Dünyanın En Temiz Klavyesi

RuTH

Altın Üye
Reaction score
0
Bu klavye bulaşık makinesinde yıkanabiliyor!

Seal Shield firması ilk kez bulaşık makinesinde yıkanabilen antibakteriyel bir klavye üretti.

Her ne kadar bilgisayarların en az yenilenen parçalarının başında yer alsalar da, klavye ve fare seçimi de artık kullanıcılar için son derece önemli bir hale geldi.

Ancak bilindiği gibi klavye ve fare, aynı zamanda bilgisayarların en çabuk kirlenen bileşenlerinin de başında yer alıyor. Hatta kir ve toz bazen öylesine abartılı bir duruma geliyor ki, klavyenin tuşlarına artık eskisi gibi rahat basamadığınızı fark ediyorsunuz.

Tüm bu nedenlerden dolayı, geçtiğimiz günlerde bir klavye üreticisi çok farklı bir klavyeyle kullanıcıların karşısına çıktı. Ancak bu klavyeyi diğer benzerlerinden ayıran özelliği, tasarımı ya da sunduğu yeni bir fonksiyonu değil.

Silver Seal Flex olarak adlandırılan bu klavye istendiğinde yıkanabiliyor. Evet, hatta isterseniz bu klavyeyi elinizle yıkama zahmetinde bulunmadan bulaşık makinesine dahi havale edebilirsiniz.

Bulaşık makinesinde yıkanabilmesinin yanında ışığı sayesinde gece karanlığında da kullanılabilen antibakteriyel yapıdaki yeni Silver Seal Flex'in fiyatı ise
sadece 50 Dolar.

KaynaK

50 Dolar Pek ßişi Diil..

Çünkü Gördüğüme Göre.. Az ßişi Su Kaçsa ßozulacak Klavyeler 100 Dolar =)

Valla ßiri Teknolojiyi Durdursun .. Yetişemiyoruz..

çok iyi olur yaw ben bi çırpıyom klawyeyi klawye kadarda pislik çıkıyo:durdurun

ne uğraşcam atarım makinaya tertemiz!

Bilgi için saol

ne o öyle ya. Klayve dediğin yapış yapış olur üzerine çay kave dökülmeyen klavye ye klavye demem ben :D:D:D:D

Gerçekten güzel kola döküldü su döküldü derdi yok çok tercih
edilebilir fiyatıda uygun ama ben notebook kullanıyorum : (

süper walla
üstelik fiyatı da çok uygun özelliğine göre

Geri