Dİkkat Bu Sİteyİ Hackleyene 1000 $ ÖdÜl Verİlecektİr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

F€MM€S

Banned
Reaction score
0
EĞER KENDİNE GÜVENEN BİRİSİ VARSA BU FORUM DA ÖZELDEN MSN ADRESİNİ ATSIN BANA VE Bİ SİTE GÖSTERECEĞİM ONU HALLEDENE 1000$ BANKA HESABINA HAVALE EDİLİCEKTİR BİLGİNİZE !!

F€MM€S bu tür bashLıkhLar yasaqh ...

zaten suan içhin pm kuLLanıcakh sewiyen de yoq...

site hackLemekh yasaL diiL qi .... banka hawaLesiyLe işinisi görücekhsinish ...
zaten birashdanda LOCKED oLur bu topic soora direkh çöph kutushuna ....

F€MM€S' Alıntı:
NİÇİN DUYURUDAMI YAPAMICAK :eek:
Istek istemek yasak.Gerci sen karsiligi vereceksin ama sanmiyorum.Yok yok Locked olur sanirim.Bakaz görcez hep berbaer
:eek:ut:
Modlara sesleniyorum.

ne diye kitleyeceğiz şimdi konuyu : )

Elensu' Alıntı:
Istek istemek yasak.Gerci sen karsiligi vereceksin ama sanmiyorum.Yok yok Locked olur sanirim.Bakaz görcez hep berbaer
:eek:ut:
Modlara sesleniyorum.
KARŞILIĞINI FAZLASIYLA VEREBİLİRİM BENİM İÇİN PARA ÖNEMLİDEİL İŞİM HALLEDİLSİN :goz:

X' Alıntı:
ne diye kitleyeceğiz şimdi konuyu : )
BANA YARDIMCI OLABİLİCEK Bİ ARKADAŞ YOKMU BUNUN YASAĞIMI OLUR BEN SİTE VERMEMİŞİM BİŞEY YAPMAMIŞIM BENİMLE BAĞLANTI KURUCAK ARKADAŞLA ARAMDA OLUCAK BU OLAY KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ YASK DİYENLERİN DİKKATİNE !

Femmes yasal olmayan bir sey istiyor.Arti Adi ustunde istek YASAK:cool:
Bana laf dusmez.Modlar isini Az cok bilirler zaten:cool:

F€MM€S' Alıntı:
BANA YARDIMCI OLABİLİCEK Bİ ARKADAŞ YOKMU BUNUN YASAĞIMI OLUR BEN SİTE VERMEMİŞİM BİŞEY YAPMAMIŞIM BENİMLE BAĞLANTI KURUCAK ARKADAŞLA ARAMDA OLUCAK BU OLAY KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ YASK DİYENLERİN DİKKATİNE !

ne aLaka .... sen burda bana uLasın iLLegaL bişiLer yaptırıcam karsıLıında para wericem diosun ... neshi normaL ???

tabiiqi QithLenicekh ...

arfy' Alıntı:
ne aLaka .... sen burda bana uLasın iLLegaL bişiLer yaptırıcam karsıLıında para wericem diosun ... neshi normaL ???

tabiiqi QithLenicekh ...
İLLEGAL FALAN ANLAMAM BEN PARA BENİM DEİLMİ SONUÇTA BEN SUNDUM YAPABİLİCEK BİRİ ÇIKARSA BU İŞİ ÇATIR ÇATIRDA ALICAK PARASINI!

Elensu' Alıntı:
Femmes,magdem ciddi bir husu,madem önemli ,snce 1000$ az deilmi.:D
Gelin sunu acik arttirmaya koyalim.:cool:
BAKIN DADEMİN YAZDIĞIM GİBİ PARA BENİM İÇİN HİÇ ÖENMLİ DEİL KONUŞACAĞIM ARKADAŞLA ANLAŞIRIZ SENİN İÇİN RAHT OLSUN:goz:

F€MM€S' Alıntı:
İLLEGAL FALAN ANLAMAM BEN PARA BENİM DEİLMİ SONUÇTA BEN SUNDUM YAPABİLİCEK BİRİ ÇIKARSA BU İŞİ ÇATIR ÇATIRDA ALICAK PARASINI!
heh işthe bnde bundan bahsediorum ...

hackheLL senin iLLegaL (yasha dışhı ) işhLerini haLLedebiLicein bi sithe deiLL ...

para senin ama hackheLL bishim ... hadi sen git kumda oyna ...

hh de takıLıcakhsan kuraLLara uyucakhsın ...

Femmes,magdem ciddi bir husu,madem önemli ,snce 1000$ az deilmi.:D
Gelin sunu acik arttirmaya koyalim.:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri