Dünya'nın En Tehlikeli Hayvanları

Tunyukuk

New member
Reaction score
0
Ya yağmur gibi yağarsınız yada lağım gibi akarsını
14.jpg

Ayılar: Onun alanında olmak istemezsiniz.

13.jpg

Köpekbalıkları: Korkutucu çeneler

12.jpg

Denizanası: Tüy gibi hafif katiller

11.jpg

Büyük kediler: Öyle kucaklanabilir değil

10.jpg

Büyük kediler 2 : Tehlikeli panterler

9.jpg

Büyük kediler 3

8.jpg

Komodo Ejderleri

7.jpg

Filler: Panikten sakın

6.jpg

Akrepler: Sadece bir çimdik seni öldürecek

5.jpg

Suaygırları: Seni kolayca yutabilir

4.jpg

Örümcekler

3.jpg

Buffalo

2.jpg

Kobralar

1.jpg

Timsahlar: Başka hangi hayvan bu kadar korkutucu dişlere sahip

sanırım bunları kimse bilmiyor çok tehlikeli olmalı nasıl korktum anlatamam ule bunları küçük çoçuklar bile biliyor başka hayvan varsa onlardan göster

12.jpg

Geçen gün bi belgesel'de izledim..bu denizanası dünyanın en ölümcül zehirini taşıyomuş..2 metre uzaktan bile sağlıklı bi insanı 30 sn içinde bütün vücudunu felç edebilen bi zehir taşıyormuş..üzerine kamera bağlayıp nasıl yaşadığını görüntülemek istediler ama denizanasının dış tabakası yumuşak olduğu için başaramamışlar..Bilimadamları hala zehrin türünü çözmeye çalışıyorlarmış..

12.jpg

Geçen gün bi belgesel'de izledim..bu denizanası dünyanın en ölümcül zehirini taşıyomuş..2 metre uzaktan bile sağlıklı bi insanı 30 sn içinde bütün vücudunu felç edebilen bi zehir taşıyormuş..üzerine kamera bağlayıp nasıl yaşadığını görüntülemek istediler ama denizanasının dış tabakası yumuşak olduğu için başaramamışlar..Bilimadamları hala zehrin türünü çözmeye çalışıyorlarmış..

Dünyanın en güçlü zehiri bi kurbağada vardı unuttum adını ama dokunduğun zaman 2sn içinde komple felç ediyomuş

Dünyanın en güçlü zehiri bi kurbağada vardı unuttum adını ama dokunduğun zaman 2sn içinde komple felç ediyomuş

1.20071122121232.jpg

Dort Poison Frog

Kolombiyada yaşar.
Dünyanın en zehirli canlısıdır.
2 cm boyundadır.
Zehiri 150 insanı aynı anda öldürebilir.
Zehiri 30.000 fareyi öldürebilecek güçtedir.
Vücudu sürekli zehir kaplıdır.

Komodo Ejderleri çok şekil hayvan bayılıorum asaletine

Geri