Dünyanın yapamadığını, Nikaragua yaptı

İsrail bayağı büyük devletmiş de bizler anlayamamışız arkadaşlar. Bir İsrail için yapılan yaygaraya bakın, bir de yapılan yaygaraya karşılık İsrail'e verilen YAPTIRIMa. Ortada ne sorumlu var (TR) ne de suçlu (Il).

Dağ fare doğurmuş biz burda çenemizi yoruyoruz.

alıntı olarak mı cevap yazdın bana mı dedin yoksa genel mi konuştun ?

israil ile eskiden yapılan anlaşmaları demiyorum ama hükümet eğer dürüst ise bu acı günü

unutmucaksa israil ile her türlü ilişkiyi kesmesi gerek...

alıntı olarak mı cevap yazdın bana mı dedin yoksa genel mi konuştun ?

israil ile eskiden yapılan anlaşmaları demiyorum ama hükümet eğer dürüst ise bu acı günü

unutmucaksa israil ile her türlü ilişkiyi kesmesi gerek...

Güzel kardeşim, genele konuştum tabiki.

Bir taraftan İsrail' e atıp tutarlar. Diğer taraftan hiç bir yaptırımda bulunmazlar. Yaptıkları sadece yaygaradır. Bu yaygaranın nereden çıktığını biz biliyoruz da başkası duysa İsrail' i Dünyanın en büyük devleti sanır.

2 yorumda Nikaraguay insanları için çok ağır ifadeler gördüm , bizim Türk örf adetlerimizde dinimizde islam inancımızda insanları hakir görmek yoktur...
kaç yorumdur böbürlene böbürlene yazdığınız 'türk'lüğünüzü ne de güzel yansıtmıssınız...

ne sandınız bızım basımızda durana sen ıktıdarmı dıyorsun noobdan baska bısey deqıl :D sız kalmıs akp dıe otersınız dogru cemaatcılere para daha nerden gelebılıcek olen bizim milletimiz simdiye savas cıkması lazımken oturuyoz :d suraya bak ne kadar komık degıl ama ıste bu onlara gore bıze gore degıl hey mılletım uyan Ataturk o cocuklarına burakmadı bu vatanı bu mılletı o herseyı hesaplayarak bugune kadar getırdı eger o olmasaydı ne bız ne de bızler olurdu uyuyan bızm mılletımız hazıra alısmıs elınde o kadar ımkan varken hala susuyoruz neden neden neden ? sorgulamayı burakın sorgulayarak kımse bıyere varamaz ya yapıcaksın yada susucaksın hayat boyledır konusarak ıs donmez

Güzel kardeşim, genele konuştum tabiki.

Bir taraftan İsrail' e atıp tutarlar. Diğer taraftan hiç bir yaptırımda bulunmazlar. Yaptıkları sadece yaygaradır. Bu yaygaranın nereden çıktığını biz biliyoruz da başkası duysa İsrail' i Dünyanın en büyük devleti sanır.

Ne gibi bir yaptırım bekliyonuz.

Eğer İsrail mallarını engelleme gibi bir girişimden bahsediyorsanız bu imkansız çünkü bu seferde buna dikta rejimi benzetmesi yapar içimizdeki yahudi tayfası.Yani böyle yamuk bir medyamız varken zor bu işler ya hadi bakalım.

bir ipte iki cambaz olmaz yakında tekrar birşey patlak verir demedi demeyin...

Geri