Dünyanin En İyi İngilizce Seti Seçildi EnGLisH DeluXe 10 radip ve hotfile

eline sağlık:D şuan yüklenio inşallah çalışır lanet cope sınavı:(:(:(

kardeş herşey güzel ama ne olurdu sanki kurulumu da açıklasan... indirdim kurdum ama cd istiyor bunada bir yardımcı olsan 4-4 lük bir iş olurdu... sende haklısın eline sağlık

Arkadaşım deomon tols kuracaksın progrma zaten türkçe senden bir daha cd istemez

Eline sağlık süper bir set...Tek eksiğim bir mikrofon onu da alınca hegün 1-2 saat çalışmaya başlayacağım...Tekrardan klavyene sağlık

Eline sağlık süper bir set...teşekürler.... Yalnız cd takın diyor. daemon tools kurulu bilgisayarımda . cd lerde kalıp dosyası olmadığı için daemon'a cd leri göstertemiyorum. yardım lütfen

Eline sağlık süper bir set...teşekürler.... Yalnız cd takın diyor. daemon tools kurulu bilgisayarımda . cd lerde kalıp dosyası olmadığı için daemon'a cd leri göstertemiyorum. yardım lütfen

Arkadaşım Power İso diye bir program var onu indir böylece dosyaların iso dosyası olarak görünür. Program zaten türkçedir.

teşekkürler arkadaşım listeye aldım umarım sorunsuz bir şekilde indirir ve açarım ingilizce konusunda bir paylaşım yaptığın için ayrieten teşekkürler . ...

ellerine sağlık güzel bi programa benziyor indiriyoruum

caps koyar mısın. sanki daha önce indirdiğim bir set tam emin değilim ona göre indiricem boşuna indirmeyim hepsini

paylaşımın için çok teşekkür ederim, güzel bir çalışma olmuş.

Geri