dünyanın en...(gerisi size kalmış)

*sparrow*

ProspectuS
Reaction score
0
Fransız bir adamın trajikomik intihar vakası.

1998'de bir Fransız oldukca karmaşık bi intihar girişiminde bulundu. Bir deniz kıyısında yüksek bir yamacın tepesine çıkıp boynuna bi ip bağladı, ipi de büyük bi kayaya bagladi. Sonra zehir içti ve kendini ateşe verdi. Uçurumdan atlarken de tabancayla kafasına ates etti! Ama devamı daha ilginç. Çünkü kurşun onu ıskalayıp ipi kesti, böylece adam suya düştugünde asılı kalmadı.Soğuk su yanan elbiselerini söndürmekle kalmadı aynı zamanda onu şoka sokarak yuttuğu zehri kusmasını sağladı. Sudan bir balikçı tarafından çıkarılıp hastahaneye götürülen adam orada hipotermi (vücut ısısının aşırı düşmesi)den dolayı öldü.

:eek:ha:eek:ha:eek:ha:eek:ha:vur:vur:vur:vur

alıntıdır​

bu ne yaa o kadar şey olmuş yine kurtulamamış :):)

vay anasını yaaa.........enteresan.......

buna benzer bişeyi de ben duymuştum bi kadına kanser teşhisi konuluyo senelerce çabalıyıp tam iyileştim derken yeniden başka bi kasner çeşidine yakalanıyo ve bunu da tam antlattıktan bir hafta sonra araba çarpmasında hayatını yitirio:S

HesapLanmış Saatin ve Nedenin BeLirLenmesinde İnsan Yalnızca Araçtır, Takdir Hakkındır.

________________________-

onemli olan amacina ulasmasi
adami tebrik etmek gerek

bu bana temelin babası balkondan düşmüş bakkalın tenta sının üzerine oradan başka bakkalın tentasının üzerine zıplayıp duruyomuş bakmış yere düşeceği yok çekip vurmuşlar fıkrasını hatırlattı

çok sürükleyiciydii... :D:D

bu ne yaa yaşasa bari bişeye benzicekti saçma bi sebepten ölmüş diğerlerine nazaran :D:D

Geri