D Bölümü acılmıyor....??

//:U.N.G.O.O.D

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Sistemimde virüs vardı virüsü sildim şimdi D yi açamıyorum....
Merhaba arkadaşlar.... XP işletim sistemimde virüs vardı bu virüsü bi antivirüs programıyla sildim şimdi D yi açmaya çalışıyorum ama açamıyorum daha doğrusu açmaya çalıştığımda "birlikte aç" menüsü gelmekte..... D yi her seferinde adres çubugundan açıyorum.... Şimdiden teşekkürler....

virüs vardı silince böle oldu demekki silimedi mi ozaman nasıl halletcem bu virüsü

sana en kesin çözümü açıklayayım sistem geri yükleme.başlat/tüm programlar/donatılar/sistem araçları/sistem geri yükleme sırasıyla bu işlemleri yap.ekrana gelecek olan pencerede ileri de sonra takvimde koyu yazalı bir gün şeç sürekli ileri ye bas.işlem tamamdır.(aynısı başıma geldi hatta benimkinde hem c hem d açılmıyodu)

spyware doctor veya başka bir programla dene bu virüs için bir program vardı ama aklıma gelmiyo arama motoruna sorunu yaz o program ismini verir onu kur onla tarama yap temizle sorun düzelir

Arkadaşlar son zamanlarda internet üzerinden ve flashlardan yayılan kavo.exe ve amvo.exe virüsleri bilgisayarlarınıma ciddi zararlar vermekte.Başlat çalıştır'a msconfig yazıp enter deyin açılan pencereden başlangıç sekmesine tıkladığınızda orda kavo.exe virüsünün olduğunu eminim çoğunuz bilgisayarınızda görürsünüz.Bu virüs:
Başlangıçta çalışarak tüm sisteminize zarar veri bilgisayarı ağırlaştırır.Gizli dosyalarınızı açmanıza izin vermez.
Bunlar sadece bir kaç zararı işte bunu önlemek için aşağıda vereceğim küçük programı çalıştırmanız yeterli...

http://rapidshare.com/files/11147331...sb_en.rar.html

bu programı indirip rar dosyası içindeki kayıt defteri düzenleyicisine tıklamanız yeterli...Bir kaç uyarı verecek hepsine tamam diyin ve virüs gitti...

bir diğer çok sık karşılaşılan sorun ise yerel disk C: veya yerel disk D: ye girilememesi veya açmaya çalışırken ayrı pencerede açılması.Bunun sebebi de op.dat dosyasının virüsler tarafından silinmesi.Bunu da helletmek için

http://rapidshare.com/files/11147437..._305_.rar.html

dosyayı yükleyip rar dosyası içindeki sil_22012008.bat dosyasına tıklamanızla halledebileceksiniz...İyi günler bir sorun olursa yazabilirsiniz..

Bunları dene sorunun kalmaz....

short way :)

gizli klasorleri görünür yap bunların yanında sistem klasorleride görünsün gibi bir secenek var aynı menude onunda gorunur hale getir hemen arkasından d ye arastir de gir ve autorun.inf dosyasını sil sonra çık yeniden başlat ve cıx cıx cıx :)

short way :)

gizli klasorleri görünür yap bunların yanında sistem klasorleride görünsün gibi bir secenek var aynı menude onunda gorunur hale getir hemen arkasından d ye arastir de gir ve autorun.inf dosyasını sil sonra çık yeniden başlat ve cıx cıx cıx :)

saol ......

Geri