Dağdan inen PKK'lıya iş

insan Bu Kadar şerefsiz Olmaz Yaaa :mad: Sizin Atalarınız Türk Değilmi Sizin Soyunuz Belli Değilmi :mad: Bir Avuç Kürt Için Devletimizi Milletimizimi Değiştiricez ... Kürt Sorunuymuş Ne Kürt Sorunu Lan :mad: Burası Türkiye Neden Burda Konaklamak Istiyolar ??? Beyni Beş Para Etmez Insanlar Için Nede Her Gün Güzel Türkiyemin Haberlerde Gösterileceği Yere Bu Kanı Beş Para Temz Insanlar Lanse Ediliyor...

Defolsunlar Gitsinler Bu ülkeden O Zaman

Bizim şehitlerimiz Var Yüreği Acılı Analarımız Var Evlat Acısı çeken Gurbette Askere Yollayıp Oğlunun Yolunu Gözleyen Analarımız Var...​

ben pek anlayamadım.
memleketimin, yıllarca okuyup iş bulamayan üniversite mezunları iş bulabilmek için önce dağa çıkıp insinler mi şimdi ?

Bu Kadar Acımasızlık,Ahlaksız ve Sağduyusuz Düşüncemi Olur?
Peki Binlerce Şehidimizin Ailelerine Ne Yapıldı?
Peki Binlerce Gazimizin Kaçına İş İmkanları Sunuldu? 2-3 Bin Lira Tazminatta ve Sokak Adlarından Başka?
Hala Göremiyorlarmı Başımızdaki (Hipermetroplar) Önlerinde Oynanan Oyunları?
Birileri Artık Dur Desin Gereken Neyse Yapsın,Bizde Üzerimize Düşen Neyse Yapalım.Yeter ! Bu Kadarına Yürek Dayanmaz!

akp ile ak günlere dedikleri bu olsa gerek .bu günlerde tüm türkiye imralıdaki köpeğin yol haritasını bekliyor .o itten koskoca ülke yol haritası alacak kadar aciz hala getirildiyse bunun tek sorumlusu akp - dolayısıyla o akp yi seçen millettir ..yarın 30 bin insanın katili bile serbest kalırsa kimse yalandan kalkıp bağırmasın .siz seçtiniz seçtikleriniz ülkeyi bu hale getirdi .siz bilirsiniz kendi düşen ağlamaz .bu millete mensup olmaktan utanır hale geldim yine bu milletin yüzünden .

Yarın bir diğeri çıksın Bu ülkenin adını değiştirelim diye öneri sunsun, sonraki haftalarda sırasıyla dilini, dinini olmadımı bizi azınlık olarak göstersinler alfabe dahil herşey kürtçe olsun hatta bizi 2. vatandaşta yapın.
Daha ne diyeyim yazıklar olsun

Geri