D.Kiev 1-0 F.Bahçe [ŞL G Grubu](Tek Başlık)

bu 3-4 sene önce olsaydı imkansız derdim ama artık kiev fenere göre ezik bir takım kesinlikle uefa dayız (inş.)

DİNAMO KİEV
Bogush
Betao
Ghioane
Vukojevic
Bangoura
Eremenko
Diakhate
Mikhalik
Cernat
Milevskiy
Nesmachniy

FENERBAHÇE
Volkan
Edu
Lugano
R.Carlos
Gökhan Gönül
Selçuk
Josico
Uğur Boral
Alex
Deivid
Güiza

Başarılar Fenerbahçe..

Eremenko!! Maalesef Top Filelemizde.. Dakika 20'

Insallah 2nci Yari Daha Iyi Gecer : ( Insallah Sans Yüzümüze Güler : (

aLmamız Lazım ...Kiev o kadar güçLü deiL bizden güçsüz....
Hadi Fenerim kendine geL.....
[+]:clap​

maç bitti
bi galatasaray lı olarak fenerin kazanmasını istiyodum ama olmadı...
kötü oldu....

cok yazik oldu

oLsun yaw gecen sene iLerLedik Lige önem vermedik...
Bu sene Lige ağıRLık veririz......
Herseye rağmen öLümüne FenerBahçe....^^:clap​

Bu fenerden bir cacık olmaz aragones kendine gelmeli taktik sıfır böle bir takım izlememiştim

isteriz isteriz zico'yu isteriz :durdurun

Geçmiş olsun fenerbahçe buraya kadarmış olsun umarım seneye daha başarılı olursunuz.....

şu takımın başında teknik adam olsa bu guruptan biz çıkardık..İstanbuldaki porto ve bugunkü kiev yenilmiycek takım değillerdi..Artık futbolcular kontratlarında haklarını isterler umarım..Herkes istedi onlar İstemediler olmadı daha fazla söze gerek yok

Bu teknık direktörle hiçbi yere gidemeyiz

Saglık olsun...:( ADİOS UEFA! :vur

Nerdesin Zico nerdesin Mehmet Aurelio nerdesin geçen seneki fenerbahçe nerdesin eski david nerde goller nerde fenerbahçe?????

şu fenere adam gibi bi kadro yapamadı bu yönetim..o kadar paran var mezaramı götürcen.. gidio 35yaşındaki adamı transfer edio. heh guiza ispanyada gol kralı oldu da noldu bi b..ka yaramadı boşuna para verio fener bana o kdr verseler varya bn guizadan daha güzel futbol oynarım daha çok gol atarım garanti..alex öldü artık yerine aimar(orta yaşlı),dos santos(genç) gibi futbolcular alması lazım fenere ön liberoda lazım dert biter fenerin kadro bitmez beyler fener bida bu kadar şanslı olmaz..herkes galatasaray deegil ki..gs-fb uefa finali hayalim vardı suya düştü olsun kupa bizim olacak.
bi gsli olarak fenerin yenmesini istedim ama ne yazıkki olmadı sağlık olsun...

İş ßuralara kadar gelmemeliydi Fenerbahçe adına.

Geri