Dış politika uzmanları 'hayır'a tepkili

Anlamak mümkün değil....

Sözüm ona bu dış politika uzmanlarının sahipleri var..Onlar ne derse onu yazar söyler...

Evet deseydi Amerikan uşağı olacaktı ...Hayır dedi ......Yalnız kaldı yada kalacak gibi anlamsız yorumlar.

Bu tamamen samimiyetsiz oldukları ve sahiplerinin yolunda olduklarının göstergesi.

Tamemen önemsiz kişiler ve ve uşaklık yazıları

başlayalım:

el beşir bütrün dünyaya göre suçlu. çünkü katliam yapmak bütün ülkelerde suç. sırf müslüman olmadıkalrı için insanları öldürmek suç.

gelelim hamas olayına: hamas terörist örgüt listesinde. pkk da aynı listede. sen hamasın bize ne zararı var dersen başkaları da çıkar pkk nın bize ne zararı var der.

eğer son evladına kadar bu uğrda ölüme yollayacaksan yolun açık olsun.

Ara sıra yorumlarına bakıyorum da zerkli inanılmaz bir taraftarlığın var ve işin garibi taraftarlığın mezara kadar değil pazara kadar

sosyalistiz , devrimciyiz diye bağıran sizler bugün 3-5 ülkenin kabul ettiği el-beşir'in suçlu olduğu muhabbetini kabul etmişsin hemen . neden ? çünkü müslüman :goz:
bakıyorum da bi anda emperyalistlerin yanında oldun acaba düşmanımın düşmanı dostum mu diyorsun ?

hamas yorumuna zaten koptum , o haması terör listesine alanlar( ki onlar da emperyalistler :goz:) pkk'yı almamak için 40 takla attılar ama en sonunda dayanamayıp aldılar . utanmasalar özgürlük savaşçıları diyeceklerdi pkkk itlerine .

geçmişte daha tutarlı , daha kendine has yorumların vardı körü körüne muhalefettin ama atar tutarken biraz daha gözlerin açıktı . ''güne sol'dan bak '' iyi hoş da şaşı olacan bu gidişle , sağ gözle sola bakmak zor =)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Avrupa_Birliği_terör_örgütleri_listesi

ab nin terörist örgüt listesi.

ve bu listenin altına başbakan recep tayyip erdoğan imza attı.

irana yaptırıma hayır derken attığı imzanın arkasında duran hamas a sıra gelende attığı imzayı unutuyor.

bu da mı yetmedi?

al o zaman

hamas'ın kendi tüzüğünün 3. maddesi "israil devleti ortadan kaldırılmalıdır."

daha da yetmediyse ben bieşy demiyorum.

el beşir hakkındaysa bişey söylemye gerek bile yok. 3-5 ülke dediğin uluslararası ceza mahkemesi.

Uluslararası Ceza Mahkemesi - Vikipedi

burdan bakabilirsin.

pazar-mezar falan sadece maçlarda söylenen sözlerdir. onları tribünden söylersen daha çok anlam taşır.

holigan-fan değilim. bir dünya görüşüm ve mantalitem var. rüzgarın estiği yönde eğmem başımı. insanları katleden kim olursa olsun sesimi yükseltirim. birileri gibi " bu bizden" diye sesimi kesmem.

ayrıca son paragrafta söylediklerinne çok güldüm.i körü körüne muhalefetmişim ama atar tutarken gözlerim açıkmış. körlemesine muhalefet etseydim şimdi burda olmazdım. bakardım kim güçlüm onun yanında yer alırdım. gücetapardım. tıpkı şimdi bir çok nisanın yaptığı gibi. ama mantığım ve dünya görüşüm her zamn gücün değil ezilenin yanında olmayı tavsiye ediyor bana.

bence sende aklının sesini dinlesen arasıra iyi olacak. yoksa eski bakan kürşat tüzmenin dediği gibi "lider uçurumdan atlarsa biz de atlarız" gibi bir mantıkla hareket etmek çok da sağlıklı değildir.

http://hakanmenguc.org/wp-content/uploads/2010/01/suru_psikolojisi_jumping.gif

ayrıca sen ve senin gibi bir kaç kişinin dediği gibi müslümanlarla hiç bir zaman sorunum olmadı. olsaydı anneme, babama ve diğer aile fertlerime karşı tavır almam gerekirdi. ve eğer müslümanlarla ilgili sorunum olsaydı 1. intifada yaşanırken her yere " diren filistin" yazmazdık, bosnada ölenler için düzenlenen gösterilere katılmazdık, çeçen direnişçilerine selam yollamazdık.

var git yoluna benle uğraşma. davul bile dengiyle...

Az da olsa bilgileriniz var bu çok güzel ama İsrail silinmeycektir Hz.İsa(as) tabi olacaktır yani dinleri İslam olacaktır.Verdiğiniz tarihler uygundur.
Orada Allah'a inanan musevi(Kitap Ehl-i) ve çocuklar var.Biz ateist siyonistlere karşıyız.Tabi fikren.Yoksa biz hitler gibi kan dökücü bir millet değiliz öyle olsaydı bugün tüm dünyada kırmızı bayraklar açılmazdı.

Andolsun, Kitap ehlinden, ölmeden önce ona (İsa) inanmayacak kimse yoktur. Kıyamet günü, o da onların üzerine şahit olacaktır. (Nisa Suresi, 159)

Kitapta İsrailoğullarına şu hükmü verdik: «Muhakkak siz yer (yüzün) de iki defa bozgunculuk çıkaracaksınız ve oldukça 'kibirli bir yükselişle' muhakkak 'kibirlenip-yükseleceksiniz'. 17/4

فَإِذَا جَاء وَعْدُ أُولاهُمَا بَعَثْنَا عَلَيْكُمْ عِبَادًا لَّنَا أُوْلِي بَأْسٍ شَدِيدٍ فَجَاسُواْ خِلاَلَ الدِّيَارِ وَكَانَ وَعْدًا مَّفْعُولاً

Bunlardan ilkinin zamanı gelince, üzerinize güçlü kuvvetli kullarımızı gönderdik. Bunlar, evlerin arasında dolaşarak (sizi) aradılar. Bu, yerine getirilmiş (kuvveden fiile çıkmış) bir vaad idi. 17/5

ثُمَّ رَدَدْنَا لَكُمُ الْكَرَّةَ عَلَيْهِمْ وَأَمْدَدْنَاكُم بِأَمْوَالٍ وَبَنِينَ وَجَعَلْنَاكُمْ أَكْثَرَ نَفِيرًا

Sonra onlar üzerinde size tekrar egemenlik verdik, mallar ve oğullarla sizi güçlendirdik ve sizi toplum olarak çoğalttık. 17/6

إِنْ أَحْسَنتُمْ أَحْسَنتُمْ لِأَنفُسِكُمْ وَإِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا فَإِذَا جَاء وَعْدُ الآخِرَةِ لِيَسُوؤُواْ وُجُوهَكُمْ وَلِيَدْخُلُواْ الْمَسْجِدَ كَمَا دَخَلُوهُ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَلِيُتَبِّرُواْ مَا عَلَوْاْ تَتْبِيرًا

"İyi davranırsanız, kendiniz için iyi davranmış olursunuz. Kötü davranırsanız yine kendiniz içindir. Sonuncusunun zamanı gelince, sizi kedere boğacaklar ve ilk defa girdikleri gibi mescide girecekler. Ele geçirdiklerini yerle bir edecekler." 17/7

عَسَى رَبُّكُمْ أَن يَرْحَمَكُمْ وَإِنْ عُدتُّمْ عُدْنَا وَجَعَلْنَا جَهَنَّمَ لِلْكَافِرِينَ حَصِيرًاUmulur ki, Rabbiniz size merhamet eder, fakat siz (bozgunculuğa) dönerseniz biz de (sizi aşağılık kılmaya ve cezalandırmaya) döneriz. Biz, cehennemi kafirler için bir kuşatma yeri kıldık. 17/8

Dogru soyluyorsunda kardeşim,bu ınsanlar yeryuzunden silinecektir,tipki ebabil kuşlarının saldırısı gıbı,bu olacaktır ve bu işin icinde biz Türklerde var olacagız
HZ ISA Yecüc ve mecüc kavmi zamanı gelicektir,yani HZ MESIH ten sonra

Bizim dış politika uzmanlarımız olaya dışardan bakıyorlar demekki .Ee ithal uzman getirirsen başa böyle olur işte.

Geri