuhaLefet BAHÇELİ, APO'yu PaketLeyip Türkiyeye TesLim Ederken İktidara Gelince Asacaz Diye Bağırıyodun DemezLer mi Adama.
Senin Ortağı OLduğun Hükümeti Dışişleri Bakanı İsmail CEM denenBir Dönmeyken MiLLiyetçilik DuyguLarın Kabarmıyodu.FarkLI OLarak Sen Hükümetteyken Dış PoLitikada Ne Yaptın Söylesene..

arkadaşım sen ne söylediğinin farkındamısın ? :eek:ha:eek:ha

senin sanat anlayışına göre sana hakaret edilmesi yada seninle alay edilmesi normal biseyse bende sana burda hakaret edeyim bunuda sanat say o zaman ? olurmu ?

birde söz konusu peygamber olursa bırak hakaret etmeyi alay etmeyi en ufak bir saygısızlık yapamazsın ..senin babana birisi küfretse veya alay etse zoruna gitmezmi ? benim gider .babam oldumu dayanamıyorsam birde peygamberimize yapılan saygısızlığa müslümanım diyen hiç kimse tahammül edemez ..

müslümanmısın ve yaşın kaç bilmiyorum ama bu yazdığın bir müslümanın yazacağı şey değil buda benim görüşüm .

Bir insanın karikatürünün cizilmesi hakaret olarak nitelendirilemez.

O insan inanalara göre kutsaldır ve bu tür şeyleri yasaklamıstır o zaman ona inananlar çizmez veya çizilenlerle ilgilenmez böylecede inandığı şekilde günaha da girmiş olmaz.
siz nasıl kendi peygamberinize saygı bekliyosanız inanmayanlarda saygı bekleyeceklerdir.

Ayrıca nerde kaldı her fırsatta ortaya atılan aslında islam en insancıl en barışcıl dindir ama insanlar onu olumsuz kullanıyo teziniz.

ayrıca sorduğun için söylüyorum müslüman değilim.

DrMcNamara ;

konuda bir yerde bahçeli veya muhalefet geçmiyor .bu konuyamı yorum yapıyorsun yoksa aklın hala serbest kürsü konularındamı kaldı ...

yazdıklarını okudumda ne kadar bilgi yoksunu bir insan olduğunu anladım ..

bana buraya ecevitin busha ıraka girme sözü verdiğini ispatlarmısın ?acilen ispat istiyorum..ispatlayamazsan iftiracı ilan ederim seni ..hadi buyur ?

DrMcNamara ;

konuda bir yerde bahçeli veya muhalefet geçmiyor .bu konuyamı yorum yapıyorsun yoksa aklın hala serbest kürsü konularındamı kaldı ...

yazdıklarını okudumda ne kadar bilgi yoksunu bir insan olduğunu anladım ..

bana buraya ecevitin busha ıraka girme sözü verdiğini ispatlarmısın ?acilen ispat istiyorum..ispatlayamazsan iftiracı ilan ederim seni ..hadi buyur ?

Bak ArkaDaşım Bu Linki http://w9.gazetevatan.com/Turkler_ne_yapti_dedin/232263/1/Manset

Oku AnLarsın.

O insan inanalara göre kutsaldır ve bu tür şeyleri yasaklamıstır o zaman ona inananlar çizmez veya çizilenlerle ilgilenmez böylecede inandığı şekilde günaha da girmiş olmaz.
siz nasıl kendi peygamberinize saygı bekliyosanız inanmayanlarda saygı bekleyeceklerdir.

Ayrıca nerde kaldı her fırsatta ortaya atılan aslında islam en insancıl en barışcıl dindir ama insanlar onu olumsuz kullanıyo teziniz.

peygamber kavramının önce bir anlamını öğren ondan sonra benim demek istediğimi iyi anlarsın :goz:

müslüman değilmişsin zaten anlayamazsın ..

o insan onu yasaklamamış .saygıdan hiç kimse böyle bir şeye niyetlenmiyor bile .acaba eksik anlatırız veya yanlış anlatırız diye .bir yanlış yaparız saygısızlık olur diye ..sevenleri bunu yapmıyorsa sevmiyen şerefsizler yapıyorsa bu sanat manat olamaz ..ya sizin sanat anlayışınızda bi sorun var yada sizde bir sorun var ...

alemlerin yüzü suyu hürmetine yaratıldığı peygamberimizin hangi karikatür büyüklüğünü güzelliğini insanlığını ve bir çok özelliğini yansıtabilir ? zaten danimarkadaki şerefsizler onu övmek için yapmıyorlar sonuçta bunu sende biliyorsun bende biliyorum kelime oyunu yapmaya kalkma ..

bahsi geçen zat milyarlarca müslümanın inandığı önder olarak gördüğü hazreti muhammed .yoldan geçen herhangi birisi değil .istersen daha fazla saçmalama bu konuda .

kimse hz muhammedle alay etmeye yeltenemez .yeltenenin sonuda gerek bu dünyada gerekse öbür dünyada acı olur ..

ßazı ŞeyLer Vardır OnLara Laf GeLdıqı An Insan InsanLıqından Çıkar.. ßunLardan ßazıLarı AiLeye Laf GeLmesı,KişiLiqe Laf GeLmesı,Vatana Ve Bayraqa Laf GeLmesıdır..Ama En ÖnemLisi Dinimize Ve Peyqamßerımıze Laf GeLmesıdır..Sanat Nedır Desem 2 CumLeyı Yan Yana Getıremezsın EveLer GeveLersın Ama Pişkin Pişkin Hz.Muhammede SöyLenen ßu SözLeri Gayet DoqaL ßuLup ßide Tşk Ediyorsun..Görmüyormusun Görmek Mı Istemıyorsun Resmen AdamLar Hz.Muhammedi KaraLayıp [ Kendı akıLLarınca..] MusLuman aLemını KucuLtmeye CaLısıyorLar..Ama Sen Kendı AqzınLa Demıssın MusLuman DeqıLım Dıye.. O Zaman ßende Şunu Dıyorum Sanat ÖzqürLükse..FiListinde,Irakta Ve Dunyanın Neresınde oLursa oLsun KatLiam Yapan Tum HristıyanLara Dunyanın En ßuyuk Haç'ı Gırsın.. :goz: Hoşuna Gıtmedı Demı..ßizimde Hz.Muhammede YapıLan ßu HaksızLık Ve Kansızca YapıLan KarikaturLer Hoşumuza Gıtmedı..:goz:

verdiğin kaynakta 14 temmuz 2002 de eceviti ikna ettiler diyorlar .

diyen kim times gazetesi ve savaş karşıtı blog siteleri !

sen kendi ülkendeki gazeteye güvenmiyorken kalkıp times gazetesinemi güveniyorsun

bak ecevit ırakla ilgili ne demiş al sende burdan oku !!

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=31310

hadi diyelimki 14 temmuz 2002 de eceviti ikna ettiler .peki ıraka harekat ne zaman yapıldı ? 20 mart 2003 te .. peki o zaman kimdi iktidar ? akp ..

madem eceviti ikna etti diyor times gazetesi neden ikna tarihinden beri ıraka giremediklerinide açıklasınlar ...

abd nin ıraka girmesine izin vermediği için dsp - mhp - anap hükümeti yıkıldı ...

o kadar boş konusuyor ve olayları çarpıtıyorsunuz ki yazıklar olsun diyorum yani

beyler burası siyaset meydanımı yoksa bir paylaşım sitesimi yazıklar olsun sezi ya bırakın bu işleri bu şunu yapmış şu şunu yapmış sen bu konuda ne yapıyorsun onu söyle yok akp liler yok akp yandaşları basın nerde senin durduğun çizgiye bakılırsa danimarkanın çizgisiyel aynı sen eğer elinden geliyorsa bunları sitelerine hackle veya sende onların aleyhinde yaz kendi çapında birşeyler yapmaya çalış bırak danimarka ağzıyla çorba içmeyi ben size yakıştıramıyorum siz bu vatan evladı değilmisiniz başınız kim istesende istemesende tayip senin başbakanın sen böyle ileri geri konuşursan danimarka seni atanın mezarına gelir neyese dilim varmıyor söylemeye yazık sizlere hepiniz başbakan ve yandaş medyasına saldırıyorsunuz ben bunların taraftarı değilim ama ne olursa olsun eğer demorat sanız seçilene sayğı senin zihniyetindeki adam başbakan olsaydı bu durumlar yaşansaydı sen ne yapardın sen daha kötüsünü yapardın çünkü sen peygamberine başbakanına sahip çıkmıyorsun biz bu vatan üzerinde bir bütünüz arkadaşlar birlik ve beraberlik içinde olmazsak bizi parçalarlar hiç bir zaman bölünmeyelim saygılar yazımda yanlış ve hata yaptıysam özür

beyler burası siyaset meydanımı yoksa bir paylaşım sitesimi yazıklar olsun sezi ya bırakın bu işleri bu şunu yapmış şu şunu yapmış sen bu konuda ne yapıyorsun onu söyle yok akp liler yok akp yandaşları basın nerde senin durduğun çizgiye bakılırsa danimarkanın çizgisiyel aynı sen eğer elinden geliyorsa bunları sitelerine hackle veya sende onların aleyhinde yaz kendi çapında birşeyler yapmaya çalış bırak danimarka ağzıyla çorba içmeyi ben size yakıştıramıyorum siz bu vatan evladı değilmisiniz başınız kim istesende istemesende tayip senin başbakanın sen böyle ileri geri konuşursan danimarka seni atanın mezarına gelir neyese dilim varmıyor söylemeye yazık sizlere hepiniz başbakan ve yandaş medyasına saldırıyorsunuz ben bunların taraftarı değilim ama ne olursa olsun eğer demorat sanız seçilene sayğı senin zihniyetindeki adam başbakan olsaydı bu durumlar yaşansaydı sen ne yapardın sen daha kötüsünü yapardın çünkü sen peygamberine başbakanına sahip çıkmıyorsun biz bu vatan üzerinde bir bütünüz arkadaşlar birlik ve beraberlik içinde olmazsak bizi parçalarlar hiç bir zaman bölünmeyelim saygılar yazımda yanlış ve hata yaptıysam özür

Öğütlerin için sana sonsuz teşekkür edecektim ama şu son cümlen öldürdü:
''hepiniz başbakan ve yandaş medyasına saldırıyorsunuz''
''sen peygamberine başbakanına sahip çıkmıyorsun''

kardeş,yorumları okumamışsın herhalde,peygamberine sahip çıkmakla,başbakana sahip çıkmak ayrı şeylerdir.Sandıktan çıkana sözümüz olmasada,
başbakan dağda buzdolabı verdiği halkın başbakanıdır,benden aldıklarını,
kömür,un,fasulye olarak dağıttıklarının başbakanıdır.
Ama pardon;
senin bahsettiğin şu davos fatihi ve son padişah değildir değil mi?
Oysa ,O'na sözümüz yok.Şu an Hatay'da kral dairesinde kim bilir nereleri paylaşıyorlardır?

Gormeyelı Malubıyetlerın Adı Zafer Olmus....
Hanı buyuk avantajlar Kozlar elde etmıstık
YaLan YaLan YaLan

Türkiye nın Başbakanısın, bırakamazsın sen Yalan Dolanı ama Barı bu kadar bariz Yalan soyleme

KuL olmayı bırak Avrupa ya

One Mınute Showlarını Bırdaha kı Secım Zamanında tekrar eder Olmayan Zaferını Kutlarsın Destekcı Basın Organlarınla Anca

Geri