d disk acıyor ama varolan dosyaları göstermiyor....

boro-ahmet

New member
Reaction score
0
mrb arkadaslar lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim...bılgısayarımı ıkıye boldum c ve d olmak uzere cyı cok guzel bı sekılde acıyor ama d ye gelınce dyıde acıyor ama ne yazıkkı d dıskın ıcındekı dosyalar gozukmuyor sadece ıcınde fdd.dll dosyası var baska hıcbır dosya yok...butun hepsini yanlıslıkla silms olablrm dıe dusundm ama özelliklerden boyutuna bakıyorum 30 gb kadar dolu oldugunu goruyorum...lütfen yardım arkadaslar acılll...ufff

evet arkadasım sölediklerinin her ikisinide denedm ama yinede olmadı aslında hersey inter filtre yi yükledm daha sonra kaspersky yükledm tarattm virüs falan bıseler buldu onları sildm ondan sonra bu hale geldı d diski dolu normalde ıcınde bır suru dosya var ama su an sadece fdd.dll dosyasından baska dosya göstermiyor lütfen yardm edın ya arkadaslar...:(

onuda denedm olmadı yine:(

arkadaşım recovery programları war onlardan birini indir ve d yi arat bakalım içndeki dosyalarını bulacakmı

eger bulursa sorun yok d yi biçmlendirip tekrar dosyaları recovery programından temin edebilirsin ...

abıcım ben d yi bıcımlendırmek istemiyorum biçimlendirme yaptktan sonra butun verileri kaybetmıs olacam ben varolan dosyaları görmek istiyorum...orda resımlerı vıdeolar onemlı dosyalarım var onlar kaybolduktan sonra bı anlamı yokkı :(offff yaaaaaa offfffff

d yi buluyo hatta içindeki dosyalarıda gösteriyo ama resimleri falan word dosyalarını falan acmıyor sorun o:(

bi rahat ol sana hemn biçmllendir demedik eger recovery programı görüyo ise snn dosyaları trojen virüs vs ....

sebeptendir onlarıda kaspersky ile güvenli modda taratmayı dene:goz:

evt abıcım dedıgın programı ındırdım ve ıcınde dosyalar falan hersey gorunuyor.kaspersky tarattıktan sonra ne yapım virus bulursa silimmi?

evt abıcım dedıgın programı ındırdım ve ıcınde dosyalar falan hersey gorunuyor.kaspersky tarattıktan sonra ne yapım virus bulursa silimmi?

eh sil kaspersky zarar wermez pc ne merak etme en fazla system 32ye v yapısan vırusu sılersn oda fomat atarsın pc sapıtırsa :D ama virüs warsa ki war gıbı duruo bulur her turlu ;)

eheheh silimmi dio yok silme sonraya sakla :D:D

bak ııde benm basıma bu kaspersky yukledim viruslerı buldu ve bunları sildikten sonra basıma geldi bu turlu seyler ben d deki dosyalari görmek istiyorum...

virusun ismi de:)
"Trojan.Win32.Delf.aam". bole lanet bısey ben bu vırusu sılersem butun verılerı kaybedermıyım benm ıcın cok onemlı bu verileri kaybetmek istemıyorum tesekkurler...

kaspersky ile sil tüm dosyaları sonra şu işlemleri uygula

Bunun için başlat çalıştıra cmd yazarak ms-dos'u açıyoruz, hangi kalasördeki dosyaları göstermek istiyorsak o klasöre gelip şu komutu yazıyoruz " attrib -h -r -s /s /d *.* " bu sayede o klasördeki ve alt klasörlerindeki tüm dosyalar görünür hale gelmiş oluyor.
Dikkat etmemiz gereken ise bu komutun windowsun gizlediği klasörleri ve dosyalarıda açığa çıkarmış olaması, bunları tekrar gizlemek mantıklı olacaktır.

tmm güzel de arkadasım bu virus sildikçe geliyo sildikçe geliyor kökten nasıl kurtulacagz:(

bu arada herkese tesekkur edıorum yardımlarınız ıcın ınanın cok yardmcı oldunuz saolun:)

arkadaslar bir derdim daha olacak ben hdd 4 parcaya böldüm c: d: e: ve f: olarak d: de verilerim var ben bu verileri kaybetmeden d: e: ve f: yi birleştirmek istiyorum.nasıl yaparım yardım lütfeb:)

arkadaşım sürücü yü 2 ye böldüm diosn bu snn bölme şekline bağlı format atarkn böldüysen bi kere bunu görme imkanın yok ama sürücüyü dolu da göremessn nasıl böldünü acıklarsan yardmcı olabilrim

bak kardesm sürücü su an 4 e bölünmüş bu bölünmüş hdd leri c hariç d e f yi tekrr dan birleştirmek istiyorum...

Geri