D.Bakır 1-2 GS [TSL 12. Hafta - Tek BaşLık]

Sabri bu sene saçın fön çekiyor,orta açıyor,goL atıyor..
beğeniyorum Sabri'yi bu sene,geçen yıLLarda az sinir etmemişti bizi.. :)
bu maçı aLırız rahat oLun..

2. yarı başladı. Başarılar Galatasaray..

Ayhan ceza sahası dışından vurdu; üstten auta çıktı.

Gooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllll Ardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2-1

Galatasaray öne geçti.. Kewell'ın pasıyla ceza sahası sol çaprazında buluşan Arda, yerden bir vuruşla topu uzak köşeden ağlara gönderdi..

Barış'ı sonunda attırdı ToLga'Lar.. ToLga Doğantez ve ToLga ÖzkaLfa..

Yapma kanka
Barış'ın elini zorla tutup kaldırmadılar ya 2. sarı kart pozisyonunda
Hiç de bir profesyonel oyuncu davranışı değildi sarı kartlı bir oyuncu için

Mendoza'yı tebrik ediyorum.... Bi video vardı ya çizgiden golü atamayan biri vardı aynen öle oldu.. Elano giriyor, Arda çıkıyor..

Maç sonucu

D.Bakır : 1 - 2 : G.Saray

En zor depLasmanLardan biriydi. Kazasız atLattık yarım saat 10 kişi oynamamıza rağmen iyi bi oyun cıkardık. Barış'ın iLk sarı kartı yanLış karardı.. Keita'nın yokLugu beLLiydi.. Ayhan'ın yerine Linderoth çok çok iyi oLur.. Zaten formayı vereceğinide sanmıyorum Linderoth'un.. TebrikLer asLanLara =)

Ayhan'ı hiçbir maçta beğenmedim,hala da beğenmiyorum,onun yerine Tobi veya Elano bile tercih edilebilir.Rijkaard gibi tecrübeli ve adil bir teknik çalıştırıcı nasıl onu ilk 11 in vazgeçilmez ismi haline getirir anlamış değilim...
Bu arada Barış'a verilen ikinci sarı doğru bir karardı,ancak bir penaltımızı yediler bunuda görmedik sanmasınlar!Arda'nın formsuzlukta yakaladığı istikrar takdire şayan gerçekten(!).Savunmada Sari son 5 maçtır beni yanıltmaya devam ediyor inanılmaz bir performansı var gerçekten hiç bozmasın.Oyunun geneline baktığımızda golü yedikten sonra ipleri ele almaya başladık ancak 10 kişi kalınca yine onlara verdik.Aramızda uçurumlar yoktu ama kötünün iyisi bizdik ve kazandık.Tebrikler galatasaray...

evt ayhanı bn de hiç beğenmedim,bi sivas'taki goLü,bi de benfica'daki asisti var o kdr..
Linderoth oyuna girdi,iki pozisyonda kendini beLLi etti.. maç eksiğini kapasın,formayı kapar..

Geri