Dünyayı Sarsan Belgesel. + TÜRKÇE ALT YAZI VAR.

bu saldırıda sadece 1 tane yahudinin öldüğünü biliyormuydunuz.

Allah Belalarını Versin Amerikanın Zamanında kızılderililer Kesselerdiya sunları

Pirimizdir. Sağol paylaşım için.

ellerine sağlık hiç şaşırmadım bu anlatılanlara... doğrudur. abd köpekleri yapar adamlarda ne organizasyon var her yerdeler her şey ellerinin altında bunlara dur diyebilecek hiç bi devlette yok sanırım saddam gibi ladin de resmen vermiş ülkesini herşey bir sonucun süreci değilmidir.? baksana adamların zaten ellerindeyiz bizim o ülkelerden tek farkımız laik bi ülke olmamız o yüzden bahanelerini belkide en sona saklıyorlar bizim için. k.koreden sonra ıran ve neden biz olmayalım.adamları daha incirlikten çıkaramıyoruz sanki lübnana askeri bizim hükümetimizmi gönderdi. abd lilerin olduğu yerde bizim borumuz ne zaman öttü. lübnanda ötecek..! sıkıysa incirlikte öttür.ne oluyoruzya sakaryada, çanakkalede ölen dedelerimiz bize bu ülkeyi bunun içinmi bıraktı. resmen adamların maşası olduk ırak ve afganistan'da öyle diillermiydi.

böyle bişeyin olcanı hiç düşünmemiştim çünkü milyonlarca insanın hayatı yitti eer böle bişey warsa çok yazık çok bişi diyemiyorum izlicem hemen saol arkadaşım paylaşımın için

Ellerine Sağlık Bu Belgeseli Arıyordum Zaten

Ben daha Önceden izlemiştim Gerçekten çok Güzel Amerikan Devletinin ve Buş un yalanlarını anlatıyo

mehmetaa' Alıntı:
bu saldırıda sadece 1 tane yahudinin öldüğünü biliyormuydunuz.

Ya arkadaşım israil devletinin yaptığı zulüm berbat, kötü, ahlaksız, şerefsiz bir zulüm ama dönüp dolaşıpp yahudilere saldırarak ne haz alıyosunuz ki.Yahudiler dünyayı elinde tutuyor olabilir.Her olayda yahudileri kötülemek hoş bi davranış değil. Bir tane yahudinin ölmeside normaldir.Dünya nüfusuna oranla gayet normal.Ben yahudi değilim ama "Galiba" bi kıskançlık var içinizde
Yeter artık boş milliyetçilik laflarıyla popülist sömürücülükle reklam yapmanın bi anlamı yok.

:hhuzgun

Arkadaşlar Ben Bunları İndirdim Fakat Alt Yazıyla Birleştiremiyorum. Bilen Birisi Bana PM atarsa Sevinirm.

bende izleyeyim bari...belli zaten amerikanın yaptığı...ilk saldırılarda atv haberdede murat birsel çözmüştü olayı...

bu saldırıların abd nin bir oyunu olduğunu daha saldırıların olduğu zamandan bu yana söyleniyor.

arkadaşın biri o saldırılarda bir yahudinin öldüğünü söylüyor. arkadaş o da eceliyle ölmüştür, saldırıyla bir alakası yoktur.

eline sağlık siyah.

hepsini izledim ama bayağı uzun sürdü gerçektende güzel bir çalışma yapmışlar bu kadar bilgiye 2kişi nasıl ulaşabilir yaa FBI dan çok bilgi toplamışlar bravo ya süper

izlemek için sabırsızlanıyorum
saolasın kardeş

Tesekkurler, ellerine sağlık..

Geri