DAHA ne Olsun Anne Oğul Evlendi

dark_aziz

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Geçtiğimiz haftalarda firlandiyalı bir anne oğluyla evlendiğni açıkladı. Yaptığı basın toplantısında şöyle konuştu.
" Ben şuan 46 yaşındayım kocamla evlendim mutluydum oğlum strekon doğduktan 1 yıl sonra babasıyla şiddetli geçimsizlikten ayrıldık daha sonra hiç haber alamadık oğlumun 19lu yaşlarında ona karşı olan duygularımın değişikliğe uğradığını fark ettim onunda bana bakışı değişmeye başladı 2 yıl sonra birbirimize ait olduğumuzu anladık ve evlendik."
-Size karşı çıkan oldumu?
"Tabi ama biz birbirimize aidiz kimse bizi ayıramaz gerekirse dünyayı karşımıza alırız."
-İlerideki planınız ne?
"Çocuk düşünüyoruz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: "
-Oğlunuzla cinsel ilişkide bulundunuzmu?
"Bir kaç kez ve hiç pişman deilim. Arkadaşlar herşey bukadar size iyi günler
kaynak:yorumla.net(sayfa12)

Aile bağları çok düşük olan ailelerde olabilecek bir durum.. Anne çocuk ilişkisi zayıf olduğu için olmuş olabileceğini düşünüyorum.. Yinede sebebi ne olursa olsun kendimi garipsemekten hatta bu durumu tiksinç bulduğumu belirtmeden geçmek istemedim :S

ya hiç anlamıyorum bu insanlar ne yapmaya çalısıyo bırde üstelik cinsellik yaşamıslar sankı çok normalmıs gibi konusuyolar.

bu dark_aziz zaten banlamışta şuna birisi forum sitelerin haber olmayacanı öğretsin :) masus aynı konuları açıp duruyor adam

yaw bu iğrenç şeyleri bilsek nolur bilmesek nolur.
okudukça midem bulanıyo şu gevurlardan.
okuyunca hiç bişey katmıyorki bu haber insana.aksine götürüyor.
bence berbat ve gereksiz bi haber.bizim bilmemiz gerekmez.

ben böyle bir haber görmedim hiç bir yerde bilmem nereleriyle uyduruyorlar birileride hemen sazanlık yapıyor medeniyetin tek dişine sövmeye baslıyor allah hepimize akıl fikir versin

Yuh artık, harbiden çivisi çıkmış bu Dünyanın

yaws gencler sevmis birbirlerini anlasip evlenmisler ne var bunda yahu :)

bencede kardeşim çivisi çıkmış tam anlamıyla.

bilmeyerek kuralları çiğnedim herkezden ve tüm hackhell'den özür dilerim.yediğim 5 günlük ban değil hackhell ailesinin bilmeyerekte olsa kurallarını çiğnemek benim zoruma gitti.KUSURA BAKMAYIN.

Dünyada Tek Kadın Kalsa Yinede Annemle Evlenmem Düşünsenize Yaa Ne Kadar Saçma!! :mad: Bide Cinsel İlişki Dio !!:mad:

çüş yaw bu hayvanlık insanı insan yapan kurallardan ayrılınca neden yaşarsın ki

Geri