Dünyanın en pahalı camisi =)

harcanan o paralar ile kimbilir neler yapılırdı, dünyanın dört bir köşesinde müslümanlar sefalet içinde, belki aç susuz, belki eğitimden yoksun yaşarken bolluk içinde yüzen bu ülkeler anca devasa camiler inşa ediyor..

kişi ibadetini her ortamda, en ufak bir mescitte dahi yapabilir, ama o paralar daha mühim yerlere gitse kim bilir ne kadar çok daha hayırlı olur..
dediklerine %100 katılıyorum.
bu camide namaz kılan iki katı sevap almıyacağına göre.
afrikada ki aç insanlarıda biraz düşünseler.
merak ediyorum petrol bitince ne olacak bunların halleri?

harcanan o paralar ile kimbilir neler yapılırdı, dünyanın dört bir köşesinde müslümanlar sefalet içinde, belki aç susuz, belki eğitimden yoksun yaşarken bolluk içinde yüzen bu ülkeler anca devasa camiler inşa ediyor..

kişi ibadetini her ortamda, en ufak bir mescitte dahi yapabilir, ama o paralar daha mühim yerlere gitse kim bilir ne kadar çok daha hayırlı olur..

görkemli bi şey olmuş; ama camilerin bu kadar gösterişli yapılması kıyamet alametlerinden :D

dediklerine %100 katılıyorum.
bu camide namaz kılan iki katı sevap almıyacağına göre.
afrikada ki aç insanlarıda biraz düşünseler.
merak ediyorum petrol bitince ne olacak bunların halleri?

işin ehli olan we açıklamalarıyla bizi daha çok bilgilendirecek olan Hacı Osman'dan (fyonb) açıklama beklioruz :sigara:

evet hacı hala bi açıklama beklioruz :sigara:

işin ehli olan we açıklamalarıyla bizi daha çok bilgilendirecek olan Hacı Osman'dan (fyonb) açıklama beklioruz :sigara:

önceLikLe bu hoş jestLeriniz için nasıL teşekkür etsem biLmem...
önceki mesajda da beLirttiğim gibi bu kadar şatavatın oLması bence kesinLikLe yanLış...
mimari açıdan değerLendirmek gerekirse de kesinLikLe abartının hiçbir zaman sanat oLamayacağı konusunda ısrarcıyım
son oLarak iktisadi açıdan düşünüLür ise kesinLikLe ortada büyük bir kayıp var...

yardımLarınız için çok teşekkür ederim sayın esmodum ve jeweL hanım...

arkadaslar yorumlarınız cok dogru ancak bilinmeyen bir nokta var amerika bu zengin müslüman ülkerin diger ülkelere yardımını engelliyor onlara sadece ülke içinde harcamalrla kısıtlı el altından yardım edildiği oluyodur.

birde su acıdan bakalım adam elinde para var harcıyacak yer arıyor bundan güzelde yer olur mu ama yorumlarınıza katılıyorum yalnıs anlasılmasın

arkadaslar yorumlarınız cok dogru ancak bilinmeyen bir nokta var amerika bu zengin müslüman ülkerin diger ülkelere yardımını engelliyor onlara sadece ülke içinde harcamalrla kısıtlı el altından yardım edildiği oluyodur.

birde su acıdan bakalım adam elinde para var harcıyacak yer arıyor bundan güzelde yer olur mu ama yorumlarınıza katılıyorum yalnıs anlasılmasın

afrikadaki aç çocuklar mesela daha güzel bi yer olabilir :goz:

afrikadaki aç çocuklar mesela daha güzel bi yer olabilir :goz:

elbette olur ben katıldıgımı söyledim zaten ama yardım engelleniyor abd bunlardan petrolü alıyor kendi bankalarına yatırttmak kaydıyla sadece böyle gerekliliği daha sonra olan seylere izin veriyo.. heralde biraz ön yargılı okudun fare kardes elbette ben bir cami yapılması yerine oradaki cocuklara yardım edilmesini isterim bi müslüman bunu yapmalı ama engelleniyor anlatmak istediğim bu abd bu yardıma bile engel oluyolar serefsizler öyle yardımsever durduklarına bakmayın el altından neler yapıyolar.

insanların önyargılarını kırmak atomu parçalamaktan daha zor

Geri