Dünyanın En Güzel Kadınıymış

abcas' Alıntı:
Akıl, Zeka ve Mantık bu üçü bir kadında :saskin kolay rastlanır bir durum değil :durdurun :durdurun

bu sadece kadınlara has bir durum değil abcas. insanlar diyelim biz ona.

ben ps ekran kablosu masanın altında kaldı diye masayı hafif kaldırıp kabloyu geçireceğine koca ekranı masanın altından geçirmeye çalışan (bunu yapmaya çalışan bir üniversite mezunu) erkek de gördüm. :D

ve beyler yaptığınız yorumlara az dikkat lütfen.

eiffel' Alıntı:
eğer dedikleri gibi hem zeki hem guzelsee nasıl begenilmez ki bu hatun yaw....:durdurun :durdurun

o kadar güzelliği yokmuş.ama zeki kadınmış (=

eiffel çok beğendiysen al dicem ama alamazsın ki :durdurun

sonsuzluğa' Alıntı:
bu sadece kadınlara has bir durum değil abcas. insanlar diyelim biz ona.

ben ps ekran kablosu masanın altında kaldı diye masayı hafif kaldırıp kabloyu geçireceğine koca ekranı masanın altından geçirmeye çalışan (bunu yapmaya çalışan bir üniversite mezunu) erkek de gördüm. :D

ve beyler yaptığınız yorumlara az dikkat lütfen.

ps mi , pc mi? hemen alınmayın dokunmaya gelmio sizede :goz:

abcas' Alıntı:
ps mi , pc mi? hemen alınmayın dokunmaya gelmio sizede :goz:

pc olduğunu biliyorum küçük harf hatalarına takmayalım. :p

kleopatra nın yakın zamanda silkeleri bulundu o silkerlerin uzerinde kleopatra ve cesar varmıs ama silkelerde gorunen seklı acaip cirkinmiş sadece kleopatra cırkın olmasına ragmen cok cekıcıymıs bunu bi gazatede okudum ama baya oldu hangisi unuttum sanırsam hürriyet

aslansmh' Alıntı:
kleopatra nın yakın zamanda silkeleri bulundu o silkerlerin uzerinde kleopatra ve cesar varmıs ama silkelerde gorunen seklı acaip cirkinmiş sadece kleopatra cırkın olmasına ragmen cok cekıcıymıs bunu bi gazatede okudum ama baya oldu hangisi unuttum sanırsam hürriyet

silke mi, sikke mi? :durdurun :durdurun

revolation' Alıntı:
ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça :slap :sigara:

Aynen .. doğru söze nedenir !

vay be anafikir de var:D er kuşun eti yenmez:D
teşekkürler..

Benİm Kleopatram O Gece Onunla Beraber OlduĞum Kzidir Benİm İÇİn Gerİsİ Tirisss

KıRmIzIkIz' Alıntı:
o kadar güzelliği yokmuş.ama zeki kadınmış (=

eiffel çok beğendiysen al dicem ama alamazsın ki :durdurun

Doğru walla Cleopatra yı kaçırdık ama neyse ben de çok zeki ve güzel olduğuna can-ı gönülden inandığım gönlümün sultanını bulup almışım zaten...Hem bu Cleopatra denilen hatun onun eline su bile dökemez .....:p :p :p

Maşşallah 9 dil biliyormus bu kadın şimdi yaşasaydı alacagi maaş aylık en aşagı 20 bin :D

Ona kadar güzelmi kalmadı =)

Jenna jameson,holly wellin vs vs ==))

AsS@SsiN' Alıntı:
Ona kadar güzelmi kalmadı =)

Jenna jameson,holly wellin vs vs ==))

Lem bu Dediklerin hepsi XXX Yıldızları :sigara:

Ayrıca Nerdesin bu kaç gündür :Sopa

CS den kopamıyon artık bakıyom =)

Geri