Dİkkat Şahan Çikabİlİr Yenİden BaŞlasinmi??

DİKKAT ŞAHAN ÇIKABİLİR YENİDEN BAŞLASINMI??

• Kullanılan toplam oy
    38

DOGİ

New member
Reaction score
0
evet arkadaşlar sizinde bildiğiniz gibi şahan gökbakarın sunduğu dikkat şahan çıkabilir bitti ve bidahada yayınlanmıyacakmış kendi söyledi.ama ben beğeniyle izliyordum ve hala devam etmesini istiorum.sizde dikkat şahan çıkabilirin tekrar yeni bölülerüyle yayınlanmasını istiyormusunuz???

iyi diyosun da o da biraz ahlak çizmesini aştı , tv8 de çok iyi gidiyodu , 9 da başlıyodu herkes izliyodu , atv ye geçince çok abarttı bu sefer geç verilmeye başladı , 1 de verdiği bile oluyodu...

bencede başlasın...

BasLasın Hosta SimDi Biz BasLasın Dedik Mi BasLayacak MI...:eek:Annamadım...

hakkatende tv8 de iyi gidiyordu daha sonra atv ye geçince espiri bulamadı diye düşünüyorum.Basit espirilere kaçtı birazda ondan bitmiştir.Aynı espirileri değiştirerek yaptığı için özelliğini kaybetti.Ama yinede ben evet oyu kullandım.Çünkü bazı bölümler aklıma gelince gülesim geliyor.

başlasın tabi ya güseldi. daha dün izledim arşivi var bende :)
sadıııııkkkk :D:D

tabikii

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
bu anketi şahanamı göndereceksnizi?

tabiki şahan bilecek oy çokluğu olursa e_postasına atacam:)

yaa ben o adama kopuyorum yeniden başlasın derim :)

Bence başlamasın, tv8 deyken çok güzeldi, ama atv ye geçtikten sonra kendini tekrarlamaya başladı ve yeterince ilgi görmeyince gecenin bi yarısına aldılar programı. Tekrar başlarsa çok farklı şeyler koyabilceeni zannetmiyorum ortaya..

Yaw o saatteyken yine kapatır yine kapatır saati biraz daha erkene alması lazım.
Sen beyaz show gibi tvmakinası gibi o saatlerde izliyici mi bulabilicen öle kaparsın işte.

akharis' Alıntı:
Bence başlamasın, tv8 deyken çok güzeldi, ama atv ye geçtikten sonra kendini tekrarlamaya başladı ve yeterince ilgi görmeyince gecenin bi yarısına aldılar programı. Tekrar başlarsa çok farklı şeyler koyabilceeni zannetmiyorum ortaya..

kesinlikle katılıyorum. :eek:ut:

başlamasın özellikle kanal değiştirince tadı kaçmaya başlamıştı.. ama bölümlerden seçmeler yapılarak karışık bi kaç bölüm yayınlansa fena olmazdı..

her ne kadar çok komik olsada bencede tv de gösterilecek seviyede deil bence cd falan yapsınlar ama tvye gelmesin sora kardeşim anlamadığı yerleri soruo e tabi haliyle zor soruolar oluo gelde şimdi 8 yaşındaki çocuğa çiftleşmeyi anlat . . .:s

SıpA' Alıntı:
her ne kadar çok komik olsada bencede tv de gösterilecek seviyede deil bence cd falan yapsınlar ama tvye gelmesin sora kardeşim anlamadığı yerleri soruo e tabi haliyle zor soruolar oluo gelde şimdi 8 yaşındaki çocuğa çiftleşmeyi anlat . . .:s

:]]]] buna en ıyı cvp

gece verılırse cocuklarda ızlememiş olur

tv 8 de muhtesemdi aslinda atv de guzel basladi ama cok banel gitti yenilemedi kendisini bencede espiri bulamadi ama yinede kendini yenileyip guzel simarmadan isini yaparsa bencede dvm etsin..

biraz yenilik olmzasa baslamasın.

ilk başlarda güzeldi ama daha sonra gittikçe saçma sapan noktalara ulaştı mizah adı altında yapmadığı rezillik kalmadı...Başlamasın daha iyi şahan gittikçe b.kunu çıkartıyor çünki

Geri