DAma Turnuvasi ???

NeRoN_64

Banned
Reaction score
0
ARkadaslar Walla Cok Düsündüm Konuyu Nereye Acmam Gerektigi Hakkinda Ama Buraya Acmayi Uygun Gördüm Eger Konunun Yeri Burasi Deilse Kapatilsin Yada Uygun Bölüme Tasinilsin Rica Ediyorum

ARkadaslar ARamizda Hh Dama Turnuvasi Yapalim istedim Tabi istenildigi Siteden Yada Msnin Oyun Bölümündeki Dama Bölümünden Turnuva Yapilabilir

Damada Tek Tas Kaldiginda Direk Malup Olmus [ Sebep : Cünkü Tek Tasi ileri GEri Oynarsak Oyun Bitmez ] SAyilsin Falan Ona Uygun Kurallar Ayarlanir Die Düsünüyorum

Tekrar Sölüom insallah Konu Dogru Yerdedir

SOnuncu Olurum Rezillik Olur Falan Die Korkmayin Yaws ilk 3 Aciklanacak Yada Katilim Cok Olursa 5 Aciklanacak

Simdilik Kesin Oynuycaklar

Dogal Olarak NeRoN_64 , Cecemani , Gs_Hacker , Joker_34 , furkan1988 , Kopuk_Dadi

Yeni Konunun Yeri Basvurular Oraya Lütfen : http://www.hackhell.com/showthread.php?t=189971

Aslında yarışma bölümü var ama burasıda iyi... =) Güzell bi fikir neden olmasın...Katılmak isterim tabii... =)

eğlenceli olabilir düşünmek lazım ;)

evet aslında olabilir...güzelde olur yani ; )

katılım az olursa oynarım.çünkü iyi değilim yenilmek icin oynarım yani.satranç dersen kardeşim değişir onda iddialı olurum.güzel fikir sagol

qercekten Cook iyii olur.. Satranç Turnuvasıı oldu Neden Dama'da oLMaSın ?

abi sahane olur yaw ne zamandır bööle bise istiodum bende. bu konuyu gündeme getirdiğin için sağolasın neron :)

saglam fıkır dostum ama ben oynamam :)

ama oyun bolumunde acsanda olur
sıze sımdıden kolay gelısn ;)

Neron 64 konuyu forum oyunlarına acabılırsın konu sabıtlenecektır. herkese basarılar dılıyorum

Geri