D-SMART YazıLım günceLLeme

mchasso

New member
Reaction score
0
Yeni yazilim çikti 3.0.7.001

212hg1f.jpg

Yeni çıkan yazılımı D-SMART uydu alıcılarına manuel yüklemek kumandanızdan da mümkün. Manuel yükleme için aşağıdaki işlemleri yapmanız gerekmektedir.
1.Cİ YAZILIM YÜKLEME SEKLİ
1. Cihazın fişini çekip geri takın. Takarken de cihazın ön panelinden SELECT ve YUKARI OK tuşlarına aynı anda basılı tutun. Karşınızı ufak kareciklerden oluşan bir ekran çıkacak

2. Çıkan ekranda YARDIM tuşuna basın. Karelerden en sağ sırada alttan ikinci kare sarı renge dönecek. Kare kendi kendine siyah renge dönene kadar bekleyin.

3. kutucuk siyaha dönünce cihazın fişini çekip geri takın ve cihaz kendi kendine açılana kadar bekleyin

Manuel yazılım yükleme nasıl yapılır?

2.Ci Yükleme şekli

1- D-SMART kutusunun fişi prizden çekilir,
2- Fiş tekrar takılır,
3- D-SMART kutusunun ön sol tarafındaki 3 adet (STANDBY , MAIL , RCU) kırmızı led’ler yanıp söner,
4- Tek ışık yanıp söner,
5- Tekrar 3 kırmızı ışık yandığı anda kumandanızdan arka arkaya 2 kere GERİ tuşuna basıp , 24 85 kodunu kumandanızdan tuşlayınız,
6- Karşınıza gelecek olan ekran yazılım yükleme ekranı olacaktır (NDSMMIVLoader)
7- Bu yükleme tamamlandığı zaman D-SMART kutusu başlangıç ekranına dönecektir.

Böylelikle yeni yazılım D-SMART kutusuna manuel olarak yüklenmiş olacaktır.

NOT: elektrik kesintisinin olamayacağı bir saatlerde deneyiniz aksi takdirde sorumluluğu ben kabul etmiyorum kolay geLe..

2be1l5.gif

yanlış bir iş yaparsanız program atarken elektrik yada uydu bağlantsı koparsa içindeki flash yanar sölemesi bende

flash neden yansınkı arkadasım acıklarmısın..

n€d!mßuг@ĸ;3694045' Alıntı:
flash neden yansınkı arkadasım acıklarmısın..

o anda flash denilen elektronik bir parçaya bilgi yükleniyor bu bilgi yüklemeden önce yazılabilir ve silenibilir olduğundan yarım kalırsa tekrar silinme ve üzerine yazılabilme özelliğini yitirebilir...Bunu demek istedi

Geri