# [ Dünyayi Kurtaracak Kişi ßuLundu ! ! ! ¿¿►►►♠♠♠ # ]

Hayır ben asıl düşünceni merak ettim de ondan yazdım. neyse dediğin gibi polemiğr girmeyelim.

Asıl düşüncemi yazayımda merakta bırakmayım seni

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'e saygım sonsuz ve minnettarım herkez gibi

ama örnek almak başka bir olay

yarın bu ülke zora düşse senin gibi bende giderim cepheye

sıkıntı olmaz seve seve ama örnek almak başka bişi yaww dünyayı kurtarmakta başka bişey

Siz beni tanıyormusuz ki peşin Hüküm içindesiz..
O alemlerin Efendisi aşkına Siz diyorsunuzki Türkiyeyi atatürk kurtardı ben buna karşı değilim ama dedelerimin cephe gerisindeki abilerim amcalarımın adı sanı yok sanki sadece Mustafa kemal kurtarmış O sadece Liderlik yapmıştır ki bu ona yakışır..
Yani vesile olmuştur...Allah tüm şehitlerimiz ve gazilerimizden razı olsun mekanları cennet olsun..
Ama bir kişiyi göstererek bu kurtardı demek zoruma gidiyor.Onun aklı ve zekası gazaya eşlik etmiştir..
Sonuçta herşey şanlı Türkiyemindir..
Ne farkeder ha öyle ha böyle..

Eşhedu en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden âbduhu ve Resuluhu

Atatürk; çanakkalede, Eskişehirde, İzmirde, Afyonda şehit olan bütün insanlarımızın simgesidir. onun resmini koyarak onları koymuş onları saymış oluyoruz aslında. Keşke öyle bi imkanımız olsaydı da hepsinin tel tek resimlerini paylaşsaydık

Asıl düşüncemi yazayımda merakta bırakmayım seni

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'e saygım sonsuz ve minnettarım herkez gibi

ama örnek almak başka bir olay

yarın bu ülke zora düşse senin gibi bende giderim cepheye

sıkıntı olmaz seve seve ama örnek almak başka bişi yaww dünyayı kurtarmakta başka bişey

ßizim Dünyamız Türkiye.. Atatürkte Türkiyeyi Kurtardıqına Göre,Dünyayı Kurtarmış SayıLır ßızım İçin..

Geri