dış güzeLLikmi ? iç güzeLLikmi ?

dış güzeLLikmi ? iç güzeLlikmi?

• güzel olmalı tbiki.

Kullanılan: 9 25.7%
  • içi güzel olsun içii..

Kullanılan: 13 37.1%
  • gec bunnarı ya ben bulmusum askımı ;)

Kullanılan: 10 28.6%
  • n diosun ya..ben 1sewgili buliimde fark yabmas güzel çirkin..

Kullanılan: 3 8.6%

• Kullanılan toplam oy
    35
yaws eli ayağı düzgün olsun da içi güzell olsun..illaqi dış güzelliq de aranıyo ama önceliqli iç güzelliq olmalı ,..çünkü bunun yaşlılığı war..kazası belası war..herşey gider ama ii huy kalır insana ;)

Ya Aslında Güzellik Göreceli Bir Olaydır Bana Göre Güzel Olan Sana Göre Güzel Olmaya Bilir Ama Şunu Sölim İnsanlar Bana Göre İlk Önce Dış Güzelliğe bakıyor Daha Sonra Tanımaya Başladıkça İçini Öğreniyor Zaten İçi Güzel Olmayan Bir Şekilde Öle Veya Böle Kendini Belli eder Ondan Sonra Ona Güle Güle Demekden Başka Çaremiz Yok Tabi Huzuru Ve İç Güzelliği Sevenler İçin ;) Yani Her Kuşun eti Yenmez :p

her IKISINIDE ihtiva ediyorum ama... yan bastik and olsun...her ikiside degil herhalde PARA konusuyor...slmetle kuruntu

ilk tanıstıında zaten dış guselliğe göre davranıosn.Ama zamanla o dış güzelliğin etkisi kaybolup iç guselliğin etkisi boy gösterio..

her ikiside önemli ama önce dısını beğencen sohbeti koyulastırcan anca ondan sona içini öğrenebilirsin

aSLihaN' Alıntı:
bir insanın iç güzelliği alnında yazmıoki..Nerden biliosunuz o insanın iç güzelliğinin iyi olduğunu.
bnce herkes ilk önce dış güzelliğe dikkat edio.. Ondan sonra iç güzellik gelio.
Önce onu begenir sonra kişiliğe bakarsın.begenmediğini merak etmez insan diorum.

sizce :eek:

sana aynen katılıyorum arkadşım bencede böyledir

dış güzellil her zaman geçicidir,ama iç güzellik her zaman ölünceye kadar kalıcıdır önemli olan insanın kalbinin temiz olmasıdır hayatımızı en güzel biçimde yaşamak varken birbirimizi kırmadan yaşamdan zevk almak varken neden olsunki öyle değilmi? sizce ben böyle düşünüyorum en iyi dileklerimle en güzel günlerin sizlerin olması dileğiyle.

Güzellik bazen yüzündeki bi gamzede,bazen saçındaki bir buklede,bazen inanılmaz bir gülümsemede gizlidir..Bütünü güzel yapan ayrıntılardır..bu nedenle güzellik kavramını doğru ele almak lazım bence...

falla arkadaslarr iç güzellik kadarr dış güzellikte önemlii günümüzdee azcukk gercekçiiii olun nünfennn :D tabee huyuda güzell olcunn yüzdeee güzell olsunn

aSLihaN' Alıntı:
bi bayanda / erkekte iç güzeLLikmi önemLidir dış güzeLLikmi?

biçok kişiye sorsanız hemen hepsisinin cwbı iç güzellik.
ama bence bunu söyleyenlerin %99 u yalan söylüo, yada çok çirkindir : )

bir insanın iç güzelliği alnında yazmıoki..Nerden biliosunuz o insanın iç güzelliğinin iyi olduğunu.
bnce herkes ilk önce dış güzelliğe dikkat edio.. Ondan sonra iç güzellik gelio.
Önce onu begenir sonra kişiliğe bakarsın.begenmediğini merak etmez insan diorum.

sizce :eek:

bende sene aynı fikrim ilk önce dış güzelliğie bakıyor daha sonra iç güzelliği

Kavun değilki bu koklayıp alacaksın.Hem bakalım o bizi beğenecekmi??

Bir laf vardır dışı seni yakar,içi beni diye :D o laf güzel işte

Amaaaaaa

kimse darılmasın dış güzellik önemli değil dedik diye, suratına bakılmıycak biriylede beraber olunmaz.

Ya aslında şöööle 19-22 yaşlarında 170-175cm boylarında kızıl saçlı, yeşil gözlü 50-52 kilolarda,çok konuşmayan konuşuncada mantıklı konuşan.Bazen çocuksu bazen olgun olan, dedikoduyu sevmeyen beni mutlu edince kendi de mutlu olan.Ev işinden anlıycak kadar evcimen ama benimle paraşütle atlıycak kadarda çılgın olan,
aileme değer veren.Oturup dertleşmesi düzgün olan bir kız arıyorum.ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM NE?? :D

valla dışına aldanıp evlenirsen boşanmayla uğraşırsın insanları anlamak en azından hal ve hareketlerinde arkadaş çevresinden anlaşılır bir parça o bir parça yetsin artık

Geri