ofoking
New member
Bir çoğunuz duymuştur, halılarımızda, yataklarımızda ve hatta yastıklarımızda yaşayan "Mite" adı verilen ve gözle göremediğimiz yaratıkları. Biz uykuya daldığımızda bunların milyonlarcası solunum yolumuz ile ciğerlerimize akın ediyorlar. Bu böcekler çok fazla solundukları zaman astım ve daha birçok hastalığa sebebiyet verebiliyorlar.

Dün gece yarısı öksürerek uyandığımda (öğrenci evi malum çok tozlu ) internete girip uzun süreden beri olan bu rahatsızlığımın denlerini bulmak için ufak çaplı bir araştırma yaptım. Genelde tozlarla birlikte gelen bu böceklerin biraz olsun sayılarını azaltmak için odamı tozlardan arındırdım
Uzun lafın kısası bu "Mite"ları yakından ve nasıl soluduğumuzu görmek istiyorsanız;
İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Dün gece yarısı öksürerek uyandığımda (öğrenci evi malum çok tozlu ) internete girip uzun süreden beri olan bu rahatsızlığımın denlerini bulmak için ufak çaplı bir araştırma yaptım. Genelde tozlarla birlikte gelen bu böceklerin biraz olsun sayılarını azaltmak için odamı tozlardan arındırdım
Uzun lafın kısası bu "Mite"ları yakından ve nasıl soluduğumuzu görmek istiyorsanız;
İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ