UmitcanKHO
New member
- Reaction score
- 0
Daha önce bir öğretmeninize aşık oldunuz mu?
evet 4.sınıfta hep bacaklarına bakıyodum![]()
bu abazalık yaw.aşk diil![]()
Öğretmenim Bana Aşık Oldu... Ama Böyle Bir Şık Yok:vur
yanlız ben bir kere dill 5-6-7-8-9 defa asık oldum yani![]()
valla bizim öğretmenler hep yaşlıydı
Ama bi ingilizce öğretmenimiz vardı sarışın![]()
Of o biçim 90 60 90![]()
* O kadar güzeldi ki yanımdan geçerken elimle yanağını okşamamak için kendimi zor tutuyordum... Ben 23, o 35 yaşındaydı... Bir üniversitenin müh. fakültesinin hazırlık bölümü ingilizce öğr. görevlisiydi. Duldu... 9 yaşında bir kızı vardı... Ona ve kızına her bakışımda içimden ''a. koyayım ne kendisinin ne kızının devrine denk gelmişiz '' diye küfrederdim, günlerce, aylarca orhan baba gibi Allah'a isyan ederdim.
Ona o kadar hayat dolu bakıyordum ki herşeyin farkındaydı ama birgün bile
beni rencide etmedi... Ona biraz daha yaklaşmak için bir asistanla çıktım olmadı, bütün sınav kağıtlarına prince igor nakaratı gibi güzel şeyler yazdım ne bir dönüt verdi nede soruşturma açtırdı.
Ne denediysem olmadı...
Okulu bırakmaya karar verdiğim bir an aklıma güzel bir fikir geldi. Okulda bir fotografçı eleman vardı makinasının kafam kadar objectifi vardı. Zamanında ona 75 ytl baydım, o da bana o hocanın gizlice uzaktan çaktırmadan 3000 e yakın fotografını çekti. Bazı fotolarda bende arkaplanda vardım. En güzel 63 tanesini slayt olarak hazırladım arkayada müzik olarak anathemanın hope parçasını koydum.
Okula veda edeceğim gün yemek yiyordu karşısına geçtim. Ağlamamak için kendimi zor tutuyordum yinede bir iki damla baskın geliyordu. Yanına yaklaştım bir cesaretle gözlerimi gözünden ayırmadım elini tuttum ve eline cd yi tutuşturdum. Sonra oradan uzaklaştım... Benden sonra bu olaylar üniversitede acayip konuşulmuş önüne gelen bu şarap tadındaki meleğe aşık olmuş taklitçi şerefsizler aynen cd göndermeye başlamışlar. O'nun için üniversitenin tadı kaçmış...
Onu bir daha hiç görmedim. Bildiğim tek şey okuldan ayrılmamdan 2 yıl sonra bir arkadaşım vasıtasıyla bana mesaj göndermesiydi. Amerikaya gidiyormuş ve beni gitmeden önce son bir kez görmek ve bir gün vakit geçirmek istiyormuş. Fakat bu haberi aldığım esnada babam vefat etmişti ve ben gidemedim.
Bazen hala maillerime hope parçası gönderiliyor. Kim gönderiyor bilmiyorum. Her tarafı araştırdım ama bir daha ona dair bişey bulamadım...
Bazen beni sevdiğini ve beklediğini düşünüyorum. İnanmak istiyorum...