!!...dİkkat Arkadaslar..!!

visi0n

ѕтαη∂.ву &
Reaction score
0
Güvenlik uzmanlarından ciddi uyarı: Gelecek Pazartesi günü virüs saldırıları doruğa ulaşacak!

Güvenlik uzmanları, yediden yetmişe tüm bilgisayar kullanıcılarını gelecek Pazartesi için uyardı: Virüs salgını tarihinin doruk noktasına 24 Kasım günü ulaşacak!!

Dünya çapında 500.000 bilgisayardan alınan virüs ve trojan bilgilerinin sonuçlarını dikkate alan PC Tools'un güvenlik uzmanları, 24 Kasım tarihinde trojan ve virüs salgınının gelmiş geçmiş en büyük rakamlara ulaşacağını bildirdiler.

2007 yılında Amerika'da 3 gün bayram olarak ilan edilen Şükran gününde müthiş bir trojan salgını yaşanmış ve bir çok kullanıcının kredi kartından kişisel bilgilerine özel dosyalarına kadar bir çok belge hackerların eline geçmişti.

Uzmanlar yaklaşan Noel ve gelecek hafta yaşanacak olan şükran günü öncesi internetten alışveriş istatistiklerinin hızla arttığının görüldüğünü ve tahminlerin bunun üzerine yapıldığını belirttiler.

Hackerlar özellikle kredi kartı ve kişisel bilgilerin çalınması amacıyla siteyi ve site üzerinden bilgisayarı yoğun bir trojan saldırısına maruz tutuyorlar. Bu saldırı sonucunda meşgul olan sunuculardan faydalanarak istediklerini alıp gidebiliyorlar.

Uzmanlar bu yıl internet üzerinden Noel alışverişi yapacak olan kullanıcıları uyarırken bu rakamın geçtiğimiz yılın %15 üzerine çıkacağı düşüncesindeler.

O Pazartesi bugün.PC'lerinizi taratın her ihtimale karsı...

saol abi... oqun nete qırmeın en cok netten qelıo

bugün baslayacak diye duydum bende ama hala netteyim antivirüs dekullanmıyorum korkusuz korkak olmusum

Benim pcde 4 güvemLik duvarı 3 tane antivirüs var sıkıyısa virüs gisin :D:D
Şaka yaw =)
Kaspere güvenioz ßakaLım Napcak:D
TeşekkürLer ßiLgi için vizi

ArkadaŞlar Herkez Dİkkatli Olsun Ellerİnden GeldİkÇe Özellİkle 24 Kasim Yanİ BugÜn VİrÜs Taramasi Yapsin AŞiri Derecede Trojen Ve VİrÜs Saldirilari Var ÇoĞu İnternet Kafeler ÇÖkmÜŞ Durumda Özellİkle ArkadaŞin DedİĞİ Gİbİ İnter Net Üzerİnden AliŞverİŞ Yapmayi SaĞlayan Sİtelerİn Zaten Bu Özel GÜnlerdekİ Younluktan Dolayi Verİtabani İyİce YavaŞlamis Durumda Hacker Saldirilariylada Serverlar İyİce DaĞiliyorlar Ve Hacker Larin Bİlgİ Almasi Dahada Kolaylasiyor

Pekİ Sİzİn Yapmaniz Gerekenler;

--Özellİkle Bu GÜnlerde Ne Olursa Olsun E-posta Adreslerİnİze Gelen Yabanci Maİl Lerİ Kesİnlİkle AÇmadan Sİlİnİz

--antİvİrus Lerİnİzİn BulduĞu Truva Ati VİrÜslerİnİ Önemsemeden Arka Plana İtmeyİn ÇoĞu VİrÜsler Bu Nedenle BulaŞmakta Ve GerÇekten Sİstemİnİze AŞiri Hasar Vermektedİr

--İnternet AliŞverİŞlerİnİzİ Elİnİzden GeldİĞİne Yapmamaya Çalisin Gereken İhtİyaÇlarinizi AliŞverİŞ Merkezlerİndede Bulabİlİrsİnİz

Not: ArkadaŞlar GerÇekten Dİkkatlİ Olun Suan Bİle YÜzlerce İnternet Cafe ÇÖkmÜŞ Durumda Ve Benİm Kendİ Web Sİtelerİme AŞiri Derecede Trojen Saldirisi Var GerÇekten Dİkkatlİ Olun Hemen Hemen Yakin Zamanimizin GelmİŞ GeÇmİŞ En BÜyÜk Toplu Hacker Saldirilari Yapilmakta

banka hesaplarıma girmek için şifrematiğimi elimden almaları gerekiyor.

:D

gelsinler görelim bakalım.

Ahahaha :D Türkiyede hastanelerde 102 adet server'ım var. Şu anda onlardan birindeyim. Çok troj gönderildi. Ama nafile..

şaka bi yana arkadaşlar bunun sıkıntısını bende çekiyorum. aşırı derecede troj geliyor. elimden gelse 102 hastanenin hepsinin internetini kesicem ama malum e-hastane projeleri... Bu gün fena kasılıyorum... Deli oldum diyebilirim. Ondan ona bağlan ondan ona... 102 dile kolay... Her birinde de en az 2000 kullanıcı var. Allah benimde sizinde yardımcısı olsun :)

Son Aldıgım biLgiLere göre Yılbaşına kadar devam edicekmis saLdırıLar..HHA...

Geri