Düzelecek mi bu sorunlar...????

aydinsn

Beşiktaşım
Reaction score
0
Uzun zamandır bazı aksiliklikler yaşanıyor sunucu problemleri, sitenin yavaşlaması vs.. gibi.. Şikayetlerimi bildirdiğimde önceleri bazı Mod ve yönetici arkadaşlar hiçbir sorunun olmadığını söylüyordu, nitekim sorunlar patlak verince anladık. Dark Angel ın gösterdiği yöneticilik anlaşı ve disiplini sayesinde forumdan ayrılmak istemiyorum çünkü işine saygı duyuyor ve gerektiğinde olaylara çok iyi yaklaşıyor tabi çok güzel işler yapan mod arkadaşlarda var. Gelgelim esas meseleye online sayısındaki düşüşten de anlaşıldığı gibi birçok kişi hh den uzaklaşmaya başladı, neredeyse hergün hh e girmek için savaş veriyorum ve birçok kere sunucu bulunamıyor diye hata alıyorum...
Hackhell den ayrılmak istemiyorum ve eminim istemiyen ve burayı çok seven ama bu sorunlar yüzünden muzdarip çok arkadaşımız var... Sorunların biran önce çözülmesini temenni ediyorum ve tüm arkadaşlarımın ilgisine teşekkür ediyorum...

sorun halloldu kanısındayım ne gereği var bu tür başlıklara yahu :)
domain kirliliği

5mD5' Alıntı:
sorun halloldu kanısındayım ne gereği var bu tür başlıklara yahu :)
domain kirliliği
Ne zman giriyorsun da sorun halloldu diyosun, fazla diye birşey olmaz ayrıca HH gelişmesi için bence en önemli bölüm burası ve herkes herşeyi sölemeli..

aslında siteye girebilirken hiç bir sorun kalmadı çok güzel hızıda ii
ama bazen sunucu bulunamıor ona da bi çözüm gelicek yakında inş sonunda kadar hh ii günde kötü günde

Arkadaslar en ıısı olsun ıstedık, yolumuza engel cıkmasın artık ıstedık,sorun yasamayalım dedik ama olmuyor işte her zaman istediğimiz seyler istediğimiz zamanlarda ne yazıkkı olmuyor. Sunucuyu ve datacanterımızı secerken 2 haftalık bır arastırma ve gorusmeler sonunda sectık bızım ıcın gercekten bu yolda amacladıgımız yerlere gelmemız ıcın bıze köstek degıl destek olucak bır dc ıle anlastık, sunucu desenız suan cok içten soylebılırımkı türkiyede suan hackhell ın barındıgı sunucu ozellıklerınde sunucu sayısı max bi elin 5 parmagını gecemez.. Ama ıste bız ne kadar ustune dustukce bırseylerı daha cabuk yoluna koyalım dedıkce ne yazıkkı bı aksılıkler cıkıyor sureklı. Serverımız suan Özel bir DDR2 ECC registered ram kullanıyor ve bu ram ne turkıyede nede yurtdısında suan hıcbır datacanter ın elınde bulundurdugu tarzda bir donanım degıl anca sıparısler uzerıne özel olarak getırtılen bır ram.. Sunucumuzdakı 4 gb ram dede board ıle uyusmazlık var bunlardan 1 tanesı cıddı anlamda takıldıgında makınanın calısmamasına sebeb oluyor ve sıparıs verıldı sıparısı bekleyene kadar dıger 2 1 gb lık ram ıle bu sekılde yarı acık yarı kapalı devam edıyoruz yayına.. Suankı ramlerde sorunlu ve sunucunun sureklı olarak bellı aralıklarla kendını reboot etmesını saglıyor bugun bır aksılık oldu sıparısler gelmedı ama yrn ınsallah bır aksılık cıkmazsa ramler gelıcek ve artık sorunsuz devam edıcez. Son 4-5 gundur sureklı hackhell ın db hatası vermesı bı saat ulaşılıp yarım saat ulasılmaması sunucumuzun kendını sureklı kapamasından kaynaklı umarım sorunu yeterınce acık anlatmısımdır az daha sabır tum dertler bıtıcek arkadaslar...

_Pl@yboy_' Alıntı:
arkadaşlar daha önce defalarca sölendi en kısa zamanda sunucudaki sorun halledilicek.......
Arkadaşım defalarca söylendi diyorsun ama ben bununla ilgili fazla açıklma göremiyorum, msj larımızı biraz yapıcı hale getirelim bu konuyla ilgili duyurular da biraz daha yer olursa, biz daha çok bilgileniriz. Bu sorunlar halledilecek elbette ama bunu en az zararla atlatmak gerekiyor.

dostlar sorunları herkes yaşıyor kım yaşamıyorum derse yalan söyler burdaki amaç sadece yapıcı olmak...böyle mesajlarda domain kirliliğinden çok yapıcı mesajlardır bence...çözüm arayan herkese teşekkürler...

Bende tam yeter diycektim artık bu ne yaa diycektim..!
Sabrederis tabi neden sabretmeyelim..?

Dark hocamın anlattığı olaydan çıkan sonuç:

Bomba gibi geliyorz :)

Arkadasım en iyisi için ugrasılıor ... Yani Dark ve Solariz bize en iyi hizmeti verebilmek için belkide kaç gece uykularından oldu ve halada oluyorlar.

Ama bitince (sanırım sunucuda donanım problemleri warmıs ana makina surekli kafasına gore res taıormus
filan filan ) bomba gibi olucak .

dark angel'in de anlattığı üzere donanımdan kaynaklanan problemler mevcut ve sonırım en kısa zamanda düzeltilecektir...çok çok kısa bir zamanda eskisinden de güçlü bir şekilde kaldığımız yerden devam edicez...biraz daha sabır....:)

aydinsn' Alıntı:
Ne zman giriyorsun da sorun halloldu diyosun, fazla diye birşey olmaz ayrıca HH gelişmesi için bence en önemli bölüm burası ve herkes herşeyi sölemeli..

arkadaşım sen yokken biz vardık !:)
paylaşımlarımdan halen daha istifade ediliyor ne yazıkki :p

5mD5' Alıntı:
arkadaşım sen yokken biz vardık !:)
paylaşımlarımdan halen daha istifade ediliyor ne yazıkki :p
o zman sorunlara biraz daha yapıcı yaklaşmanı rica ediyorum, herneyse bunun bir sorun olduğu belli zaten o yüzden söylüyorum, paylaşımların içinde saol...

Geri