Dağlıca baskınını Sinan Aygün yaptı, mayınları Tuncay Özkan döşedi!

MARCUSX

New member
Reaction score
0
Dağlıca baskınını Sinan Aygün yaptı, mayınları Tuncay Özkan döşedi!

Ellerini kollarını sallaya sallaya ülkeye giren 34 PKK’lının 29’u 10’ar dakikalık savcılık sorgusunun ardından, 5’i de çıkarıldıkları “seyyar” mahkeme tarafından “suçsuz” bulundular.

Bunların hiçbiri PKK üyesi olduklarını inkâr etmediler.

İfadelerinde bölücübaşından “önder” diye söz ettiler, onun verdiği talimatla geldiklerini itiraf ettiler.

“Dağa çıkmaktan, devlete karşı faaliyetler göstermekten dolayı pişmanız” falan da demediler.

Türk Ceza Kanunu’nun 307, 309, 311, 312, 313 ve 314’üncü maddesine muhalefet ettiklerini kabul ettiler.

Devleti, hükümeti yıkmak ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne zarar vermek için kurulan örgütün üyesi olduklarını göğüslerini gere gere açıkladılar...

Ama sonuçta...

Defalarca ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanmaları gerekirken, serbest bırakıldılar!

Gelelim Silivri’deki duruşmaya:

Önce çeşitli suçlara karıştıkları belirlenen bazı “mimli” isimler tutuklandı.

Sonra bunlara emekli komutanlar, rektörler, öğretim üyeleri, hukukçular, sendikacılar, iş adamları, gazeteciler eklendi.

Çoğu birbirlerinden “bir kaşık suda boğabilecek” kadar nefret eden bu “karma topluluk”tan “Ergenekon Terör Örgütü” isimli bir örgüt ortaya çıkarıldı.

100’ü aşkın şüpheli tutuklandı, özgürlükleri ellerinden alındı.

Sorgulamaları PKK’lılar gibi 10’ar dakika değil, aylarca sürdü.

Evleri, iş yerleri hallaç pamuğu gibi atıldı.

Yine de doğru dürüst bir delile ulaşılamadı.

Bunca insanın yargılanmasına gerekçe olan iddialar, çoğu PKK üyesi “gizli tanıklar”ın verdiği ifadelerle sınırlı kaldı.

Kısacası; açıkça “Ben terör örgütü üyesiyim” diyenin serbest bırakıldığı bu ülkede...

“Ben öğretim üyesiyim, bu örgütün adını bile ilk kez duyuyorum”, “Ben emekli askerim, hayatım PKK’yla mücadeleyle geçti” , “Ben gazeteciyim, tek suçum iktidar yandaşı olmamak” diyen insanlar hâlâ cezaevinde...

PKK’lılar “suçsuz” olduklarına göre; demek ki neymiş?

Bu ülkede 30 yıldır işlenen bütün cinayetlerin arkasında Ergenekon varmış!

Dağlıca baskınını terörist Sinan Aygün’ün başında olduğu tim gerçekleştirmiş...

Aktütün’ü terörist Mustafa Balbay ve arkadaşları basmış...

Üzümlü’yü basanların başında terörist Prof. Dr. Mehmet Haberal varmış...

Mayınları terörist Tuncay Özkan döşemiş...

Öğretmenleri terörist İlhan Selçuk öldürmüş...

Mühendisleri terörist Hurşit Tolon kaçırıp, kurşuna dizmiş...

Hukukun üstünlüğüne, hukuk devletine ve adalete güvenmek istiyorum...

Ne olur... Benim gibi “saf”ları daha fazla zorlamayın!

GÜNÜN SORUSU

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, “eve dönüş”ün, demokratik açılım sürecinin bir safhası, planın bir parçası olduğunu açıklamış...

Bu sözler, Türkiye Cumhuriyeti’nin yasalara saygılı vatandaşlarından saklanan ‘açılım paketi’nin, PKK’yla ve Kuzey Irak yönetimiyle paylaşıldığının itirafı anlamına gelmiyor mu?

PKK’lıları ‘daha iyi kucaklamak’ için öneriler!

Okurlarımızdan, “suçsuz” bulunarak serbest bırakılan PKK’lılar için devletin “bundan sonra yapması gerekenler” konusunda öneri yağıyor.

İşte bunlardan bazıları:

* Ülkeye gelecek PKK’lılar için kırmızı halı serilmeli, Habur’a acilen 5 yıldızlı bir otel kurulmalı!

* Şehit çocukları, PKK’lılara çiçek vermeli!

* PKK’dan “terör örgütü” diye söz etmeye devam eden herkes cezaevine tıkılmalı!

* Geçmişte PKK’yla savaşan askerler ve koruculardan hesap sorulmalı!

* Teslim olan bütün PKK’lılara “gazi”, ölenlere de “şehit” unvanı verilmeli. Hepsi maaşa bağlanmalı. Yetmez; göğüslerine de madalya takılmalı!

* PKK mezarlıkları, “şehitlik” statüsüne alınmalı!

* PKK’lı militanlara “uzmanı” oldukları konuda iş bulunmalı. Nişancılar orduya, stratejistler bakanlıklara, muhbirler MİT’e yerleştirilmeli!

* PKK’lıların MEKAP ayakkabı ve peşmerge kıyafetinden oluşan üniformaları, resmi kıyafetler listesine eklenmeli!

Uyarı:

Sakın “birileri” bu önerileri ciddiye alıp, hayata geçirmeye falan kalkışmasın...

Bu yazdıklarım tamamen şakadır!

KAYNAK:
http://haber.gazetevatan.com/haberd...21.10.2009&Newsid=266099&Categoryid=4&wid=102

Peki Danıştay cinayetini tetikci Aslan a cinlermi işletti. nden ondan tek satır yazmıyorsunuz.Cumhuriyet gazatesine atılan bombalarla ümraniye de ele geçiren bombaların ayı kafileden olmasınn dan neden tek kelime söz edemiyorsunuz

boşver arkadaşım boşver görmuyomusun dünden beri ıktıdar şakşakçılarının dediklerini askerimize mehmetcige kurşun sıkan haince pusu atan kancık ça mayın patlatan o cocuklarının bu tarz bi haksız affedilmelerine ses cıkarmıyolar bi de neymiş ıktıdar terorü bitirmek istiyomuş ama muhalefettıkelr izin vermıyo ve yorumları ile karşı cıkıyomuş..ARKADAŞ AKP YANDAŞLARI İYİ OKUYUN TAVİZ TAVİZİ DOGURUR DEVLETLE PAZARLIK OLMAZ ANLADINIZ MI..BUNU BİLİP TE YORUM YAPIN..AMERİKANIN İSRAİL İN AB NİN ROCCO SUNU YALADINIZ ŞİMDİ SIRADA AHMET TÜRK VE ONUN O. COCUKLARI TAYFASINA MI GELDİ SIRA

ortada bir gerçek var.
tayyip ağanız böyle istedi diye savunmaya çalışmayın.
makalenin altına imzamı atarım

TuğяuL;4715834' Alıntı:
Peki Danıştay cinayetini tetikci Aslan a cinlermi işletti. nden ondan tek satır yazmıyorsunuz.Cumhuriyet gazatesine atılan bombalarla ümraniye de ele geçiren bombaların ayı kafileden olmasınn dan neden tek kelime söz edemiyorsunuz

arkadaşım senin yanlışı yanlişla savunma gibi bir hastalığın mı var?

baslık ne kadar da sert olmus öyle ya :D

tv den herkes izledi sanırım pkklı itlerin yurda girişini
tayyipgiller gördünüzmü yarattığınız eseri
kına yakabilirsiniz artık

sürecin sonunu tahmin edebiliyorum
olayı getirip apo itinin şerefsizinin o adi köpeğin affına dayayacaklar
halka dayatacaklar
bakın ya terör geri gelir ya dağa tekrar çıkarlar ya yeniden şehitler gelmeye başlar
yada affedeceğiz diyecekler
ve ileride oluşacak federasyonun başına geçirip
meclise özerk kürt federasyonunun önderi olarak sokacaklar o iti

karşılamadan sonra 34 pkklı ite gazi madalyası takmayı unuttular
tayyipgiller üzülmeyin şehit ve gazi yakınları derneği üyeleri o madalyaları göndeecek size
artık münasibini yaparsınız
ey tayyip oldu olacak tokiden birer konut ver birde gazi maaşı bağla bu itlere sevaptır

dip not : serbest kürsüdeki malum kişilere bu satırlarda
hiç boşuna uğraşıpta şikayet etmeyin
pkklı itleri bile içeri atmadılar nasıl olsa
ayrıca banlansam bile sorun değil zira serbest kürsüye son mesajım bu
ne zamana kadar???
kürsüde açılımı destekleyen zihniyet bitmedikçe
utanmadan taraf gazetesinin yazarı olan şerefsizin yazısını yüzsüzce koyanlar kaybolmadıkça
fetullah zihniyeti kaybolmadıkça
asker düşmanları kürsüyü terketmedikçe
ve sübyancıyı destekleyen dedem yaşındaki adamı köşe yazarı yapan şeriatçı basından yüzsüzce alıntı yapanlar gitmedikçe
dönmeyeceğim

Toplum içine mayın döşemek, Yola mayın döşemekten daha tehlikeli ve etkilidir..

evet maalesef onun öyle bir hastalığı var.

seninde yazdıklarımı anlayamama gibi bir hastalığın var markus bak bilrek markus yazıyorum

senin Türkçemize ve alfabemize ters gelen isimleri ve harfleri kullanman beni ilgilendirmez ama sonra vay bu hükümet X harini de alfabeye ekleyecekmiş tartışmalarına girme diye söylüyorum komik olur.adama sorarlar bu ne turşu bune lahana markus :)

Neyse biz konumuza dönersek şayet. Bu CHP yandaşı Mustafa Mutlu yazısında silivri sakini rgenekoncuları öyle bir anlatmış ki bimeyen birisi de sanır ki bunlar melek. Oysa ben sadece verdiğim iki örnekte "Bunlar ne CHP şakşakcısı ergenekoncu Mustafa" demek istedim.

İşin en kötüsü de ne biliyormusun Markus,yazdığın yazıyı açıklamak zorunda kalman.
:=)

sebest kalmaları kanıma dokunuyor hele bide karşılama gösterisi yokmu gövde gösterisi artık kuslar felan ucuruyolar ama hayin hayindir...

TuğяuL;4716268' Alıntı:
seninde yazdıklarımı anlayamama gibi bir hastalığın var markus bak bilrek markus yazıyorum

senin Türkçemize ve alfabemize ters gelen isimleri ve harfleri kullanman beni ilgilendirmez ama sonra vay bu hükümet X harini de alfabeye ekleyecekmiş tartışmalarına girme diye söylüyorum komik olur.adama sorarlar bu ne turşu bune lahana markus :)

x dediğin harf değil, matematikteki çarpı işareti.ben çarpı işareti olarak kullandım onu.bilip bilmeden konuşma.

x dediğin harf değil, matematikteki çarpı işareti.bilip bilmeden konuşma.

:clap:clap:clap:clap:clap

ahahahahahaahhahahaah bende merak ediyordum ne diyeceğini, zeki ve bilinçli insanlara çok ihtiyacımız var Maşallah diyelimde Allah nazardan saklasın ...

Taş ağlar...

Taş ağlar...

YANİ şimdi siz PKK terör örgütü militanlarını önde vali, arkada bando mızıka,
çiçeklerle, çikolatalarla, bayram ederek karşıladınız...
Ama ömrünü bu ülkeye hizmetle geçirmiş profesörleri, akademisyenleri,
edebiyatçıları, gazetecileri, generalleri, sanatçıları, henüz kanıtlanmamış “örgüt” iddiasıyla aylardır hapishanelere tıktınız...
Öyle mi?..
Eli silahlı terör örgütü militanı 20 dakikada ifade verdi ve salındı, ama eli kalemli Mustafa Balbay‘ın dünkü köşesinde “229 gündür tutuklu” olduğu yazılıydı...
Üniversite kurup çocuklarınızı yetiştiren, hastane kurup nice can kurtaran Prof. Mehmet Haberal hasta yatağında tutuklu, ama “çocuk katili” dediğiniz insanları kucaklıyorsunuz...
Böyle midir hukukunuz?..
Kanserle boğuşan bilim adamımız Erol Manisalı acılar içinde sürünüyor... O teröristlerle savaşan askerlerimiz demir kapılar arkasında tutsak... Türkan Saylan öldüğü halde kurtulamadı elinizden, sorgulanıyor...
Ama PKK‘lıları bağrınıza bastınız...
Vicdan bu mudur?..
İlhan Selçuk yarım asırdan fazladır “barış-sevgi-huzur-güven-çağdaşlıkhukuk-
demokrasi” üzerine yazılar yazdı, suç oldu... Ama vatana kurşun sıkanların başı Apo‘nun yol haritasına bakıp bakıp teröristleri çikolatayla karşıladınız...
Böyle midir devlet?..

Taş olsa ağlar...
Bir terörist dağdan eksilse hepimiz seviniriz.
Ama bu ne hal?..
Terör örgütünün bayrakları, Apo’nun posterleri, alkışlar, zafer zılgıtları...
Önde vali...
Arkada çiçekçi...
Devlet terörü teslim aldı derken, terörün teslim aldığı devlet midir bu gözüken?..
Hukuk mu bu?..
Adalet buna mı diyorsunuz?..
Vicdanın eridiği, mantığın yanıt veremediği, tüm değerlerin bittiği yerdir burası...
Taş ağlar...
Taş...

KAYNAK: HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi

TuğяuL;4716268' Alıntı:

Neyse biz konumuza dönersek şayet. Bu CHP yandaşı Mustafa Mutlu yazısında silivri sakini rgenekoncuları öyle bir anlatmış ki bimeyen birisi de sanır ki bunlar melek. Oysa ben sadece verdiğim iki örnekte "Bunlar ne CHP şakşakcısı ergenekoncu Mustafa" demek istedim.

İşin en kötüsü de ne biliyormusun Markus,yazdığın yazıyı açıklamak zorunda kalman.

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

Geri