Dünyanın En Zehirli Yaratıkları...

Bilgi için teşekkurler dostum dogru dıosun...haklısın

discoverydede söylüyo nerde acaip parlak renkli canlı var korkıcaksın zehirli die :)

Zehir canlı organizmaları öldüren bir sıvı ama nedense bunları taşıyan hayvanlarda su hava gibi etki yapmıyor.Yine yüce Yaradanın eşsiz güzellikte ki bir imzasına şahit oluyoruz....

vay be o da güzelmiş

Hepsini Okdum Genel Kültür Olarak Kurbaağları iice kafama yazdım Bizim bahcede var hepsini katliam yapcam :D

ve üzerine bastınız... Tebrikler, böylece, kaya balığı tarafından sokulmaya hak kazandınız!..

brava brava :):):):)

süper bilgiler tesekkürler :clap

Hepsini Okdum Genel Kültür Olarak Kurbaağları iice kafama yazdım Bizim bahcede var hepsini katliam yapcam :D

ehuhehuehe seni öle düşünüorum da :L

vlla bu bilgilerden sonra doğa düşmanı cıkar millet yaf okurken bile iiçin bi tuhaf oldu :D teşekkürler bilgiler için

Boşuna mı Türk'üz pek böyle hayvan yok bizim buralarda:durdurun :melek

şansa yaşamışız bu güne kadar bea

süper bir paylaşım bilgi için tşkler,kurbağaları biliyodum :)

En zehirli hayvanlar deniz de yaşıyor. Dünyada zehiri en güçlü olan hayvan deniz anasaıymış. Ama tabi bu zehir labaratuvarlarda çeşitli analizler ve değişiklikler yapıldığı zaman da insana faydalı olacak ilaçlarda kullanılabiliyor.
Teşekkürler. Emeğine sağlık.

bana göre konuların içerikleri aynı ondan konuyu kapamak yerine birleştirdim bi konuyu kapamak yada birleştirmek için kelimesi kelimesi aynı olması gerekmez :goz:

bu konuyu da birleştirdim rahatsız olanlar olmuş :goz:

oh oh neyseki türkiyede değilller:D teşekkürler paylaşımın için

turkiyede millet bir birini zehirliyor, hayvan veya boceklere gerek yok :goz:. bu aradad harbi harbi kurbaya baktiginda okadar caresiz gozukuyor ama sIkIyorsa elle :biggrin

bu hayvanlar yüzünden doğa düşmanı olcam valla sunları okudukca tırsıyorum doğaya olan sevgim azalıyo

Geri